- Konu Sahibi meleksimam
-
- #13.781
benim kocam erken 7 aylık o yuzden dayanamıyor :))
valla ben facebooka koyacam fotoyu herkes görsün aynı anda.. tek tek uğraşamam, gören yaysın haberiöğrenir öğrenmez yapıştırırım valla...
Allah korusun düşük olsa bile bilsin herkes, hassas olduğumu bilsin tepemi attırımasınlar.....
bizde ben 7 aylık .. eşim 9 ay 13 günlük. kavgalarımız sırasında o bana premature der bende ona uyuşuk:))
tünaydınnn hanımmlarrr
nasılsınız dün giremedim misafirlerden
buğünde anca toparlayabildim evii
birazdanda ablamlara gidecemm
annem geldii dün ama akşam yatıya ablamlara gitti
bizde çalışmamızı yaptık ama boşa gitti hepsi
benim küçük yaramazlar durmuyoo ki yerinde
illa dışarı çıkacaklarr
elime geçse o dr.u döverim şimdi benim de ilk gittiğim prof bana aynısını yapmıştı canım benim eşimde de problem var yapacağın şey kocanı değiştirmek demişti
bu dr.ları atmalılar meslekten
geçen ay çıktıysa 10milyon korkma gülüm panik yapma sakın azospermi değildir azospremi olsa bile bebeği olan insanlar var biraz süreç gerekli o kadar artık herşeyin çözümü var lütfen ağlama şu anda birlikte olup üstesinden gelirsiniz bu durumun ama ağlamak kızmak boşanmak kesinlikle çözüm değil lütfen biraz sakin olmaya çalış
:)))) iimiş bende çok dalga geçerimm onunla. ama o hmen hazır cvp ben anamın karnında durmamışım 9 ay nasıl sabredim diye savunmaya geçiyo erkek işte her zman her şekilde kendini aklıyo:)
ne kadar bekledin blmiyom ama 2,5 yıl sonra nasip oldu argınmax var araştır baya etkili hemen sigarayı bıraksın cnm çok etkili
organını sıkacak ve üşütecek çamasırlar giyesin
her gün 80 gr ceviz içi yedir
sabah aç karna keçbonuzu pekmezi içir
akşam havuç suyu içir
olur hepsi olu bol bol dua et
2,5 yıl bekledim ve allahım herşey bahane verecek olan sensin dedim
doktor gebelikten sonra eşimin sonuçlarına bakınca mucize dedi
dualrın bebeği geldi
snada gelemez mi sanıyorsun?
allahın hikmetinden sual mı olunur
sakın umdunu kaybetme
ben totoma yazıp asıcam :))) sağda solda uyursam altına bide adres yazıcam:)))
yanı kocanı bırak demedı ama dedıklerı ona geldı ..sende hıcbırsey yok bosuna kullanmıssın o ılacları esınde sorun var dedı.hıc sperm yok,daha oncekı yaptırdıgınız yanlıs olabılır dedı.umut verıcı hıcbırsey solemedı.eskı testı yalanladı. dunden berı neredeyse hıc konusmuyoruz herkes sus pus oturuyor evde, bugunde ıse geldım kafam hıc yerınde degıl
komşu şahane lokma getirdi açlığımı bastırdım valla. çıtır çıtırdı... hmmmm
havus ve sıgara bırakma ılacı dısında hepsını denıyorum esımde. bunlarıda ılave edecegım eger kullanırsa
Merhaba kızlar
Herkes iyidir inşallah. Bugün çok katılamadım muhabbetinize. Birazdan da çıkmak zorundayım. Herkese güzel bir haftasonu diliyorum.
Kızlar aglamaktan gozlerım şişti.Esımın sperm testı 0 sperm cıktı. Daha once 10mılyondu.Sımdı 0000 doktor tup bebekten baska sansınız yok dedı.Oda belkı dedı(( 15gun sonra sperm testını tekrarlıcaz.Moralım altust oldu. Benım rahım fılmınde hormonlarda falan hıcbısey cıkmadı,allaha sukur ama.eşimin moralı benım moralım sıfır .dunden berı aglıyorum.Ben ne yapacagım sımdı?? Esım tutturdu bosanalım dıye.Sen cok cocuk ıstıyorsun ya hıc olmazsa dıye..Allahım sen bana yardım et
doktor proxceed plus verdı,ama pek fayda edecegını zannetmıyormus.kullanıp fayda goren olmus dedı okadr. kecıboynuzu yapıyordum,ama artık ıcermı bılmıyorum. alkol allmıyor ama sıgara tuketımı cok kucuk yastan berı var. Rabbım okadr ıstemeyenlere verıyor cocugu bana neden vermıyor,ısyan etmek ıstemıyorum ama cok caresızım
bu cubuk kraker gerçekten işe yarıyor ohhh yaşasın ya bulantıya son
kızzzzzzz hepimiz hamileyizzz nereden bulcaz şimdi lokmayı canımızı çektiriyosun((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?