Ilk çocuğunu düşünenler...

kızlar aynen bende öyleyim ayaklarım havada uyukluyorum ama nafile tık yok hala nolcak böylee kızlar yaa

film çekilmişydi ? bilinen bir problem var m acaba? yada günlermi denk gelmiyor?

benim anlamadım, hep haberlerde tecavüz filan duyuyoruz nasıl hemen böyle hamile kalınıyr ya enteresan? isteyince olmuyormu?

film çekilmişydi ? bilinen bir problem var m acaba? yada günlermi denk gelmiyor?

benim anlamadım, hep haberlerde tecavüz filan duyuyoruz nasıl hemen böyle hamile kalınıyr ya enteresan? isteyince olmuyormu?

dimi yaaa..... yaşları 15-23 arası olanlarda gebelik ihtimali daha yüksek. sanırım tecavüz gruubu bunlardan.

hhhşşştt sesiz ol, çaktırma. aslında ben ikiz için uğraşıyorumm

Ertesi gün bel ağrısı çekecek kadar gülüm

Valla taktir ettim sizin bu calismalri aferin kizlar

dimi yaaa..... yaşları 15-23 arası olanlarda gebelik ihtimali daha yüksek. sanırım tecavüz gruubu bunlardan.

tövbe tövbee... :) akşam akşam güldürdün beni. Allah yaşatmasın kimseye böyle kötü birşeyi. ama nebileyim insan düşünmeden de yapamıyor. ilginç yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…