- Konu Sahibi meleksimam
-
- #13.801
havus ve sıgara bırakma ılacı dısında hepsını denıyorum esımde. bunlarıda ılave edecegım eger kullanırsa
Merhaba kızlar
Herkes iyidir inşallah. Bugün çok katılamadım muhabbetinize. Birazdan da çıkmak zorundayım. Herkese güzel bir haftasonu diliyorum.
ne kadar bekledin blmiyom ama 2,5 yıl sonra nasip oldu argınmax var araştır baya etkili hemen sigarayı bıraksın cnm çok etkili
organını sıkacak ve üşütecek çamasırlar giyesin
her gün 80 gr ceviz içi yedir
sabah aç karna keçbonuzu pekmezi içir
akşam havuç suyu içir
olur hepsi olu bol bol dua et
2,5 yıl bekledim ve allahım herşey bahane verecek olan sensin dedim
doktor gebelikten sonra eşimin sonuçlarına bakınca mucize dedi
dualrın bebeği geldi
snada gelemez mi sanıyorsun?
allahın hikmetinden sual mı olunur
sakın umdunu kaybetme
kızzzzzzz hepimiz hamileyizzz nereden bulcaz şimdi lokmayı canımızı çektiriyosun((
çüş ya o ne demek ole
Günaydın, hayırlı cumalar güzel anne adayları ve aday adayları
Dün kabızlıktan dolayı akşam ağrılarla uyudum, sabah ağrılarla uyandım. Akşam yemeğinde bir kase çorbadan sonra tıkandım, feci midem bulanmaya başladı. Bir şeyim yok derken ne hale geldim
Bu sabah sütümü içtim kabızlık gitsin diye. Daha iyiyim şu an.
Dilca bak senin için ne buldum
Günaydın kızlar iki gündür süper bir şey keşfettim, bulantısı olup benim gibi su içemeyen arkadaşlar varsa diye paylaşmak istedim. Şimdi şöyle oluyor, bir kere suyun tadı berbat geldiği için içilmiyor. Bunun için bir şişe suya azıcık meyve kabuğu atıyorum ya da meyve suyu ekliyorum. Çok hafif bir koku oluyor ve içilebiliyor. Ama bir de su içince anında çıkarma durumu var. Geçen gün fark ettim, hemen uyumadan önce su içince çıkarmıyorum. İki gündür şöyle yaptım; yatağımın yanına su koydum, gece 3-4 defa saati kurdum ve biraz biraz su içip geri uyudum. Böylece neredeyse bir litreye yakın su içtim İnşallah tez zamanda hepimizin bulantıları hayırlısıyla geçer
afiyet olsun balım benim
yanı kocanı bırak demedı ama dedıklerı ona geldı ..sende hıcbırsey yok bosuna kullanmıssın o ılacları esınde sorun var dedı.hıc sperm yok,daha oncekı yaptırdıgınız yanlıs olabılır dedı.umut verıcı hıcbırsey solemedı.eskı testı yalanladı. dunden berı neredeyse hıc konusmuyoruz herkes sus pus oturuyor evde, bugunde ıse geldım kafam hıc yerınde degıl
Merhaba kızlar
Herkes iyidir inşallah. Bugün çok katılamadım muhabbetinize. Birazdan da çıkmak zorundayım. Herkese güzel bir haftasonu diliyorum.
o buğdayda vardı bir hikmet ama... hepsini içmeseydin paylaşırdık belki.. :?
bugün ilk defa mide yanmam var, ve ağzımın tadı hiiiçç yok yane yesem saman gibi.
slm kızlar nasılsınız bakalım bebişler nasıl? :)
slm kızlar nasılsınız bakalım bebişler nasıl? :)
cnm kusma var mı sende yoksa sadece balntı yanma mı??????????????
gebelik zor zanaatmiş , yaşadkça bunu görüyoruz canım ama bebişler iyi olsun tabi, gecicek inşallah, sen nasılsın?
cnm iyiyiz
iki gündür bualntım var o kadr
kusmamak için elmden geleni yapıyorum canım sürekli bastırıyorum ama normalde de ben hiç kusamam , ve midem de kolay kolay bulanmazdı, o yüzden çok zorlanıyorum inşallah kusmadan tamamlarım, çünkü su da içemiyorum kusmak çok zorlar
kızlar belim ağrıyor yaaaaa
kızlar belim ağrıyor yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?