Ilk çocuğunu düşünenler...

yani kedi işii kemdim yapacaksım geçe rahatsız olduğumda annem geldi süpürge yaptı gömlek ütüledi zor durdum yerimde

evet insan rahat olmuyor böyle. ben alışkın değilim ki işimin başkasının yapmasına. yarın hamiş olunca zor da kalınca gelecekler tabi. ozaman yemek filan temizlik yerdımcı olurlar elbet. ses etmeyiz de...

evet insan rahat olmuyor böyle. ben alışkın değilim ki işimin başkasının yapmasına. yarın hamiş olunca zor da kalınca gelecekler tabi. ozaman yemek filan temizlik yerdımcı olurlar elbet. ses etmeyiz de...

İnşallah o günleri de görürüz be tatlım... ama elim ayağım tutuyorken olmaz olamazzzzz

vallah hayatım ben işyerinde olmadan da sosyal olurum :))) maddiyat olduktan sonra no problem. borç olunca böyle sabah 8 akşam 11 çalışıyorz. ekmek kavgası... :)

allah kolaylık versin canım sizin kendi işiniz galiba dimii
ay ben olsam o yorgunlukla çalışma falan yapamazdım herhalde :)

bende istemem açıkcası geçen sene kaynanam bi 3 hafta kadar bizimle kaldı
bende o aralar harıl harıl kpss çalışıyom çamasırları topladım sepete koydum
ama katlayacak zaman yok kaynana almış katlamış
nasıl utandım bide beyaz çamasırlardı

hiç hoşlanmam hiçççç

allah kolaylık versin canım sizin kendi işiniz galiba dimii
ay ben olsam o yorgunlukla çalışma falan yapamazdım herhalde :)

evet canım yaa.. yeni düzen kurduk borçlar var çalışıyoruz işte.. gerçektende zor oluyor çalışmak. mecburi oluyor ama yapacak bişey yok. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…