Ilk çocuğunu düşünenler...

bakalım bizimki şimdilik tamam söylemem diyor ama hayırlısı tabiiii
bi de görümceme 3ay sonra söylersem beni ne yapar diye de düşünmüyor değilim

inanma hayatım sakın kanma bu sözlere:)))
benim adetimin geciktiği gün gidip söylemiş k.v me.:))) o kadar yanii.

Gamzecim güllümsüncüm Allah razı olsun bacılarımmmmm
inşallah çok bekletmeden güzel haberler veririz size asyayla birlikte inşallahhhhh

Gamzecim güllümsüncüm Allah razı olsun bacılarımmmmm
inşallah çok bekletmeden güzel haberler veririz size asyayla birlikte inşallahhhhh

şu mübarek günün hürmetine dualarımız dileklerimiz kabul olsun Rabbim senden de asya dan da razı olup meleğinizi göndersin hayatım.
inşallaaahhhh...

Kızlar aglamaktan gozlerım şişti.Esımın sperm testı 0 sperm cıktı. Daha once 10mılyondu.Sımdı 0000 doktor tup bebekten baska sansınız yok dedı.Oda belkı dedı(( 15gun sonra sperm testını tekrarlıcaz.Moralım altust oldu. Benım rahım fılmınde hormonlarda falan hıcbısey cıkmadı,allaha sukur ama.eşimin moralı benım moralım sıfır .dunden berı aglıyorum.Ben ne yapacagım sımdı?? Esım tutturdu bosanalım dıye.Sen cok cocuk ıstıyorsun ya hıc olmazsa dıye..Allahım sen bana yardım et

canım ne denir bilmiyorum üzülmekte ağlamakta haklısın kolay bir durum değil. ama haberi yeni almışsınız şimdi birbirinize destek olmanız gerekirken boşanmak gibi şeylerden bahsetmeyin bence. yalnız başına atlatılmaz böyle birşey. biraz zaman verin kendinize ve deneyin tüp bebek şansınızı. hiç bişey imkansız değil artık çok şükürki. bir evliliği dağıtmak çok kolay değilmi? şimdi birlik olma zamanınız

önce bı sakinleş erkek infilitesi için kürler var keçiboynuzu falan onaları yap
sonra bir sürü ilaç var onları doktor vermiştir zaten eşine vitaminler falan
eşin sigara ve alkolu kulanıyosa hemen bıraksın çok etkili
bende erkek infilitesi hamişiym önce allaha olan inancını kaybetme

doktor proxceed plus verdı,ama pek fayda edecegını zannetmıyormus.kullanıp fayda goren olmus dedı okadr. kecıboynuzu yapıyordum,ama artık ıcermı bılmıyorum. alkol allmıyor ama sıgara tuketımı cok kucuk yastan berı var. Rabbım okadr ıstemeyenlere verıyor cocugu bana neden vermıyor,ısyan etmek ıstemıyorum ama cok caresızım

elime geçse o dr.u döverim şimdi benim de ilk gittiğim prof bana aynısını yapmıştı canım benim eşimde de problem var yapacağın şey kocanı değiştirmek demişti
bu dr.ları atmalılar meslekten
geçen ay çıktıysa 10milyon korkma gülüm panik yapma sakın azospermi değildir azospremi olsa bile bebeği olan insanlar var biraz süreç gerekli o kadar artık herşeyin çözümü var lütfen ağlama şu anda birlikte olup üstesinden gelirsiniz bu durumun ama ağlamak kızmak boşanmak kesinlikle çözüm değil lütfen biraz sakin olmaya çalış

çaresiz değilsin tatlım sadece bizim de sınavımız bu deyip karşısında dimdik duracağız hayatın sakinleşmen lazım sadece

ne kadar bekledin blmiyom ama 2,5 yıl sonra nasip oldu argınmax var araştır baya etkili hemen sigarayı bıraksın cnm çok etkili
organını sıkacak ve üşütecek çamasırlar giyesin
her gün 80 gr ceviz içi yedir
sabah aç karna keçbonuzu pekmezi içir
akşam havuç suyu içir
olur hepsi olu bol bol dua et
2,5 yıl bekledim ve allahım herşey bahane verecek olan sensin dedim
doktor gebelikten sonra eşimin sonuçlarına bakınca mucize dedi
dualrın bebeği geldi
snada gelemez mi sanıyorsun?
allahın hikmetinden sual mı olunur
sakın umdunu kaybetme

çüş ya o ne demek ole

şimdi henüz çok yeni öğrendiğin için bir çöküntü yaşaman çok doğal hayatım. ama bunu birbirinize zarar vererek yapmayın olurmu. eşin şimdi psikolojik olarak kendini çok yetersiz düşünecektir ve bu bir erkek için çok kötü bişey. durumun vermiş olduğu rehavetle ağır ve dönülmez kararlar almayın. özellikle sen onun yanında olduğunu daha çok belli etmen gereken bir durumdasın şimdi.

bir iyice tutunsun bebişim düşük tehlikesi olmadığını öğreneyeim ondan sonra söylemeyi istiyorum tatlım
ben nazara acaip inanırım daaaa

valla ben facebooka koyacam fotoyu herkes görsün aynı anda.. tek tek uğraşamam, gören yaysın haberi öğrenir öğrenmez yapıştırırım valla...

Allah korusun düşük olsa bile bilsin herkes, hassas olduğumu bilsin tepemi attırımasınlar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…