Ilk çocuğunu düşünenler...

evet canım yaa.. yeni düzen kurduk borçlar var çalışıyoruz işte.. gerçektende zor oluyor çalışmak. mecburi oluyor ama yapacak bişey yok. :)

olsun canım borclar falan ödenir kendi işiniz olduğu için daha hassas oluyosunuzdur bide
ve daha çok yoruluyosunuzdur bebiş oluncada çalışabilecekmisin

bizim eve parke yapacaz diye yatak odasının dolabını boşaltmıştım. çamarşır çekmecelerini örtü serip büyük çöp poşetlerine geçirmiştim. kimse görmesin diye.
parke işlemi bitti eşyaları odaya alacaz, herkes yardıma gelmişti.
kv. sen benim iç çamaşır çekmecemin ötülerini çıkarım kp. eline ver. adam utana sıkıla yatak odasına getirdi. ben tabi bunu görünce boğadan farksız oldum, yuttum bişey demedim. benim gibi bir insana yapılacak iş değildi yani!

olsun canım borclar falan ödenir kendi işiniz olduğu için daha hassas oluyosunuzdur bide
ve daha çok yoruluyosunuzdur bebiş oluncada çalışabilecekmisin

mecbur çalışacam canım ama sonrası kara delik işte nasıl ne düşünürüz zaman gösterecek. yaz sezonu rahat bizim iş son bahar- ilk bahar arası böyle çalışıyoruz yani benim doğumum bu dönemlere denk gelmemeli ama elimizde olan bir durum da değilki

ayyy yazık adamcaza yaa nasıl utanmıştırr...
kendimi hayal ettim şimdi bende senin gibi çok sinirlenirdimmm

bugün kuzey-güney günü valla zorlasan çalımaz. zaten benimde canıma minnet

bizimde hürrem günümüzz :)
reklam aralarını değerlendirin artık :)
bu ay dersime çok calıştım inşallahh iyi not alırımm bebişimdenn ve hemencecik gelirr
yarında annem gelecek hacı ziyaretine gidecez ne yapacaz o zaman bilmyorumm yaa
evde annem varken hayatta yapmamm :)

Senin kv de pek değişikmiş canım ayıp yani öyle şey yapılır mı yarabbim yaaaa

gullumsun ,, selam cnm nasılsın ?
ya ben bisey sorcam da, hani siz hamileler bilirsiniz ..

smdi ben adetime 10gün kala 5-6 kere fln soğansuyu yaptım..
smdi saraçoğlu soğanküründen sonra incir kürü yapın diye tavsiye ediyor ya..
bgün adetim bitti, yarından itibaren incir kürüne baslasam mı ki ? yada kaç gün yapim ?

birde bu forumda, incir kürüyle ilgili GEBELİK te ki bi topikte, biri

" bende incir kürünü uyguladım ayrıca hergün bal,çörekotu ve tarçın karışımından 2 kaşık yedim rabbimin izniyle o ay hamile kaldım "

yazmıs.. acaba ikisini birden mi yapsam ki
:44:

Ya o çörekotu-bal-tarçın nasıl bişey yaaa (( iğrenç inanın 1 kez yedim sabah aç resmen kusuyodum midem kalktı gözümden yaş aktı ve 2 gün boyunca (bağlantısı varmıdır bilmiyorum ama) kasık ağrısı çektm şiddetli şekilde ( sanırım gözümü yumup yiyemicem çnkü gerçekten çok kötüüü tadı.

ben yaptım bu karışımı 9-10 gün falan yedim..Çare olsun diye katlandım açıkcası..O ayda hamile kaldım.Bu karışımın etkisindenmiydi bilmiyorum ama denemeye değer diye düşünüyorum

ben yaptım bu karışımı 9-10 gün falan yedim..Çare olsun diye katlandım açıkcası..O ayda hamile kaldım.Bu karışımın etkisindenmiydi bilmiyorum ama denemeye değer diye düşünüyorum

Yok zaten katlanıcaz yapacak bişey yok :)) Annelik aslında daha bu aşamada başlıyo galiba dimi onun için bir çok şeye katlanıyoruz :))

Yok zaten katlanıcaz yapacak bişey yok :)) Annelik aslında daha bu aşamada başlıyo galiba dimi onun için bir çok şeye katlanıyoruz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…