Ilk çocuğunu düşünenler...

bende çocuk sahibi olmak istiyorum ona elimde geldiğince güzel bir gelecek hazırlamak ona kimseye vermediğim kadar sevgimi vermek,onu kötülüklerden korumak,kendi ailemde yaşadığım yanlışları ona yaşatmamak,onunla anne cocuk değilde arkadas olmak istiyorum inş rabbim yüzümüzü kara cıkarmaz hayırlısıyla bi hamile kalsaydım

hayırlısıyla olsun inşallah ne zamandır istiyorsunuz dktora giittin mi

4 aydır istiyorum dr bi sorun yok dedi

1 seneye kadar normal diyo doktorlar sonrasında tedaviye yöneliyorlar benim doktorum çok takma üzerine düşme gün takip edeceğim diye strese sokma kendini demişi

Fazla eriyor canım fazlaaaa
aman bir kere gidersem görevim olur o benim kalsın valla ben kendi evimin işini yapatım da o kusur kalsınnn

eli ayağı tutarken zırtpırt gidip temizlik yapmak bilmem ne yapmak bana da ters geliyo ne yalan söyleyeyim

günaydın hayatım. miğde bulantısı üst safhada. (
sen nasılsın

KIYAMAM YA
çubuk kreker
leblebi özellikle beyaz olanı
eşki elmalar var ya ondan ye
bide kendini zorla kesinlikle aç bırakma mideni mide açken daha çok bulanıyo
ben iki günüdür az az ama sık sık yiyiyorum kusmalarım kesildi bıçak gibi
bulantı var ama azaladı baya
sakın aç kalma

evet yaaa birde zaten benimki çok sinir bir kadın herşeyi dert kadının ilk evlendiğimde çekip gitti köye ben 6ay sahur iftar demeden oraya taşınıp yemek yaptım görümce kv.ye sonra geldi bu evi nasıl pislettiysen gel öyle temizle dedi bana
kociş ağızlarının payını verdi tabi 2sene konuşmadık şimdi eşimin amcasının cenazesi dolayısıyla barıştık görümcemde bi kendi akıllı yaaa herşeyi kabul ederim zannediyor işte bi kendi akıllı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…