- Konu Sahibi meleksimam
-
- #15.441
mrb hayatım geçmiş olsun. hiç korkma gebeliğimi öğrendiğim ilk günden bu yana bende kullanıyorum progestan. bir nevi yapıştırıcı diye düşün:))) bebişini koruycak iyice tutunsun diye . doktorunu dinle ve dinlen bence en mantıklı şeyi yapmış işi riske atmamış korkulacak bir durum yok. biraz kasık ağrıların ve kasılmaların olacak. rahat ol kanama olursada hemen doktoruna git. olmazsa bilki çok daha ii bebişin.
slm kızlar. çok yorulmuşum bende bugün anca bu saatte girebildim. sabah eşimle hastaneye gittik. tam sıra bana geldi arkamı bi döndüm annem ve k.v dem el ele tutuşmuş geliyolar. bizde görcez dediler. ii hadi gelin dedik. doktoruma bi güzel kendilerini tanıttılar. ben babanne ben anneanne diye. doktor zaten süper biri. hadi gelin bakalım dedi. baktı uzun uzun susamıma:)) tam ekranda kesenin içinde ufacık görününce annem soldan k.v dem sağdan öptü adamı:))) eşime baktım oda kameraya alıyodu bu durumu. tabi benle ilgilenen yoook:)))
benim çocuğum da böyle öpermi herkesi acaba mutlu olunca:))))
dr bizi gülerek uğurladı kalp atışı için alttan bakmıycam bakarsak duyarız ama biz karından duyalım haftaya gel yine dedi. annemleride davet etti :))) ailecek her hafta doktordayız sanırım artık. ha bide fotoğraf krizi var. ultrason resmini 3 nüsha aldık :)))) dede lere göstermek için kaptılar hemen:)))
susamım 2 cm ye yakın olmuş ve gelişimi çok iyi tam haftasında ve hatta 2 gün ilerde göründü. çok mutlu oldum. ama bol bol dinlenmemi önerdi dr. çok şükür..
Kalp atışlarını da duyunca bir ohh çekicem..
kızlar doktordan yeni geldik..moralim çok bozuk..
keseyi gördük ama kesenin altında çok az kanama var dedi..ster oldum baya..tedirginlik desen öyle..
bi hafta yatıcan hiç kalkmadan dedi...
progestan diye bi ilaç verdi aşşadan kullancan diye
bi fikri olan varmı ya..daha önce böle bi şy yaşayan..
çok korkuyorum...:2:
slm kızlar. çok yorulmuşum bende bugün anca bu saatte girebildim. sabah eşimle hastaneye gittik. tam sıra bana geldi arkamı bi döndüm annem ve k.v dem el ele tutuşmuş geliyolar. bizde görcez dediler. ii hadi gelin dedik. doktoruma bi güzel kendilerini tanıttılar. ben babanne ben anneanne diye. doktor zaten süper biri. hadi gelin bakalım dedi. baktı uzun uzun susamıma:)) tam ekranda kesenin içinde ufacık görününce annem soldan k.v dem sağdan öptü adamı:))) eşime baktım oda kameraya alıyodu bu durumu. tabi benle ilgilenen yoook:)))
benim çocuğum da böyle öpermi herkesi acaba mutlu olunca:))))
dr bizi gülerek uğurladı kalp atışı için alttan bakmıycam bakarsak duyarız ama biz karından duyalım haftaya gel yine dedi. annemleride davet etti :))) ailecek her hafta doktordayız sanırım artık. ha bide fotoğraf krizi var. ultrason resmini 3 nüsha aldık :)))) dede lere göstermek için kaptılar hemen:)))
susamım 2 cm ye yakın olmuş ve gelişimi çok iyi tam haftasında ve hatta 2 gün ilerde göründü. çok mutlu oldum. ama bol bol dinlenmemi önerdi dr. çok şükür..
Kalp atışlarını da duyunca bir ohh çekicem..
Korkma tatlım benimmmmm sen yataktan hiç kalkma elinden geldiğince bol bol yatt
O ilaç bebişin daha iyi tutunabilsin diye içeceğin ilaç sakın negatif düşünme iyi düşün ki iyi olsun
Yerim ben o susamıııı
Allahım hayırlısıyla kalp atışlarını da duymayı nasip etsin tatlımmmm
Günaydınnnn kızlarrrrrrr
Asyam nasılsınnnnn durumunu çok merak ettim giremedim telefonunda şarjı bitti dayım geldi balıkesirden bütün haftasonu teyzemlerde kaldık
Acaip yorucuyduuuu bir de hasta oldummm:2: kılımı kıpırdatacak halim yokkkk
Ayrıca görümcemi de ilk gördüğüm yerde boğacağımmmmm
arkadaşlar adetım 3 gun gecti 383 cıktı hcg 2 gun sora 783 ciktı normalmı
geçmiş olsun canım. nooldu görümcen ne yaptı.
arkadaşlar adetım 3 gun gecti 383 cıktı hcg 2 gun sora 783 ciktı normalmı
tsk ederim ilk gebgliğim şaşkınım allah herkesin gonlune gore versin
Cuma arıyor beni kv ye stent takıldı yarın gidip temizlik yapcaz diye naıl yani dedim birden bire nasıl oluyor ne zaman ameliyat oldu bizim hiç habermiz yok -bu arada kp nin 2.eşidir kendileri kocamın annesi değil- kadın hastalandığında haber vermiyorsunuz temizliğe gelince mi benim haberim oluyor diye bir haşladım
Sonra eşim kv yi aradı meğerse stent falan takıldığı yokmuş kalp ritimlerini ölçmek için üzerinde 24 saat duran o cihazlardan holter takılmış yaniii
Kızdım tabi kiii eşime gitmek istemiyorum ben dedim eşimde gideceğini düşünmen hata gitmeyeceksin tabi ki ben sana kendi evimizi tezmiletmiyorum kıyamıyorum da deyince rahatladım ama sinir oldum tabiii emrivakilerden hiç hoşlanmam ve kv yi anlatsam şaşırırsın bu nasıl insan diyeee
bu arada asyadan haber var mı gelmiş mi kırmızılar çok meraktayımmmm:18:
Kızlarr.. 7.denemede BAŞARISIZZ.. 15.11.2012 19:00 görmekten bıktığım KIRMIZI her zamanki gibi tam gününde geldi( Artık sıkıldımmmm...
Canlarım biraz daha sıkın dişinizi. Bebişler sizi bekletiyor ama eninde sonunda gelecek Allahın izniyle.Maalesef tatlım yaaa bu ay da olmadı beklemeye aldık yaniiiiii
Kuzum senin bu kusmalar bir an önce biter inşallah.çok fenayım kızlar ya akşam çok çıkardım
oda beni yordu
aksi gibi işlerde yoğun sürüne sürüne geldim valla işe
Bebeğin düşmesini önelmek için vermiş. Herhangi bir zararı yok. Alttan kullanınca daha etkili oluyormuş bu ilaç, ihmal etme kullanmayı. Benim bir kaç arkadaşım kullandı. Hİç iş yapmadan yat dinlen, sadece wc ye kalk, arada bir de evde gezin yavaşça. Dışarı falan çıkma.kızlar doktordan yeni geldik..moralim çok bozuk..
keseyi gördük ama kesenin altında çok az kanama var dedi..ster oldum baya..tedirginlik desen öyle..
bi hafta yatıcan hiç kalkmadan dedi...
progestan diye bi ilaç verdi aşşadan kullancan diye
bi fikri olan varmı ya..daha önce böle bi şy yaşayan..
çok korkuyorum...:2:
Ben iyiyim canım, bebeciğim de iyi şükürler olsunKızlar yeni ofiste net problemi çözülemediğinden gündüzleri gelemiyorum..Akşamları okuyorum bazen yorumlarınızı...
Biz iyiyiz bebeğimle perşembe ultrasonda gördüm kendisini iyiydi..Sizler nasılsınız???
Gamze bebişini görmüşsün çok sevindim..
Gülümsün taşınızyormuşunuz Allah kolaylık versin..
Absolve bu ay olmamış inş. önümüzdeki aya..
Ozzy inşallah bebeğine bişey olmayacak üzme kendini...
Asya,acemiperi sizler nasılsınız?
Canım enfeksiyonu kurutman önceliğin olsun bence de. Ha deyince geçmiyor bu illet, tekrarlıyor hemen. Geçmiş olsunkızlar selam nasılsınız,
ben regl oldum bugün. hamile değilmişim demek ki. neyse artık kısmet bakalım çok ciddi bir idrar yolu enfeksiyonum varmış bu arada vajinit+sistit dedi doktor ilaca başladım. enfeksiyon geçer inşallah bir an önce. çok yanmam vardı demek bundanmış.
yılbaşına kadar korunmaya karar verdik hem şu hastalıklarımı atlatayım, hem de okul çok yoğun bu ara. ocak 15ten sonra rahatlarım sakin sakin başlarım çalışmalara :) hayırlısı tabii yine de. buralardayım ben okuyorum sizi yazamasam da, iyi bakın kendinize gelirim yine
Değerler gayet iyi. Tebrik ederimarkadaşlar adetım 3 gun gecti 383 cıktı hcg 2 gun sora 783 ciktı normalmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?