Ilk çocuğunu düşünenler...

geçmiş olsun haayırdır ne yaptı görümce

allahtan eşin sana değer veriyor hayatım. bırak ne halleri varsa görsünler. kafanı taktığına değimez.
asya dan haberim yok. ama kan testi negatifti.

Evet hayatım evet yoksa kafama ederler benim zatennnnn
aradı bir güzel fırçaladı kardeşini içim ferahladıı
görsen birlikte kursa gidiyoruz pazar günleri aramadı bile gelmedin kursa neden diye
bende iyice öğrendim neymiş insanlara hakettiğinden fazla değer vermeyecekmişsinnn
hadi yaaaa o da benden desene ama belli de olmaz olmadıysa hala bi şans var demektirr

Bu arada haftasonu temizlik yaptım, yatılı misafir ağırladım. Gezdik, sinemaya gittik, akraba ziyareti yaptık, alışveriş yaptık Yoğun, yorucu ve güzel bir haftasonu geçirdim.

KV bana hediye almış, bebeğime de patik aldı. KAfasına bir şey mi düştü ki diye düşünmeden edemedim. Maşallah deyin

Eşinin tavrını takdir ediyorum. İşlerine geleni yapmaya çalışmışlar ama eşin izin vermemiş. Hem görümcen kendi temizleyemiyor mu annesinin evini, bahar temizliği mi olacakmış

Maaşallah tatlım maaşallah her yönden güzel bir haftasonu geçirmişsin
Aman dilini ısır allah bozmasın bazen tutuyor işte iyilikleri ne yapacaksın

günaydın bayanlar bi hışımla geldim
asbelove sıkma boşver kendini allahtan herifin olayın farkında
bizde iy sayılırız kızlar
mide bulantıları iki gündür hafifiledi darısı kesilmeseine inş.
iştah problemim hala var ama en azından kusmuyorum iki sabahtır
dün eşimle ilk kez yemek yiyebildik
oh ya dio yazık
işim hala yoğun arda uğrarım yine siz kaynatın

arkadaşlar adetım 3 gun gecti 383 cıktı hcg 2 gun sora 783 ciktı normalmı

hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:)

allah sabır versin zor insanlarla uğrsaşmak allahtan eşin sahip çıkıyo allah herkeze nasip etsin sahip çıkan koca :))

Eşinin tavrını takdir ediyorum. İşlerine geleni yapmaya çalışmışlar ama eşin izin vermemiş. Hem görümcen kendi temizleyemiyor mu annesinin evini, bahar temizliği mi olacakmış

Evet canım yaa o olmasa mahvolurdum zaten çok seviyorummmmm
Kendi anneleri değil zaten kiii kv nin 2.eşi canımmm bir de hasta olsa gerçekten tamam kabul yine gitmem gerçi ortaklaşa bi kadın tutulur temizlenir bir kere elimi verirsem kol bacak gider kurtaramam bi daha vallaaa

maşallllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh :)

günaydın kızlar...

günaydınnn nasılsıınz bakalım :)

çok sevindim canım darısı gamzenin başına işlerini toparlayabildin mi

Maaşallah canımmmmm
ne çok sevindimmmmmmm
Allahım hemen biter inşallah gamzeninde başlamış oda sende hayırlısıyla atlatırsınızzz inşallahhhhh

maşallllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh :)

günaydınnn nasılsıınz bakalım :)

çok sevindim canım darısı gamzenin başına işlerini toparlayabildin mi

yok cnm tam gaz çalışma devam

Maaşallah canımmmmm
ne çok sevindimmmmmmm
Allahım hemen biter inşallah gamzeninde başlamış oda sende hayırlısıyla atlatırsınızzz inşallahhhhh

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…