Ilk çocuğunu düşünenler...

gullumsun, bu arada geçmis olsn cnm, etrafın rahatsız edici kokularından dolayı:)

böyle aksi bir hatun olmuştum bende:))))
siz ikinizide hiç bu kadar terso görmemiştim valla kızlar:))))
hayırlısı bakalım

ben yemeğe çıkıyorum kızlar.
umut şifa olsun incir kürün:))
asya.... geldiğimde daha iyi bulmak istiyorum seni
asbelove..... seni deeee....
gülümsüüünn..... kaç ordan:)))

afyet seker bal olsun bakalım gamzecm ... :)
insallah cnm benim.. şu doğada hiçbirsey önemsiz değil mişş.. okudukça insan öğreniyor..
incir kürü mesela, yumurta çoğaltmaya yarıyor ya, inciri inceleyip bakarsak, içindeki çekirdekleri ne kadar çok..daha basaka nasıl anlatılır ki ?... Allah'ımm sen ne büyüksün, demek istiyornum

Son düzenleme:

evet canım. Eşim sabrımı deniyor bu aralar :)

kızlar ben bisey sormak istiyorum, yani o an neler hissettiğinizi...
hamileliğin kaçıncı haftasından itibaren, içinizde ki varlığı nasıl anlatırdınız ? :)

böyle aksi bir hatun olmuştum bende:))))
siz ikinizide hiç bu kadar terso görmemiştim valla kızlar:))))
hayırlısı bakalım

sağol tatlım inşallah asyacım iyi olursa bizde iyi olacağız inşallahhhhh
Afiyet bal şeker olsunnnn

Yok be kuzu amca saolsun senin sucun yok ben bide sigara iciyodum ya simdi kokusuna dayanamiyorum :))))

evet sigar konusun kötü aslında içmeyen daha çok etkileniyor bide hassas zamandasın. dün bende klasik yorgunluk sigaramı içtim akşam mide bulantısını arttırdı. ama içmeye devam ettim

kızlar ben bisey sormak istiyorum, yani o an neler hissettiğinizi...
hamileliğin kaçıncı haftasından itibaren, içinizde ki varlığı nasıl anlatırdınız ? :)

Valla cnm gebe oldugumu anladigimda yasadigim mutlulugu anlatamam allah en kisa zamanda sizlere de tattirsin ama hala bisey hissetmiyorum cnm var biliyorum ama daha varligini hissedemiyorum

benim eşimde kendi işini yaparken öyleydi hayatım. şimdi çok rahatladı.
her şeyi zamanla yarışarak yapmak çok geriyor özelliklede erkekleri.
sanki bi onlar yapıyo bu işi.

anam benimkini herşey geriyor. randevuyu ö.sonra alıyorum niye öğ. sonra diyor. öğlene kadar alıyorum nasıl yetişecez diyor. şeyta diyor al defteri bir güzel, syfa sayfa.... tövbe tövbee

sağol canım ben bugün agresifim galiba :)
sirke ne için anlamadım? herşeye faydası varmış ama sen ne için kullanacaksın? kürleri hiç denemedim açıkçası. bende feci bir mide var öyle karışım kabul etmiyor :?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…