Ilk çocuğunu düşünenler...

ne tesadüf dün gece bende kabus gördüm. yüzükleri elimde parçalandı rüyamda...
bu dönemlerde olurmuş hayatım. zaten duygular altüst oluyor çok takılmamaya çalış.

aman allah korusun ciğerim

canım olabildiğince sırtüstü yatma. sırt üstü yatınca kan dolaşımı zayıflıyor kötü rüya görüyor insan. ben nezaman sırtüstü yatsam hep terlemiş ve titreyerek uyanıyorum. özellikle yorganla yattığımda.
en sağlıklısı sağ tarafına yatarak uyumak daha huzurla olursun. sol tarafında kalbini sıkıştırmazsında.

bu dönemlerde olurmuş hayatım. zaten duygular altüst oluyor çok takılmamaya çalış.

bende rüya gördüm. eşimle güzel bir parka gitmişiz. tam oturacaz fırlıyorum çabuk kaçalım!! diyorum. meğer parka yavru bir ayı gelmiş bizi kovalıyor. ne koştum ama..... rüyada ayı kovalaması ne demek bilen var mı ??

Sırt üstü yatamıyorum zaten.Ben yüzüstü severim ama bebişle zor oluyor...Sağ sol sürekli dönüyorum alışık olmayınca
aman allah korusun ciğerim
Amin canım ya

Evet olurmuş bended duydum alışmaya çalışacam artık

sen çalışmaları aksatırsan ayı gibi üstüne otururum demek:))))
Bir kadın için bu rüya, düşmanlara sahip olacağının ve hayatında birtakım aksiliklerin oluşacağının işaretidir. Bir ayı öldürmek, sorunlardan kurtulacağınız anlamına gelir. Genel olarak, zorluklarla ve sıkıntılarla karşılaşacağınız anlamına gelirmiş hayatım. tabi bir sürü yorum var nette.. hayırlara gelsin inş.

o bende de huy olmuş yüzüstü yastığa sarılıp yatmaya bayılırım. hatta kendi yastığıma sarılır. kocamın yastığını ele geçiririm farkında olmadan:)):
bende yatamıyorum artık yüzüstü. sırtüstü rahatım ama kramplar rahat bırakmıyo. şu kasık krampları geçse çok rahatlıycam.

Son düzenleme:

bu ne hız şaştım kaldım valla :))) valla daha da aksilik sıkıntı gelmeesin mümkünse... ama ayı küçüktü ve sevimliydi (pençeler hariç) belkide o kadar büyük aksilikler olmaz ha?? :?

bende daha hissetmiyorum hayatım. sadece küçük kasılmalar yaşıyorum o zaman ha tamam burda diyorum:))
tekmeyi koymayınca karnıma anlamıycam sanırım:)))

ben en çok, içindeki kıpırdanmalarda bi bayan nelen hisseder onu merak ederim hep :)))

Kızlaar ...
biraz önce markete gittim tarçın ve çörekotu almaya, ve bi evin kenarından geçerken iki teyze çağırdı beni, baktım ağaçtan ayva topluyolardı.. bana dedi ki gel kızım sende al burdan fln.. gittim yanlarına çok mu geldi dedim, evt dediler :)))

eve dönüsüm tarçın ve çörekotu na ayva ​da dahil oldu.. :)))
kısmet bu demek yaww daha ne diyim .. eğer bu ay gelirse Allahımın izniyle, bebisim kısmetli olacak teyzeleri

Son düzenleme:

inşallah canım inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…