Ilk çocuğunu düşünenler...

Evet dinlenir ama emzirme zamanı gelince zor uyandırıyorlarmış yakışıklıyı..:)
Bir zararı olacağını sanmam..

ewt 8 aydır kullanıyordum bu ay bıraktımm bu haftada kontrole gidicem bi sorun warmı kan değerlerim nası ve folik asite başlamak için bide hipotroid war bakalım nolck

ewt 8 aydır kullanıyordum bu ay bıraktımm bu haftada kontrole gidicem bi sorun warmı kan değerlerim nası ve folik asite başlamak için bide hipotroid war bakalım nolck

Bende troid hastasıyım ama malesef dr. cuma gününe kadar yok ne yapacağım bilmiyorum...
Dr. gidip kontrollerini yaptırman iyi olur canım umarım bi sorun çıkmaz sende sağlıkla hamiş olursun :)

Evet dinlenir ama emzirme zamanı gelince zor uyandırıyorlarmış yakışıklıyı..:)
Bir zararı olacağını sanmam..

Benim bi tanıdığım vardı kızı onunda bebekken böyle hep uyurmuş zor emzirirdim derdi ama şimdi bi cadı bi cadı çok bilmiş bi şeker.
Geçen gördüm babası yanına çağırıyor gel kızım diyo bu cadıda kıvıra kıvıra yürüyüp gerek yok gelemem diyor. Maşallah kızlar çok tatlı oluyor ya.

kızlar bana fikir verin... bende bu ay çocuk düşünüyorum korunmayı bıraktık bi kaç kez korunmasız birlikte olduk şimdi ben diş yaptırıyorum diş tedavisi bitene kadar tekrar korunmalımıyım
hamile kalırsam bebeği etkiler mi ???

Benim dayımın küçük kızı da aynen öyle.. dayım çağırıyor fıstığım gel diyor eğer kızdıyda ben senin fıstığın değilim değip gidiyor..
Bende küçükken az uyur çok emermişim bakalım benim kızın nasıl olcak?

Son düzenleme:

Bu diş meselesi benim için hep kafa karıştırıcı oldu hamile kaldığımdan beri.. Dolgum düştü ve yaptırmam lazım çünkü içine bişey gittiğinde çok sızlıyor ama bebeğime zarar gelir diye korktuğumdan yaptırmadım.. İstersen doktora bir danış.. yada dişcine sor..

haklısın canım ben biraz araştırdım ilk üç ayla son üç ay sakıncalıymış ama bende hala gebelik yok sadece düşünüyorum korunmayı bıraktık eşim bir ay daha bekleyelim diyor bende artık beklemek istemiyorum

Kız çocukları çok tatlı oluyor ya.
Kızın sana benzer inşallah (amin) hem daha iyi büyür hemde sen rahat edersin.

Diş ile ilgili hiç bi bilgim yok en iyisi dr. danışmak canım.

Sabah dayanamayıp eşime mesaj yazdım hamileyim baba oluyorsun diye
Telefonun şarjı az diye oda telefonu kapatmış şimdi işten çıkmış telefonu açmış,
mesajı görünce aradı. İnanmıyorum gerçekten doğru mu diyor
Bide yanında birileri var sanırım tam konuşamıyor ilk sorusu gerçekten pozitif mi oldu
Çok mutlu olduk ya Allahım tüm isteyenlere nasip eder inşallah (amin)

Son düzenleme:

Bende testi eşime aldırmıştım bırakıp dışarı çıkmıştı.. ben testi yaptım pozitif.. dedim şuna bir numara yapayım. O zaman da kayınvalidemlerdeydik bende onlarla oturuyordum.. bu eve geldi sorcak ama soramıyor annesi var bana bakıyor bende yüzünü astım umut yok gibi.. Odamıza geçtiğimizde yaptınmı dedi yaptım dedim.. eee dedi bende üzgün gibi yaptım ama zor tutuyorum kendimi.. :) yüzüme falan baktı üzülme dedi.. sonra ben patladım gülmeye başladım onun o halini görünce.. Sonuç Pozitif baba oluyorsun dedim.. Çok sevindi.. zaten inanmamıştım deyip üste çıkmaya çalıştı üstelik.. Amin canım İnşaallah

Biz testi akşam aldık ama cesaret edemedim hadi sabah yapayım dedim itiraz etmedi.
Eşinin yüz ifadesi güzel olmuştur ama Benimki şimdi ağzı kulaklarında gelir
Erkekler belli etmemeye çalışıyorlar ya, bu ay olmazsa bi dahaki aya olur kısmet diyordu benimki de üzülmeye gerek yok falan ama olunca ayakları yerden kesilmiştir kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…