- Konu Sahibi meleksimam
-
- #15.461
Günaydınnnn kızlarrrrrrr
Asyam nasılsınnnnn durumunu çok merak ettim giremedim telefonunda şarjı bitti dayım geldi balıkesirden bütün haftasonu teyzemlerde kaldık
Acaip yorucuyduuuu bir de hasta oldummm:2: kılımı kıpırdatacak halim yokkkk
Ayrıca görümcemi de ilk gördüğüm yerde boğacağımmmmm
allahtan eşin sana değer veriyor hayatım. bırak ne halleri varsa görsünler. kafanı taktığına değimez.
asya dan haberim yok. ama kan testi negatifti.
geçmiş olsun haayırdır ne yaptı görümce
arkadaşlar adetım 3 gun gecti 383 cıktı hcg 2 gun sora 783 ciktı normalmı
Eşinin tavrını takdir ediyorum. İşlerine geleni yapmaya çalışmışlar ama eşin izin vermemiş. Hem görümcen kendi temizleyemiyor mu annesinin evini, bahar temizliği mi olacakmışEvet hayatım evet yoksa kafama ederler benim zatennnnn
aradı bir güzel fırçaladı kardeşini içim ferahladıı
görsen birlikte kursa gidiyoruz pazar günleri aramadı bile gelmedin kursa neden diye
bende iyice öğrendim neymiş insanlara hakettiğinden fazla değer vermeyecekmişsinnn
hadi yaaaa o da benden desene ama belli de olmaz olmadıysa hala bi şans var demektirr
günaydın kızlar. midem bulanıyor bu sabah((( çok fenaymış yavv. hiç bişey yiyemedim daha...
uykum var:)) ne miskin oldum ben:)
Bu arada haftasonu temizlik yaptım, yatılı misafir ağırladım. Gezdik, sinemaya gittik, akraba ziyareti yaptık, alışveriş yaptıkYoğun, yorucu ve güzel bir haftasonu geçirdim.
KV bana hediye almış, bebeğime de patik aldı. KAfasına bir şey mi düştü ki diye düşünmeden edemedim. Maşallah deyin
arkadaşlar adetım 3 gun gecti 383 cıktı hcg 2 gun sora 783 ciktı normalmı
Cuma arıyor beni kv ye stent takıldı yarın gidip temizlik yapcaz diye naıl yani dedim birden bire nasıl oluyor ne zaman ameliyat oldu bizim hiç habermiz yok -bu arada kp nin 2.eşidir kendileri kocamın annesi değil- kadın hastalandığında haber vermiyorsunuz temizliğe gelince mi benim haberim oluyor diye bir haşladım
Sonra eşim kv yi aradı meğerse stent falan takıldığı yokmuş kalp ritimlerini ölçmek için üzerinde 24 saat duran o cihazlardan holter takılmış yaniii
Kızdım tabi kiii eşime gitmek istemiyorum ben dedim eşimde gideceğini düşünmen hata gitmeyeceksin tabi ki ben sana kendi evimizi tezmiletmiyorum kıyamıyorum da deyince rahatladım ama sinir oldum tabiii emrivakilerden hiç hoşlanmam ve kv yi anlatsam şaşırırsın bu nasıl insan diyeee
bu arada asyadan haber var mı gelmiş mi kırmızılar çok meraktayımmmm:18:
Eşinin tavrını takdir ediyorum. İşlerine geleni yapmaya çalışmışlar ama eşin izin vermemiş. Hem görümcen kendi temizleyemiyor mu annesinin evini, bahar temizliği mi olacakmış
hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:)
allah sabır versin zor insanlarla uğrsaşmak allahtan eşin sahip çıkıyo allah herkeze nasip etsin sahip çıkan koca :))
Bu arada haftasonu temizlik yaptım, yatılı misafir ağırladım. Gezdik, sinemaya gittik, akraba ziyareti yaptık, alışveriş yaptıkYoğun, yorucu ve güzel bir haftasonu geçirdim.
KV bana hediye almış, bebeğime de patik aldı. KAfasına bir şey mi düştü ki diye düşünmeden edemedim. Maşallah deyin
günaydın kızlar...
günaydın bayanlar bi hışımla geldim
asbelove sıkma boşver kendini allahtan herifin olayın farkında
bizde iy sayılırız kızlar
mide bulantıları iki gündür hafifiledi darısı kesilmeseine inş.
iştah problemim hala var ama en azından kusmuyorum iki sabahtır
dün eşimle ilk kez yemek yiyebildik
oh ya dio yazık
işim hala yoğun arda uğrarım yine siz kaynatın
günaydın bayanlar bi hışımla geldim
asbelove sıkma boşver kendini allahtan herifin olayın farkında
bizde iy sayılırız kızlar
mide bulantıları iki gündür hafifiledi darısı kesilmeseine inş.
iştah problemim hala var ama en azından kusmuyorum iki sabahtır
dün eşimle ilk kez yemek yiyebildik
oh ya dio yazık
işim hala yoğun arda uğrarım yine siz kaynatın
evet tatlım evet çok şükür eşim arkamdaa
maşallllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh :)
günaydınnn nasılsıınz bakalım :)
çok sevindim canım darısı gamzenin başına işlerini toparlayabildin mi
Maaşallah canımmmmm
ne çok sevindimmmmmmm
Allahım hemen biter inşallah gamzeninde başlamış oda sende hayırlısıyla atlatırsınızzz inşallahhhhh
günaydınnn nasılsıınz bakalım :)
iyi diyelim iyi olsun inşallah...2 gündür yatış şu bi hafta bi an önce bitseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?