Ilk çocuğunu düşünenler...

agresif hallerimiz bayanız ya doğaldır normaldir yani.. belli bi baştaysak eğer ki, çok normal diyebilirim, benim de hiç geçmiyor sanki aynen :)

sirke, benim korkularımve karabasan gibi bu tür seyler de etkisi varmıs...ya bunları derken sizi de etki altında bırakmak istemiyom... geçen ay, günüm geçiyordu ve kamile kaldım diye düsünürken, gece rüyamda çok korktum,.ve ertesi gün kanamam oldu.. bu yüzden cnm..

ama her insanın ayda bir sirkeli suyla evi silmelerinde fayda varmıs.. hani diyolar, dün çok baktım netten de, evinize gelen ve içinizin sinmediği birisi oldğnda böyle bir temizlik yapın ... diye yazmıslar .,.

incir kürü de, yumurtaları çoğaltmak için.. benim de az olduğu için. bunun öncesinde soğansuyu yaptıydım..

Son düzenleme:

anladım canım, sirke çok faydalıymış gerçekten. herkonuda geçiyor neredeyse. ama sen içini ferah tut. Allaha ettiğin dualar seni korur

Merhabalar kızlar..

Bugün yeni ofise taşındık.İnternet anca kendine geldi..

Nasılız bakalım..

Asya depresyonamı girdin bacım..Çık çabuk ordan

Gamze,Gülümsün,daisy,absolve,acemiperi ve adına hatırlayamadığım arkadaşlar

kızlar ben bisey sormak istiyorum, yani o an neler hissettiğinizi...
hamileliğin kaçıncı haftasından itibaren, içinizde ki varlığı nasıl anlatırdınız ? :)

bende daha hissetmiyorum hayatım. sadece küçük kasılmalar yaşıyorum o zaman ha tamam burda diyorum:))
tekmeyi koymayınca karnıma anlamıycam sanırım:)))

iyiyiz hayatım sen nasılsın..hayırlı olsun ofisiniz.

evet canım ya girdim galiba. benim depresyonun mesaisi var işe gelince başlıyor eve gidince bitiyor. pazarları değmeyin keyfime... buna da şükür dimi :))

iyiyiz hayatım sen nasılsın..hayırlı olsun ofisiniz.

iyiyim bende..Üşüyorum soğuk.

Akşam kötü bir rüya gördüm..Eşimle ilgili...Rüyanın can alıcı noktasında eşim sarıldı uyurken çık bu kabustan der gibi..Ama çok tedirgin oldum..O kadar çok üzüldüm debelendimki rüyamda uyanınca bebeğime bişey olmuşmudur diye endişelendim.Beni etkisine çok aldı..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…