- Konu Sahibi meleksimam
-
- #13.161
Ya kocami ozledim uhu uhu adam iyilesemedi kac zamandir benden uzak duruyo garibim ya
aman sen hastalanma.. ben hemen grip aşısı yaptırdım hamilelik planlıyorum diye. aslında hamileliğin ilk aylarında yapılıyor diye biliyorum dr. bi sorun isterseniz.
evet canım yaa vücudumu acaip dinler oldum bu kötü aslında bizim için ama ben kendimi soyutlamaya çalışsamda girmesem desemde
parmaklarım benden bağımsız hareket ediyor yaa sabah pc başına oturur oturmaz burdayım
zaten gidişimiz o yönde canım yaa eşimde aynı oldu bi tarafım ağrıyor desem hamile misin yoksa diyor anlamadım gitti
aman sen hastalanma.. ben hemen grip aşısı yaptırdım hamilelik planlıyorum diye. aslında hamileliğin ilk aylarında yapılıyor diye biliyorum dr. bi sorun isterseniz.
Asya asbelove stop bayanlar ya tamam soledikleriniz cok guzel ins bunlar gebelik belirtisidir ama aksi olursa uzuleceksiniz kiyamiyorum size kizlar o yuzden stop biraz kendinizi dinlemeyi birakin hadi ama calismalara araliksiz devam ok:)
Valla cok dikkat ediyoz ama belli olmaz ki bunlat bi sorayim hocama ok derse yaptiram bari
Ya kocami ozledim uhu uhu adam iyilesemedi kac zamandir benden uzak duruyo garibim ya
Sen hasta olma diye be güzelim az kaldı sabırrrr
sana ya aklının bir oyunu yada bebişin ounları.. hele bi bat gelsin görecez :))
Sabahta ben böyle bayılacak gibi oldum. sonra saçmala asya dah dün çalıştın hemen belirti olmaz dedim normale döndüm
slm kızlar asılsıız bakalım ya uyuz oldum b ve n haflerim çalışmıyo eim kırmızılar geliyo yavaşta sizde durum me
aklımın oyunu aklımın başka yolu yok geçmez bu hafta yoksa psikolojik hepsi totem yapıyoruz hadi
git de git!! geri git , öteye git de kov!!! :)
geçen ay totem yaptım olmadı yaa
yalış totem yapmışsı demek ki paşka pişey pulmak lazım :)
Asya asbelove stop bayanlar ya tamam soledikleriniz cok guzel ins bunlar gebelik belirtisidir ama aksi olursa uzuleceksiniz kiyamiyorum size kizlar o yuzden stop biraz kendinizi dinlemeyi birakin hadi ama calismalara araliksiz devam ok:)
ÇOK SIK YAPILAN İLİŞKİLER DE ŞANSINIZI AZALTIR
Sürekli cinsel ilişkide bulunmak sperm sayısının giderek azalmasına neden olarak gebe kalma şansını azaltabiliyor. Bu azalma yumurtlama günlerine denk geldiğinde gebe kalmayı geciktirebilir. Sansını ortadan da kaldırabilir.
Ayrıca sık cinsel ilişkide bulunmak kadında sperm antikorlarının oluşmasına da neden olabilir. Bu da başlıbaşına bir kısırlık nedenı olarak karşımıza çıkıverir.
anamm gördünmu bak gülümsünnn... neyseki bizim adamlar çok düşkün değil bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?