Ilk çocuğunu düşünenler...

evet ya aynen.. eşim sürekli karnımı dinliyor. boş içi diyorum, yinede dayıyor kulağı... :)

Asya asbelove stop bayanlar ya tamam soledikleriniz cok guzel ins bunlar gebelik belirtisidir ama aksi olursa uzuleceksiniz kiyamiyorum size kizlar o yuzden stop biraz kendinizi dinlemeyi birakin hadi ama calismalara araliksiz devam ok:)

evet iyi değil bizim bu hallerimiz :)) insan buraya geldimide direk bebek üzerine konuşuyor be yavrum.

asblovenin dediği gibi parmaklar direk google da kadınlar klubü diye yazıyor :)) başka topicte de yazmıyorum arada okuyorum öyle..

Elbet olacak o bebekler gelecek arkadas
Ama en azindan kendinizi iki durumada hazirlayin kapilip gitmeyin ok. Sorayim cnm tamda gebeligimin riskli donemi kisa geliyo allah korusun kafam rahat olsun bari

sana ya aklının bir oyunu yada bebişin ounları.. hele bi bat gelsin görecez :))

Sabahta ben böyle bayılacak gibi oldum. sonra saçmala asya dah dün çalıştın hemen belirti olmaz dedim normale döndüm

aklımın oyunu aklımın başka yolu yok geçmez bu hafta yoksa psikolojik hepsi totem yapıyoruz hadi

ÇOK SIK YAPILAN İLİŞKİLER DE ŞANSINIZI AZALTIR

Sürekli cinsel ilişkide bulunmak sperm sayısının giderek azalmasına neden olarak gebe kalma şansını azaltabiliyor. Bu azalma yumurtlama günlerine denk geldiğinde gebe kalmayı geciktirebilir. Sansını ortadan da kaldırabilir.

Ayrıca sık cinsel ilişkide bulunmak kadında sperm antikorlarının oluşmasına da neden olabilir. Bu da başlıbaşına bir kısırlık nedenı olarak karşımıza çıkıverir.

anamm gördünmu bak gülümsünnn... neyseki bizim adamlar çok düşkün değil bize.

Asya asbelove stop bayanlar ya tamam soledikleriniz cok guzel ins bunlar gebelik belirtisidir ama aksi olursa uzuleceksiniz kiyamiyorum size kizlar o yuzden stop biraz kendinizi dinlemeyi birakin hadi ama calismalara araliksiz devam ok:)

Evet canım çok haklısın ama nedense düşünmeden edemiyorummmm::))

Ya aman asya ben anlamdim ki biz bi esim icin urolojiye gittik ya o zaman doktorda 4 gunden fazla ara vermeyin spermlerde kumeleneme oluyo dedl hele 15 gun facia dedi sayida bisey degismez ama kümelenmeden dolayi hareket ciddi azalir gebelk orani duser dedi bunun makulu 2 ' 3 gun ortalamadir dedi bacim kocamin doktoru her turlu sakat ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…