Ilk çocuğunu düşünenler...

tamam canımm sağoll
içim içimi yiyo ama yaa
sizler gebeliği öğrenmeden önce mide bulantısı yaşıyomuydunuzz

hıı bak mesela benim hiç bir belirti yoktu. sadece adet olacakmışım gibi hafif bir kasık ağrısı ve göğüslerde şişlik. herşey o kadar normaldiki benim hiç umudum yoktu.
gülümsünde göğüslerinde renk farklılaşması oldu. oda adet olacakmış gibi ağrı çekti hatta kahverengiler geldi deyip saldı kendini. sonra test yapınca anladı hamile olduğunu.
sakın başkalarının belirtileriyle kıyaslama kendini. oluruna bırak günün gelsin yaparsın testini sakın stres yapma.

tatlım üzülmeye ağlamaya gerek yok zamanı gelmemiş demekkiii Allahım vakti saatini belirlemiştir olacak Allahın izniyle yorma kendini bu kadar

tatlım üzülmeye ağlamaya gerek yok zamanı gelmemiş demekkiii Allahım vakti saatini belirlemiştir olacak Allahın izniyle yorma kendini bu kadar

tamam sakinim gelirse de gelir kırmızılar demişim zaten bu ay ümidim yok diye üzülmüyorum... daha sana sevinicem akşam:)

doğru söylüyon canım yaa göğüs uçları koyulaşmasını duydum hergün bakıyom hiç koyulaşma yok psikopata bağladım yanii
herkeste belirti başka oluyo
persembeye kadar tutayım kendi mi çiftcizgi görürsem hafta sonu olmadan kan veririm

ben 6. haftadayım hala koyulaşma yok.:))) kıyaslama hayatım.

bencede canım uyuyamazsın ama sabah ilk idrarda yapsan daha iyi olmazmı

ya bende öyle düşünüyordum ama sabah yapıp tek çizgiyi görürsem o psikolojiyle zor gelirim işe en azından negatifse de bilirim batımı beklerim canım yaa bir de 4saat idrarını tuttuktan sonra ha akşam ha sabah farketmez yaniii bir de geceyi uykusuz geçirmek var dimi heyecandan bunu da gözüm yemiyor açıkçası

kızçelerim elektrikler kesildi kovedimya sizden naptınız bakem asbelove yap şu testi gari çıldırıcimmm

hanımlar kociş geldi çıkıyorum ben.
gülümsün inş sağlıkla duyarsın bebişinin kalbini.
asbelove. gecede olsa girip bakıcam .. sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…