- Konu Sahibi meleksimam
-
- #13.301
ozaman ben şuraya birkaç vesikalık atayım, 3. sayfa için seçelim birtane
her şeyin bir zor yanı var hayatım. el işinde çalışıp akşam eve gidip bütün evin işlerini yapmakta ayrı bir zor geliyor.
dicenki kadın tut. oda olmuyor herşeyi yarım yamalak yapıp çıkıyor.
sosyallik değil bizimkisi akşama kadar dört duvar arasında masaya çakılıp kalmak..
ama bende size özeniyorum ne güzel çalışıyosunuz
sosyalsiniz bende evde pinekliyorumm
benim kociş geldi kızlar. çıkıyorum.. öpüldünüz hepiniz.....
1 gün daha eksildi şafaklardan:)))
o konuda anlaştıkta.... biz birbirimize bakıp gülmezsek:))))
her şeyin bir zor yanı var hayatım. el işinde çalışıp akşam eve gidip bütün evin işlerini yapmakta ayrı bir zor geliyor.
dicenki kadın tut. oda olmuyor herşeyi yarım yamalak yapıp çıkıyor.
sosyallik değil bizimkisi akşama kadar dört duvar arasında masaya çakılıp kalmak..
al bende de o kadar hele bide iş arasıda purada yazıyorlar ya hiç öyle pi işimiz olamadı ben evde işlerle uğraşırke pile geri kalıyorum yazılara
ben gülmem! ama önümden bir böcek geçerse söz veremem
benim face den seç bir iki tanede bacım. :))) benim halim hepinizden vahim....
neler dedim nelerr.:)))
evet gerçektende ''b'' harfin çalışmıyormuş olsun böyle çok sempatik olmuş yazı. karadenizli biri canlanıyor gözümde :)))
doğru söylüyosunn çalışmakta zor malesef
evdeykende saçma sapan işler çıkarıyom kendime ev işi hiç bitmiyoki
boşverin siz ev işi falan yapmayın yapan kadın yarım yamalak yapsın gitsin
ne böceği ya alamadım
al bende de o kadar hele bide iş arasıda purada yazıyorlar ya hiç öyle pi işimiz olamadı ben evde işlerle uğraşırke pile geri kalıyorum yazılara
dün eşim dediki, annem çalışmasaydı bizim eve gündüz gelir, temizler toplar yemeğimizi yapar biz gelince hazır olurdu herşey dedi ( beni kızdırmaya çabalıyor)
asla olmaz!!! benim bir özel hayatım var dedim. kadın çağırsan da başında olman lazım. ben istemem şahsen biri çamaşırlarımı sepetten alsın katlasın. dolaplarımı açsın.
dün eşim dediki, annem çalışmasaydı bizim eve gündüz gelir, temizler toplar yemeğimizi yapar biz gelince hazır olurdu herşey dedi ( beni kızdırmaya çabalıyor)
asla olmaz!!! benim bir özel hayatım var dedim. kadın çağırsan da başında olman lazım. ben istemem şahsen biri çamaşırlarımı sepetten alsın katlasın. dolaplarımı açsın.
eski bir muhabbet canım. bir gün eşim bebek çalışması nedeniyle artık bıkmış işi hızlandırmak istemiş. çamaşırımda böcek var diye beni korkuttu bende üstümde ne varsa bir hışımla çıkardım. deli meğer beni oyuna getirmiş. gamze de bebek çalışması için kocişe ne yapsamda ikna etsem diyırdu bu böcek yöntemini söyledim başarılı olmuştu. kısaca onunda kocası oyunu yedi benim gibi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?