- Konu Sahibi meleksimam
-
- #14.761
cnm olur ole bazen geçikir bazen erken gelir takılma cnm
iyice geçtiğinden emin ol hayatım ondan sonra yap. yani 30. gün akşamı yada 31. günü bekle bence.
heyecan yapıp uyuyabilirsen uyanırsın hayatım...:))
ayyyy az kaldı tık tık laraaa:)))))))))
saate baktınmı hiç :)
doğru söylüyorsun canım uyuyamam ki ben bu akşam o testi yapmadannnnnn
doğru söylüyorsun canım uyuyamam ki ben bu akşam o testi yapmadannnnnn
tamam canımm sağoll
içim içimi yiyo ama yaa
sizler gebeliği öğrenmeden önce mide bulantısı yaşıyomuydunuzz
kızlar yaa wc ye gittim şimdi kahverengi akıntı devam ediyo ped koydum hatta. adet sancım da başladı gibi yavaştan kırmızılar geliyo sanırım ama en az 2 gün vardı iyice bozuldu benim düzenim yaa..ağliycam şimdi ...
ya sende sabırsız çıktın ha ben iyi beklemişim o kadar gün daha da siz gaza getirmeseniz yapmazdım beklerdim ben
gözümü alabiliyomuyum hiç
sen ozaman hiç çaktırmadan yap testi. hani olurda negatif olursa hiç konuşma bu konuyla alakalı.
tatlım üzülmeye ağlamaya gerek yok zamanı gelmemiş demekkiii Allahım vakti saatini belirlemiştir olacak Allahın izniyle yorma kendini bu kadar
:))) bende ki de laf dimi şimdi....:)))
hıı bak mesela benim hiç bir belirti yoktu. sadece adet olacakmışım gibi hafif bir kasık ağrısı ve göğüslerde şişlik. herşey o kadar normaldiki benim hiç umudum yoktu.
gülümsünde göğüslerinde renk farklılaşması oldu. oda adet olacakmış gibi ağrı çekti hatta kahverengiler geldi deyip saldı kendini. sonra test yapınca anladı hamile olduğunu.
sakın başkalarının belirtileriyle kıyaslama kendini. oluruna bırak günün gelsin yaparsın testini sakın stres yapma.
ya sende sabırsız çıktın ha ben iyi beklemişim o kadar gün daha da siz gaza getirmeseniz yapmazdım beklerdim ben
evet canım gizli gizli yapcam zatennnnn ne olur ne olmaz.......
doğru söylüyon canım yaa göğüs uçları koyulaşmasını duydum hergün bakıyom hiç koyulaşma yok psikopata bağladım yanii
herkeste belirti başka oluyo
persembeye kadar tutayım kendi mi çiftcizgi görürsem hafta sonu olmadan kan veririm
bencede canım uyuyamazsın ama sabah ilk idrarda yapsan daha iyi olmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?