Ilk çocuğunu düşünenler...

ben sana bişey itiraf edeyim. her gün yaptık ama öyle yatıp kalmadım ben. yarım saat yatıp kalktım. sonra duşumu aldım.
giden gidiyor. doktor bana kalanlar yeter demişti. ha sen şansını artıroyosun tabi. ama döllenmenin ne zman olacağını bilemiyoruzki. 48 saat yaşıyorlarmı spermler asyacım.
ben bide eşime kızdım ya. bayramda o tarlada koşup oynadığım çocuğu kucağımdan indirmedim yani. tutunca tutuyo. stres yapma hayatım. vucüdunda çok sayıda kalması için bu kadar kendini yıpratma yorma.

ben tutturmuştum ya kocama ceza vericem diye:))

evet hatırladım bana çektirdiğin işkenceleri... unutmuşum bak.. iyiki hatırlattın :)

hergüne bir bahane bulduruyodun bide bulmayınca beni şikayet ediyordun.

Ama gördünmü bak Allah haykırşımı duydu sana bebiş verdi hemen. sırf benim için verdi

maşallah de kendi nazarın değer bak. ben hep kendime nazar değdiririm böyle.

:))) Allah yüzüne baktıda tuttu valla. yoksa çekeceğin vardı:))))
geçen gün kocam böcek olayını anlattı bir arkadaşa. oda bana döndü yaa sen bu kadar zekimiydin dedi:)))
bende gülümsedimm:)))) asya mın kulakları çınlasın dedim:)))

Ya asya müsade ette birazi ciksin geri yani senin yumurtalarla o spermler bulusursa isin zor olabilir gibi geldi
Bana coğul karesi coğul gibi:)))

tabi canım tutacağı varsa tutar ama benim korkum yumurtanın çatlamaması. onun dışında ihtimalleri elimden geldiğince yüseltmeye çalışıyorum. zaten rahim izinde spermler rezerve şeklinde kalıyormuş. bizimkisi destek işte..
destek derken aklıma geldi, çalışmadan sonra, eşim bizim çocukların taklidini yaparak şimbi böyle yumurtaya mı gidiyorlar dedi.. koptum koptumm!!!

hahaha... zekisin tabi canım! maşallah cin gibidir benim arkadaşım. :)

valla bende aynı asya gibiyim bu ay bütün gece yatıyorum zaten azıcık kocişten gelenler onlarında sıvışıp gitmesine müsaade edemem yani
tabi allahın takdiri ol dedikten sonra her türlü olur ama deprem olduğunda öleceğini bilsende kaçacaksın diyor bizim dinimiz her türlü yolu denemek lazım dimi ama

kızlar aynen bende öyleyim ayaklarım havada uyukluyorum ama nafile tık yok hala nolcak böylee kızlar yaa

ciddi olamazsıııınnnn...... :))))))))))))))))))

Cnm masallah bende oyleyim ins bole rahat gecer ikimizinkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…