Ilk çocuğunu düşünenler...

doğru söylüyosunn çalışmakta zor malesef
evdeykende saçma sapan işler çıkarıyom kendime ev işi hiç bitmiyoki
boşverin siz ev işi falan yapmayın yapan kadın yarım yamalak yapsın gitsin

ama bende size özeniyorum ne güzel çalışıyosunuz
sosyalsiniz bende evde pinekliyorumm

vallah hayatım ben işyerinde olmadan da sosyal olurum :))) maddiyat olduktan sonra no problem. borç olunca böyle sabah 8 akşam 11 çalışıyorz. ekmek kavgası... :)

Ha yaşa canım yaa evde oturmak zor iş benim için ama bu daha da zor geliyor nedense bu aralar sabahtan akşama kadar pc başında yoruluyorum valla

al bende de o kadar hele bide iş arasıda purada yazıyorlar ya hiç öyle pi işimiz olamadı ben evde işlerle uğraşırke pile geri kalıyorum yazılara

evet gerçektende ''b'' harfin çalışmıyormuş olsun böyle çok sempatik olmuş yazı. karadenizli biri canlanıyor gözümde :)))

doğru söylüyosunn çalışmakta zor malesef
evdeykende saçma sapan işler çıkarıyom kendime ev işi hiç bitmiyoki
boşverin siz ev işi falan yapmayın yapan kadın yarım yamalak yapsın gitsin

dün eşim dediki, annem çalışmasaydı bizim eve gündüz gelir, temizler toplar yemeğimizi yapar biz gelince hazır olurdu herşey dedi ( beni kızdırmaya çabalıyor)

asla olmaz!!! benim bir özel hayatım var dedim. kadın çağırsan da başında olman lazım. ben istemem şahsen biri çamaşırlarımı sepetten alsın katlasın. dolaplarımı açsın.

ne böceği ya alamadım

eski bir muhabbet canım. bir gün eşim bebek çalışması nedeniyle artık bıkmış işi hızlandırmak istemiş. çamaşırımda böcek var diye beni korkuttu bende üstümde ne varsa bir hışımla çıkardım. deli meğer beni oyuna getirmiş. gamze de bebek çalışması için kocişe ne yapsamda ikna etsem diyırdu bu böcek yöntemini söyledim başarılı olmuştu. kısaca onunda kocası oyunu yedi benim gibi :))

yani kedi işii kemdim yapacaksım geçe rahatsız olduğumda annem geldi süpürge yaptı gömlek ütüledi zor durdum yerimde

Ay hiç hoşlanmam kendi anneme bile tepki gösteririm bu konuda artık küçük kızları değiliz çünkü ki kayınvalideye hayatta müsaade etmem aslaaaaaa

anammm benim kırmızılar geçice pemde deeyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…