Ilk çocuğunu düşünenler...

havus ve sıgara bırakma ılacı dısında hepsını denıyorum esımde. bunlarıda ılave edecegım eger kullanırsa

eşinin önceki testinde 10 milyon sperm çıktıysa sperm üretimi var demektir, bu testlik sonuç böyle olmuş olabilir. Panik yapmayın, sperm işleri herşeyden etkileniyor, sigara stres baş düşmanı. biz eşimde 9 milyonu da gördük 70 milyonu da, onun için umutsuz olmayı, boşanma laflarını bırakın...

iyi bir ürolog bulun eşinle, eşinin hormon testleri, fsh özellikle bakılsın, birde varikosel muayenesi olsun eşin. KK'da rastlamışsındır, azosperm olanlar var yani hayatları boyunca hiç bir örnekte 1 sperm bile görmüyorlar. minikgelin nickli arkadaşın eşi mesela... testislerden sperm buldular, 2 ay içinde tüp bebekle kızına hamile kaldı... o nedenle pozitif düşünün. sayı yükselebilir, belki aşılama yapılabilecek seviyeye bile gelir... strese girmeyin ne olur, Rabbim ömür versin yeter ki

o buğdayda vardı bir hikmet ama... hepsini içmeseydin paylaşırdık belki.. :?

çok iyiymiş bu canım ya deniycem hemen, dün sadece yarm litreyle yattım ya, gece de tuvalete kalktım idrar yollarım nasıl yanıyordu yatarken içmeyi denycm hemen bi elma kabuğu atym suyuma. Ya zaten bende de hemen çıkarma isteği oluyor işte yoksa severm suyu, ahh ahh önceden nasıl içerdm

İlk önce bir üroloğa ihtiyacınız var acil cinsinden ama iyi bir ürolog üretim var ama bu ay olmamıştır çünkü dönem dönem sayı değişimi çok doğal birşey stres bile iyi bir faktör arginmax öneriyorum kullanıp bebiş sahibi olan nice arkadaş var
kabak çekirdeği nohut keçi boynuzu kesinlikle kullanması gerekenler arsında ben eşime birde arı sütü polen yediriyorum
ama bu kaçılacak bişey değil iyi bir dr. size gerekli olan şu anda kendi haline bırak benimkide aynı olmuştu hayatımızda o gün hiç olmamış gibi hareket ediyordu hiç bebek konusunu açma o da sende biraz sakinleşin önce
sende sakinleşmeye çalış tatlım bir de stresten senin yumurtaların etkilenmesin dimi

Merhaba kızlar

Herkes iyidir inşallah. Bugün çok katılamadım muhabbetinize. Birazdan da çıkmak zorundayım. Herkese güzel bir haftasonu diliyorum.

canım kabızlıktan şikayet etmişsin, kuru incir, kuru kayısı yersen aç karna miden bulanmazsa tabi ve bunları cevizle taçlandırısan muhteşem enerji de veriyor, ben şuan yiyemiyorum tabi de 1 haftadır şiddetli bulantım var, herşeye karşı bi isteksizlk var, badem de çok etkili, sabah yiyemezsen de günün herhangi bi öğünü bi avuç kadar yesen inanılmaz rahatlatır.

cnm kusma var mı sende yoksa sadece balntı yanma mı??????????????

kusmamak için elmden geleni yapıyorum canım sürekli bastırıyorum ama normalde de ben hiç kusamam , ve midem de kolay kolay bulanmazdı, o yüzden çok zorlanıyorum inşallah kusmadan tamamlarım, çünkü su da içemiyorum kusmak çok zorlar

gebelik zor zanaatmiş , yaşadkça bunu görüyoruz canım ama bebişler iyi olsun tabi, gecicek inşallah, sen nasılsın?

ee kucağa alınca bebişleri rahat edersiniz allah bizede nasip etsin inşallah yeter ki onun zorluğu olsun bende iyiyim kırmızılarla uğraşıyorum işte :)

cnm iyiyiz
iki gündür bualntım var o kadr

o da geçer inşallah :)

allah yardımcınız olsun :)

kızlar belim ağrıyor yaaaaa

sene müjde verirsinde boşa çıkmaz bu ağrılar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…