- Konu Sahibi meleksimam
-
- #13.761
hadi inşallah dualarınızı esirgemeyin bizdennnn
bakalım bizimki şimdilik tamam söylemem diyor ama hayırlısı tabiiii
bi de görümceme 3ay sonra söylersem beni ne yapar diye de düşünmüyor değilim
hadi inşallah dualarınızı esirgemeyin bizdennnn
inanma hayatım sakın kanma bu sözlere:)))
benim adetimin geciktiği gün gidip söylemiş k.v me.:))) o kadar yanii.
Gamzecim güllümsüncüm Allah razı olsun bacılarımmmmm
inşallah çok bekletmeden güzel haberler veririz size asyayla birlikte inşallahhhhh
Gamzecim güllümsüncüm Allah razı olsun bacılarımmmmm
inşallah çok bekletmeden güzel haberler veririz size asyayla birlikte inşallahhhhh
amin cnm inş. ya ama biz ikimiz sizden umutluyuz bu ay hadi bakalım önce sen sonrada asya sevindirirsin inş..........
şu mübarek günün hürmetine dualarımız dileklerimiz kabul olsun Rabbim senden de asya dan da razı olup meleğinizi göndersin hayatım.
inşallaaahhhh...
Kızlar aglamaktan gozlerım şişti.Esımın sperm testı 0 sperm cıktı. Daha once 10mılyondu.Sımdı 0000 doktor tup bebekten baska sansınız yok dedı.Oda belkı dedı(( 15gun sonra sperm testını tekrarlıcaz.Moralım altust oldu. Benım rahım fılmınde hormonlarda falan hıcbısey cıkmadı,allaha sukur ama.eşimin moralı benım moralım sıfır .dunden berı aglıyorum.Ben ne yapacagım sımdı?? Esım tutturdu bosanalım dıye.Sen cok cocuk ıstıyorsun ya hıc olmazsa dıye..Allahım sen bana yardım et
Kızlar aglamaktan gozlerım şişti.Esımın sperm testı 0 sperm cıktı. Daha once 10mılyondu.Sımdı 0000 doktor tup bebekten baska sansınız yok dedı.Oda belkı dedı(( 15gun sonra sperm testını tekrarlıcaz.Moralım altust oldu. Benım rahım fılmınde hormonlarda falan hıcbısey cıkmadı,allaha sukur ama.eşimin moralı benım moralım sıfır .dunden berı aglıyorum.Ben ne yapacagım sımdı?? Esım tutturdu bosanalım dıye.Sen cok cocuk ıstıyorsun ya hıc olmazsa dıye..Allahım sen bana yardım et
önce bı sakinleş erkek infilitesi için kürler var keçiboynuzu falan onaları yap
sonra bir sürü ilaç var onları doktor vermiştir zaten eşine vitaminler falan
eşin sigara ve alkolu kulanıyosa hemen bıraksın çok etkili
bende erkek infilitesi hamişiym önce allaha olan inancını kaybetme
doktor proxceed plus verdı,ama pek fayda edecegını zannetmıyormus.kullanıp fayda goren olmus dedı okadr. kecıboynuzu yapıyordum,ama artık ıcermı bılmıyorum. alkol allmıyor ama sıgara tuketımı cok kucuk yastan berı var. Rabbım okadr ıstemeyenlere verıyor cocugu bana neden vermıyor,ısyan etmek ıstemıyorum ama cok caresızım
doktor proxceed plus verdı,ama pek fayda edecegını zannetmıyormus.kullanıp fayda goren olmus dedı okadr. kecıboynuzu yapıyordum,ama artık ıcermı bılmıyorum. alkol allmıyor ama sıgara tuketımı cok kucuk yastan berı var. Rabbım okadr ıstemeyenlere verıyor cocugu bana neden vermıyor,ısyan etmek ıstemıyorum ama cok caresızım
elime geçse o dr.u döverim şimdi benim de ilk gittiğim prof bana aynısını yapmıştı canım benim eşimde de problem var yapacağın şey kocanı değiştirmek demişti
bu dr.ları atmalılar meslekten
geçen ay çıktıysa 10milyon korkma gülüm panik yapma sakın azospermi değildir azospremi olsa bile bebeği olan insanlar var biraz süreç gerekli o kadar artık herşeyin çözümü var lütfen ağlama şu anda birlikte olup üstesinden gelirsiniz bu durumun ama ağlamak kızmak boşanmak kesinlikle çözüm değil lütfen biraz sakin olmaya çalış
aynı benimde öyle oldu yavvv. ben gülümsünle asyaya mesaj atana kadar bizimde tüm sülale duydu. mesajlar hazırmış sanırım:))
bir iyice tutunsun bebişim düşük tehlikesi olmadığını öğreneyeim ondan sonra söylemeyi istiyorum tatlım
ben nazara acaip inanırım daaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?