Ilk çocuğunu düşünenler...

yapıştırıcı iyiymiş:))ya doktor beni senin kadar rahatlatmadı ya...çok saol.doktorumu degiştiricem zaten kadın sordugumuz çogu şeyi havada bıraktı

kanamam falan yokken strese soktu beni şimdi sadece tuvalet için kalkıyorum her seferinde kan falan varmı diye geriliyorum ama...

ilk şoku atlattım biraz..gelince baya bi agladım falan ama..şimdi iiym. allah istedikten sonra hiç bi şy olmaz bebişime...dua ediyorum sizde benim için dua edin lütfenn

bu daha ilk kontrolümdü 5 dakkada sepetledi resmen doktor bizi..hamilelikle ilgili şunu yap şunu ye hiç bi şy demedi...

bu da beni daha strese soktu nası olsa bebegi düşürür diye bi düşüncesimi varda bu kadar ilgisiz diye düşünmekten kendimi alamadım..:2::2:

çok sevindim canım kalp atışları da gelecek inşallah çok güldüm ya kocaman bi baloncuk oluşuyordu ama dayanamadı patladı iki yanaktan öpülen doktoru görünce

Kızlar yeni ofiste net problemi çözülemediğinden gündüzleri gelemiyorum..Akşamları okuyorum bazen yorumlarınızı...

Biz iyiyiz bebeğimle perşembe ultrasonda gördüm kendisini iyiydi..Sizler nasılsınız???

Gamze bebişini görmüşsün çok sevindim..
Gülümsün taşınızyormuşunuz Allah kolaylık versin..
Absolve bu ay olmamış inş. önümüzdeki aya..
Ozzy inşallah bebeğine bişey olmayacak üzme kendini...
Asya,acemiperi sizler nasılsınız?

kızlar selam nasılsınız,

ben regl oldum bugün. hamile değilmişim demek ki. neyse artık kısmet bakalım çok ciddi bir idrar yolu enfeksiyonum varmış bu arada vajinit+sistit dedi doktor ilaca başladım. enfeksiyon geçer inşallah bir an önce. çok yanmam vardı demek bundanmış.

yılbaşına kadar korunmaya karar verdik hem şu hastalıklarımı atlatayım, hem de okul çok yoğun bu ara. ocak 15ten sonra rahatlarım sakin sakin başlarım çalışmalara :) hayırlısı tabii yine de. buralardayım ben okuyorum sizi yazamasam da, iyi bakın kendinize gelirim yine

Korkma tatlım benimmmmm sen yataktan hiç kalkma elinden geldiğince bol bol yatt
O ilaç bebişin daha iyi tutunabilsin diye içeceğin ilaç sakın negatif düşünme iyi düşün ki iyi olsun

Yerim ben o susamıııı
Allahım hayırlısıyla kalp atışlarını da duymayı nasip etsin tatlımmmm

Günaydınnnn kızlarrrrrrr
Asyam nasılsınnnnn durumunu çok merak ettim giremedim telefonunda şarjı bitti dayım geldi balıkesirden bütün haftasonu teyzemlerde kaldık
Acaip yorucuyduuuu bir de hasta oldummm:2: kılımı kıpırdatacak halim yokkkk
Ayrıca görümcemi de ilk gördüğüm yerde boğacağımmmmm

amin inş hayatım. cumartesi yine randevu var. inş duyarız bu sefer.

geçmiş olsun canım. nooldu görümcen ne yaptı.

günaydın kızlar. midem bulanıyor bu sabah ((( çok fenaymış yavv. hiç bişey yiyemedim daha...
uykum var:)) ne miskin oldum ben:)

geçmiş olsun canım. nooldu görümcen ne yaptı.

Cuma arıyor beni kv ye stent takıldı yarın gidip temizlik yapcaz diye naıl yani dedim birden bire nasıl oluyor ne zaman ameliyat oldu bizim hiç habermiz yok -bu arada kp nin 2.eşidir kendileri kocamın annesi değil- kadın hastalandığında haber vermiyorsunuz temizliğe gelince mi benim haberim oluyor diye bir haşladım
Sonra eşim kv yi aradı meğerse stent falan takıldığı yokmuş kalp ritimlerini ölçmek için üzerinde 24 saat duran o cihazlardan holter takılmış yaniii
Kızdım tabi kiii eşime gitmek istemiyorum ben dedim eşimde gideceğini düşünmen hata gitmeyeceksin tabi ki ben sana kendi evimizi tezmiletmiyorum kıyamıyorum da deyince rahatladım ama sinir oldum tabiii emrivakilerden hiç hoşlanmam ve kv yi anlatsam şaşırırsın bu nasıl insan diyeee
bu arada asyadan haber var mı gelmiş mi kırmızılar çok meraktayımmmm:18:

allahtan eşin sana değer veriyor hayatım. bırak ne halleri varsa görsünler. kafanı taktığına değimez.
asya dan haberim yok. ama kan testi negatifti.

Günaydın güzel anne adayları

Kızlarr.. 7.denemede BAŞARISIZZ.. 15.11.2012 19:00 görmekten bıktığım KIRMIZI her zamanki gibi tam gününde geldi ( Artık sıkıldımmmm...

Maalesef tatlım yaaa bu ay da olmadı beklemeye aldık yaniiiiii
Canlarım biraz daha sıkın dişinizi. Bebişler sizi bekletiyor ama eninde sonunda gelecek Allahın izniyle.
çok fenayım kızlar ya akşam çok çıkardım
oda beni yordu
aksi gibi işlerde yoğun sürüne sürüne geldim valla işe
Kuzum senin bu kusmalar bir an önce biter inşallah.
Bebeğin düşmesini önelmek için vermiş. Herhangi bir zararı yok. Alttan kullanınca daha etkili oluyormuş bu ilaç, ihmal etme kullanmayı. Benim bir kaç arkadaşım kullandı. Hİç iş yapmadan yat dinlen, sadece wc ye kalk, arada bir de evde gezin yavaşça. Dışarı falan çıkma.
Ben iyiyim canım, bebeciğim de iyi şükürler olsun
Canım enfeksiyonu kurutman önceliğin olsun bence de. Ha deyince geçmiyor bu illet, tekrarlıyor hemen. Geçmiş olsun
arkadaşlar adetım 3 gun gecti 383 cıktı hcg 2 gun sora 783 ciktı normalmı
Değerler gayet iyi. Tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…