- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #13.421
he şöyle kendine gel regl dönemi yaklaşıyor ya onun da etkisi vardır hormonlarında bende aynıyım herşeye ağlıyorum herşeye dün akşam kociş bilgisayar başında benimle ilgilenmio diye ağladım düşün adam normal bişey yapıo aslında
gullumsun, bu arada geçmis olsn cnm, etrafın rahatsız edici kokularından dolayı:)
ben yemeğe çıkıyorum kızlar.
umut şifa olsun incir kürün:))
asya.... geldiğimde daha iyi bulmak istiyorum seni
asbelove..... seni deeee....
gülümsüüünn..... kaç ordan:)))
canım normal bir iştede çalışsan değişen pek bişey olmayacaktı inan. orda mesain belli olurdu sadece. ama kendi işinin rahatlığı olmazdı tabi. müşteri çektiğin gibi patronda çekecektin. bu sıkıntılar hep olacak. sadece bunalmışsınız biraz sanırım
Bulantıların mı başladı kuzucuğum. Kraker, leblebi iyi gelir.
Sana ne oldu tatlım? Regle mi yaklaştın?
böyle aksi bir hatun olmuştum bende:))))
siz ikinizide hiç bu kadar terso görmemiştim valla kızlar:))))
hayırlısı bakalım
kendi kendimize nazar attık dün beaaa...
ben başlattım ama... şom ağızlı ben(((
evet canım. Eşim sabrımı deniyor bu aralar :)
Yok be kuzu amca saolsun senin sucun yok ben bide sigara iciyodum ya simdi kokusuna dayanamiyorum :))))
kızlar ben bisey sormak istiyorum, yani o an neler hissettiğinizi...
hamileliğin kaçıncı haftasından itibaren, içinizde ki varlığı nasıl anlatırdınız ? :)
evet sigar konusun kötü aslında içmeyen daha çok etkileniyor bide hassas zamandasın. dün bende klasik yorgunluk sigaramı içtim akşam mide bulantısını arttırdı. ama içmeye devam ettim
benim eşimde kendi işini yaparken öyleydi hayatım. şimdi çok rahatladı.
her şeyi zamanla yarışarak yapmak çok geriyor özelliklede erkekleri.
sanki bi onlar yapıyo bu işi.
anam benimkini herşey geriyor. randevuyu ö.sonra alıyorum niye öğ. sonra diyor. öğlene kadar alıyorum nasıl yetişecez diyor. şeyta diyor al defteri bir güzel, syfa sayfa.... tövbe tövbee
saolasın cnm benm, sanada günadın.. ne olsun, dün sirkeli su temizliğimi yaptım evde,,. bgünhde kendim dus alıcam yine sirkeli suylayarında doktr da muaynem var, 3buçukta.. ve bgün incir kürünü yapmaya baslıyom, smdi kaynıyo hatta:) ve bal+çörekotu+tarçın karısımını da yapmayı düsünüyom..
sence nasıl uygun mudur? bana göre geçen ay vardı ama gitti.. bu ay daha sıkı olsun die her yönden tedbir alayım diyorum, tabi Rabbimin izniyle:)
sen nasılsın bu arada:)
Asyacim erkeklerin manyaklik donemleri oluyo seninki o doneme girmis belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?