- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #13.441
sana gökselden sabır sabır ya sabır şarkısını armağan etmek istiyorum
Artırıyorsa niye içtin be gülüm
Geliyor galiba bebişşşş
sağol canım ben bugün agresifim galiba :)
sirke ne için anlamadım? herşeye faydası varmış ama sen ne için kullanacaksın? kürleri hiç denemedim açıkçası. bende feci bir mide var öyle karışım kabul etmiyor :?
İşin stresini eve yansıtıyor bırak kendi haline boşverrrrrrr
Asyacim erkeklerin manyaklik donemleri oluyo seninki o doneme girmis belli
depresyondayım şarkısı bugünüme daha uygun :))) hava da kapalı. insanı çok etkiliyor bu hava. bir yağmur yağsa bende başlarım heralde..
agresif hallerimiz bayanız ya doğaldır normaldir yani.. belli bi baştaysak eğer ki, çok normal diyebilirim, benim de hiç geçmiyor sanki aynen :)
sirke, benim korkularımve karabasan gibi bu tür seyler de etkisi varmıs...ya bunları derken sizi de etki altında bırakmak istemiyom... geçen ay, günüm geçiyordu ve kamile kaldım diye düsünürken, gece rüyamda çok korktum,.ve ertesi gün kanamam oldu.. bu yüzden cnm..
ama her insanın ayda bir sirkeli suyla evi silmelerinde fayda varmıs.. hani diyolar, dün çok baktım netten de, evinize gelen ve içinizin sinmediği birisi oldğnda böyle bir temizlik yapın ... diye yazmıslar .,.
incir kürü de, yumurtaları çoğaltmak için.. benim de az olduğu için. bunun öncesinde soğansuyu yaptıydım..
evet tatlım yaa hava çok etken oluyor muhtemelen bende aynı oluyorum kasvetli havalarda
kızlar ben bisey sormak istiyorum, yani o an neler hissettiğinizi...
hamileliğin kaçıncı haftasından itibaren, içinizde ki varlığı nasıl anlatırdınız ? :)
amanda aman bebiş acıkmış mıı??? :)
sanım fabrika çıkışı böyle bu adam. çok resetledim ama aynı be gülüm... :? üretici ile görüşeyim diyorum ama,,,
Merhabalar kızlar..
Bugün yeni ofise taşındık.İnternet anca kendine geldi..
Nasılız bakalım..
Asya depresyonamı girdin bacım..Çık çabuk ordan
Gamze,Gülümsün,daisy,absolve,acemiperi ve adına hatırlayamadığım arkadaşlar
sanım fabrika çıkışı böyle bu adam. çok resetledim ama aynı be gülüm... :? üretici ile görüşeyim diyorum ama,,,
bende daha hissetmiyorum hayatım. sadece küçük kasılmalar yaşıyorum o zaman ha tamam burda diyorum:))
tekmeyi koymayınca karnıma anlamıycam sanırım:)))
Merhabalar kızlar..
Bugün yeni ofise taşındık.İnternet anca kendine geldi..
Nasılız bakalım..
Asya depresyonamı girdin bacım..Çık çabuk ordan
Gamze,Gülümsün,daisy,absolve,acemiperi ve adına hatırlayamadığım arkadaşlar
üretici fab. ayarına döndürür faydası olur mu bilmiyom
iyiyiz hayatım sen nasılsın..hayırlı olsun ofisiniz.
kurt gibi acıktırıyor valla sıpam:))))
ohhh gözümün önü açıldı beaaa...
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?