- Konu Sahibi meleksimam
-
- #13.241
Cnm masallah bende oyleyim ins bole rahat gecer ikimizinkide
kızlar aynen bende öyleyim ayaklarım havada uyukluyorumama nafile tık yok hala nolcak böylee kızlar yaa
ben pi saat zor duruyorum amuda kalkarak e kadar kalıyorsuuz
Ertesi gün bel ağrısı çekecek kadar gülüm
film çekilmişydi ? bilinen bir problem var m acaba? yada günlermi denk gelmiyor?
benim anlamadım, hep haberlerde tecavüz filan duyuyoruz nasıl hemen böyle hamile kalınıyr ya enteresan? isteyince olmuyormu?
ya 45 dk zor durdum düz yatıca sırtım ağrıyo pu isalar masıl yatıyo e yapıyo alamış değilim
tabi canım tutacağı varsa tutar ama benim korkum yumurtanın çatlamaması. onun dışında ihtimalleri elimden geldiğince yüseltmeye çalışıyorum. zaten rahim izinde spermler rezerve şeklinde kalıyormuş. bizimkisi destek işte..
destek derken aklıma geldi, çalışmadan sonra, eşim bizim çocukların taklidini yaparak şimbi böyle yumurtaya mı gidiyorlar dedi.. koptum koptumm!!!
hhhşşştt sesiz ol, çaktırma. aslında ben ikiz için uğraşıyorumm
Ertesi gün bel ağrısı çekecek kadar gülüm
onu ben 1 kez denedim. boynumu kırıyodum:)))
kocama dedim tut diye. oda bana saf saf bakınca kızdım.. kendini kullanılmış hissediyomuş:))))
Cnm masallah bende oyleyim ins bole rahat gecer ikimizinkide
kocama dedim tut diye. oda bana saf saf bakınca kızdım.. kendini kullanılmış hissediyomuş:))))[/QUO
peimki de tutmaz saki o çocuk sadece izim olacak
ciddi olamazsıııınnnn...... :))))))))))))))))))
Valla taktir ettim sizin bu calismalri aferin kizlar
Valla tatlım ben bu ay nerdeyse bütün gece belimde yastıkla uyudum o derece yaniiii
kocama dedim tut diye. oda bana saf saf bakınca kızdım.. kendini kullanılmış hissediyomuş:))))
bunu burda anlattığımı bilse beni öldürür heralde
bunu burda anlattığımı bilse beni öldürür heralde
ya 45 dk zor durdum düz yatıca sırtım ağrıyo pu isalar masıl yatıyo e yapıyo alamış değilim
:))))) Allah çalışana veriyo.. bat a 5 gün var. :)))
15-20 dk dik dursan yeter ya ben kalkmadan dönüp yatıyorum
dimi yaaa..... yaşları 15-23 arası olanlarda gebelik ihtimali daha yüksek. sanırım tecavüz gruubu bunlardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?