- Konu Sahibi meleksimam
-
- #13.341
evet canım yaa.. yeni düzen kurduk borçlar var çalışıyoruz işte.. gerçektende zor oluyor çalışmak. mecburi oluyor ama yapacak bişey yok. :)
bende istemem açıkcası geçen sene kaynanam bi 3 hafta kadar bizimle kaldı
bende o aralar harıl harıl kpss çalışıyom çamasırları topladım sepete koydum
ama katlayacak zaman yok kaynana almış katlamış
nasıl utandım bide beyaz çamasırlardı
evet canım bu gece dinlenmeye çekiliyoruz mola vereceğiz kocişin hali kalmadı zavallımmmm
olsun canım borclar falan ödenir kendi işiniz olduğu için daha hassas oluyosunuzdur bide
ve daha çok yoruluyosunuzdur bebiş oluncada çalışabilecekmisin
bende kaçarım bırazdan kocam gelir
bizim eve parke yapacaz diye yatak odasının dolabını boşaltmıştım. çamarşır çekmecelerini örtü serip büyük çöp poşetlerine geçirmiştim. kimse görmesin diye.
parke işlemi bitti eşyaları odaya alacaz, herkes yardıma gelmişti.
kv. sen benim iç çamaşır çekmecemin ötülerini çıkarım kp. eline ver. adam utana sıkıla yatak odasına getirdi. ben tabi bunu görünce boğadan farksız oldum, yuttum bişey demedim. benim gibi bir insana yapılacak iş değildi yani!
bugün kuzey-güney günü valla zorlasan çalımaz. zaten benimde canıma minnet
bizim eve parke yapacaz diye yatak odasının dolabını boşaltmıştım. çamarşır çekmecelerini örtü serip büyük çöp poşetlerine geçirmiştim. kimse görmesin diye.
parke işlemi bitti eşyaları odaya alacaz, herkes yardıma gelmişti.
kv. sen benim iç çamaşır çekmecemin ötülerini çıkarım kp. eline ver. adam utana sıkıla yatak odasına getirdi. ben tabi bunu görünce boğadan farksız oldum, yuttum bişey demedim. benim gibi bir insana yapılacak iş değildi yani!
bugün kuzey-güney günü valla zorlasan çalımaz. zaten benimde canıma minnet
Bir söz geldi aklıma: görümce görünceye kadar, Kaynana düğüne kadar, Kaynata ölene kadar sevilirmiş
Bir söz geldi aklıma: görümce görünceye kadar, Kaynana düğüne kadar, Kaynata ölene kadar sevilirmiş
Ya o çörekotu-bal-tarçın nasıl bişey yaaa(( iğrenç inanın 1 kez yedim sabah aç resmen kusuyodum midem kalktı gözümden yaş aktı ve 2 gün boyunca (bağlantısı varmıdır bilmiyorum ama) kasık ağrısı çektm şiddetli şekilde ( sanırım gözümü yumup yiyemicem çnkü gerçekten çok kötüüü tadı.
ben yaptım bu karışımı 9-10 gün falan yedim..Çare olsun diye katlandım açıkcası..O ayda hamile kaldım.Bu karışımın etkisindenmiydi bilmiyorum ama denemeye değer diye düşünüyorum
ben yaptım bu karışımı 9-10 gün falan yedim..Çare olsun diye katlandım açıkcası..O ayda hamile kaldım.Bu karışımın etkisindenmiydi bilmiyorum ama denemeye değer diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?