Ilk çocuğunu düşünenler...

amuda kalkaydın canımyaa :))

yanı kocanı bırak demedı ama dedıklerı ona geldı ..sende hıcbırsey yok bosuna kullanmıssın o ılacları esınde sorun var dedı.hıc sperm yok,daha oncekı yaptırdıgınız yanlıs olabılır dedı.umut verıcı hıcbırsey solemedı.eskı testı yalanladı. dunden berı neredeyse hıc konusmuyoruz herkes sus pus oturuyor evde, bugunde ıse geldım kafam hıc yerınde degıl

:)))) iimiş bende çok dalga geçerimm onunla. ama o hmen hazır cvp ben anamın karnında durmamışım 9 ay nasıl sabredim diye savunmaya geçiyo erkek işte her zman her şekilde kendini aklıyo:)

aslında bu tez canlılar için iyi bir savunma yöntemi. bende öyleyimdir:)))
hemen derim ben 7 aylığım dediğim an olacak..

havus ve sıgara bırakma ılacı dısında hepsını denıyorum esımde. bunlarıda ılave edecegım eger kullanırsa

Merhaba kızlar

Herkes iyidir inşallah. Bugün çok katılamadım muhabbetinize. Birazdan da çıkmak zorundayım. Herkese güzel bir haftasonu diliyorum.

cnm konuyu tam olarak bilmiyorum ama mutlaka başka dr lara git kendini yıpratma bi takım kürler var onlara başvur bazı drlar gerçekten işlerini ya bilmiyolar yada yapamıyorlar ama bu süreçte birbirinizi yıpratmayın. Allah yardımcın olsun bol bol dua et benim arkadaşımada çocuğu olmaz diye rapor verdiler 2 ay sonra karısı hamile kaldı mutlaka başka dr a git.

komşu şahane lokma getirdi açlığımı bastırdım valla. çıtır çıtırdı... hmmmm

Hayatım biraz toparlanmaya çalış, eşin eminim daha üzgün ve suçluluk hissediyordur kendince. bence tüp bebekle yolu bulunacaktır. ama eşine destek olman lazım lütfen toparlan birazcık. çoocuksuz ne çok mutlu çiftler var , en kötüsü bile olsa annesiz -babasız bir çocuk evlat edinirsiniz. ama ben bu durumda olduğunuzu düşünmüyorum.
Kürlerle birazcık değer yükselse tüp bebekle tamam olur bu iş. önce toparlan, sonra elinzden geleni yapın. ayrıca, bir ürologa daha gidin. sakın tek doktor dinleme , araştır iyi bir ürolog bulun.

bence sen o doktoru değiştir canım. ne biçim konuşmuş böyle? iyi bir doktora daha gidin ve sakın isyan etme. her işte bir hayır vardır. ben hep dua ederim, yeri değil belki ama eğer engelli bir evladım olacaksa bana ömrüm boyunca çocuk verme derim. ve eğer birgün çocuğum olmayacağını anlarsamda bunun için şükür edeceğim. belkide kabul olmuştur duam diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…