Ilk çocuğunu düşünenler...

yok canım sen bir istisnasınnn valla bu ara bıktık gibi bişey olduk bir an önce gelsin şu fasülye!!

:)))) fasulye deme kızzz... :))))

tabi ama pardon pamuğun içine sarıp şööyle dikine ıslatıp tabağa koyunca büyüyodu ilkokulda.
:))))
eeee amuda kalkıyon sende:)))

rabbim gönülden isteyen herkese versin hayatım. dualarımız sizlerle artık.

Sağol tatlım sağol inşallah aşacağız bu dönemi de sizlerin destekleriyle
Bilmiyorum umut etmek istiyorum ama etmemekte istiyorum
Allahım hayırlısını nasip etsin
Bir de 13ü benim meryem suresinin bittiği güne denk geliyor bakalım inşallah allahım yardım edecek

o dereceyiz yani Allahım ümitlerimizi boşa çıkarmasınn
ama olmazsa da ölüm yok ucunda önümüzde nice aylar var
bunu söylediğime ben bile şaşırdım kendime inanamadım

açıkçası benim bu ay tutmazsa birkaç ay erteleyebilirim bilmiyorum tabi ama... tutmazsa sanırım temmuza kadar erteleyecem. hem özel sigorta yaparım belki daha iyi olur...

hayırlısı be canım.. bu ay o yüzden çok umutluyum. sonrası problem

Oh oh ins bu dualrin hikmetine gelmis olur

elde değilki umut etmemek. şimdi ben geçmişe dönüp okuyorumda ne işkenceler etmişim size:)
umut edincede işte olmayınca üzülüyo insan. günler oluyor sanki yıl. biliyorum hayatım. sabır versin rabbim.

gülümsün dağıttın yine bizim hatunları... :) ayol zaten çok duygusallar... (şahane bir yazı itiraf ediyorum etkilendim!)

valla ben kocişe bu ay o kadar çok takviye yaptım ki o yüzden umutluyum bende belki yumurtalarım fazlalaşır diye bal-tarçın-çörekotu yaptım sadece o yüzden yani
belki işe yaramıştır diye Allahım nasip eder bize de diye
Hayırlısı tabi kiii Allahım bizden iyi bilir herşeyi ona emanet ettim

ben tutturmuştum ya kocama ceza vericem diye:))

:)))) fasulye deme kızzz... :))))

tabi ama pardon pamuğun içine sarıp şööyle dikine ıslatıp tabağa koyunca büyüyodu ilkokulda.
:))))
eeee amuda kalkıyon sende:)))

dün o mağlum akınım vardı inşallah çatlamıştır gamzecim yaa.. asker gibi dikildim valla. zaten hiç yataktan kalkmıyorum sabaha kadar. azıcık doğrulsam sıvışıyorlar hemen. zaten en çok bu gidenler yüzünden ihtimal düşüyormuş. böyle dikildiktten sonra kalkmadan yatıyorum, firar olmuyor. inşallah uğraşlar boşa olmaz.

gülümsün. miğde bulantısı yok. baş dönmesi sadece sabah. aşerme yok. kasık ağrısı gün içerisinde yok denecek kadar az. eee... yaa kendimden şüphe etmeye başladım bacım yavvv...
hani doktor hamilesin demese gözümün önünde inanmıycam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…