Ilk çocuğunu düşünenler...

benim kociş pc hastasıdır arka odada testin fotosunu çekip altına da beni tebrik etmelisin anne oluyorum yazıp msj mı atsam acaba:44:

:))))) çok iyi bir fikiiiirrrr.... bayıldııımmm. yada kalk o pc nin başından .... kalk ve bana sarıl... artık oturamayacaksın pc nin başında saatlerce baba oluyosuun da olabilir.

:))))) çok iyi bir fikiiiirrrr.... bayıldııımmm. yada kalk o pc nin başından .... kalk ve bana sarıl... artık oturamayacaksın pc nin başında saatlerce baba oluyosuun da olabilir.

evet tatlım evetttttt hayırlısıyla çift çizgi çıkarsa tabi öyle hemen kaptırmamak lazım bakalım hayırlısıı

alıştırdım zaten bizimkini eğer bebiş varsa risk bitene kadar yasak diye olsunda gerekirse 9ay yapmayız ne olcak diyo ve benimki diyo bunu inanabiliyor musunuzzzz

yaa sorma benimkide öyle diyodu... şimdi adam öpmeye korkuyo nooluyo bu adamlara anlamıyorum... tamam şimdi yasakta.. öpüncede bişe olmuyoki. yatakta bile yatağın diğer ucunda uyuyo.

evet evet güllümsüne benzesinnnn:))))

aman sağlıklı olsunda

damat olacak ya sana benzesin:)))

nie kız kocamı gördün yakışıklıdır benim kocam ole damat olmaz mı

testi yap. pozitifi görürsen git hemen boynuna atıl ve söyleee.. koyver gitsiiinnn... zaten duramıycan ağlıycan:))

aynen ole o an planladığın herşeyi unutuyosun

benim kociş pc hastasıdır arka odada testin fotosunu çekip altına da beni tebrik etmelisin anne oluyorum yazıp msj mı atsam acaba:44:

değişik bir fikir olmuş

Son düzenleme:
aman sağlıklı olsunda

nie kız kocamı gördün yakışıklıdır benim kocam ole damat olmaz mı

aynen ole o an planladığın herşeyi unutuyosun

değişik bir fikir olmuş

bende sarışın ve renkli gözlüyüm hayatım. yapı itibariyle bu modeller daha esmer kara kaş kara göz seviyolar yapacak bişey yok.
benim kocişte kara kaş kara gözlü. tam tersi tarzımız oluyo yani...

bende sarışın ve renkli gözlüyüm hayatım. yapı itibariyle bu modeller daha esmer kara kaş kara göz seviyolar yapacak bişey yok.
benim kocişte kara kaş kara gözlü. tam tersi tarzımız oluyo yani...

evet ya o le oluyo kocamda sana benzesin kıvırcık saçlı kara gözlü bi kız olsun dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…