- Konu Sahibi meleksimam
-
- #14.721
benim kociş pc hastasıdır arka odada testin fotosunu çekip altına da beni tebrik etmelisin anne oluyorum yazıp msj mı atsam acaba:44:
başı iyi olmuşta. yatak odasında kutlama doğru değil hayatım... yasak amannn..
evet hayatım. Doktor yasakladı bize hemen ilk 12 hafta yok dedi..
başı iyi olmuşta. yatak odasında kutlama doğru değil hayatım... yasak amannn..
kesinlikle ben ağlamaya başlayınca o otomatik olarak banyoya gelecek zaten dimi doğru söylüyorsun tatlımmm
hadi ya bilmiyodum ben..:S ee o zaman nolur nolmaz diye adete yakın kesmek lazım o zaman ilişkiyi öyle mi?
benim kociş pc hastasıdır arka odada testin fotosunu çekip altına da beni tebrik etmelisin anne oluyorum yazıp msj mı atsam acaba:44:
:))))) çok iyi bir fikiiiirrrr.... bayıldııımmm. yada kalk o pc nin başından .... kalk ve bana sarıl... artık oturamayacaksın pc nin başında saatlerce baba oluyosuun da olabilir.
alıştırdım zaten bizimkini eğer bebiş varsa risk bitene kadar yasak diye olsunda gerekirse 9ay yapmayız ne olcak diyo ve benimki diyo bunu inanabiliyor musunuzzzz
ee tabi... benim gibi koca hastanenin bankosunda höykürmüycen en azından:)))))
evde dilediğin gibi mutluluk gözyaşını dök.
evet evet güllümsüne benzesinnnn:))))
damat olacak ya sana benzesin:)))
testi yap. pozitifi görürsen git hemen boynuna atıl ve söyleee.. koyver gitsiiinnn... zaten duramıycan ağlıycan:))
evet tatlım evetttttt hayırlısıyla çift çizgi çıkarsa tabi öyle hemen kaptırmamak lazım bakalım hayırlısıı
evet hayatım. Doktor yasakladı bize hemen ilk 12 hafta yok dedi..
evet aslında 3 gün kala kesmek lazımmış. benim dr demişti.
süper bi fikirrrr bayıldımmm kesinlikle uygulamalısınn canıncımmm
aman sağlıklı olsunda
nie kız kocamı gördün yakışıklıdır benim kocam ole damat olmaz mı
aynen ole o an planladığın herşeyi unutuyosun
değişik bir fikir olmuş
yaa sorma benimkide öyle diyodu... şimdi adam öpmeye korkuyo nooluyo bu adamlara anlamıyorum... tamam şimdi yasakta.. öpüncede bişe olmuyoki. yatakta bile yatağın diğer ucunda uyuyo.
o zaman benimki bu akşam avucnu yalasın sabah giderken bana yol yapıyodu akşama :) yazık yaa:))
o zaman benimki bu akşam avucnu yalasın sabah giderken bana yol yapıyodu akşama :) yazık yaa:))
bende sarışın ve renkli gözlüyüm hayatım. yapı itibariyle bu modeller daha esmer kara kaş kara göz seviyolar yapacak bişey yok.
benim kocişte kara kaş kara gözlü. tam tersi tarzımız oluyo yani...
aynı benim herif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?