- Konu Sahibi meleksimam
-
- #15.481
iyi diyelim iyi olsun inşallah...2 gündür yatış şu bi hafta bi an önce bitseydi
biter biter merak etme sen stres yapma gerekeni yap keyfine bak sadece :)
biter biter merak etme sen stres yapma gerekeni yap keyfine bak sadece :)
çok dikkat ediyorum ya sadece wc için kalkıyorum..ama çok zor yatmak allah yatalak hastaların yardımcısı olsun ...
inşllh bi haftada herşey yoluna girer daha bebişimiz için eşimle tam sevinemedik bile...:2:
çok dikkat ediyorum ya sadece wc için kalkıyorum..ama çok zor yatmak allah yatalak hastaların yardımcısı olsun ...
inşllh bi haftada herşey yoluna girer daha bebişimiz için eşimle tam sevinemedik bile...:2:
9 ay yatmayı göze alanlar var olsun iyi olsunda inşallah yoluna girer arkadaşlardan duyduğumuz kadarıyla değerler çabuk yükseliyo toparla inşallah sen sıkma canını
bende çocuk sahibi olmak istiyorum ona elimde geldiğince güzel bir gelecek hazırlamak ona kimseye vermediğim kadar sevgimi vermek,onu kötülüklerden korumak,kendi ailemde yaşadığım yanlışları ona yaşatmamak,onunla anne cocuk değilde arkadas olmak istiyorum inş rabbim yüzümüzü kara cıkarmaz hayırlısıyla bi hamile kalsaydım
görümcen kaç yaşında aklımı ermiyo yoksa fazla eriyo da işten sıyırmaya mı çalışıyo :)
9 ay yatmayı göze alanlar var olsun iyi olsunda inşallah yoluna girer arkadaşlardan duyduğumuz kadarıyla değerler çabuk yükseliyo toparla inşallah sen sıkma canını
evet bebiş için insan herşeye katlanıyo..allah onu benden ayırmasın inşllh..doktor aşırı riskli konuşmadı hiç bi konuda pk bi fikir beyan etmedigi için bilmiyorum..
haftaya inşllh yeni doktrdan alıcam randevumu..
degerim baya yüksekti zaten canım 12771.6 dı..ayın 15 inde..
günaydınnn nasılsıınz bakalım :)
iyi diyelim iyi olsun inşallah...2 gündür yatış şu bi hafta bi an önce bitseydi
Biter biter Allahımın izniyle 9 ay bitecek nasıl geçti diyeceksinnnn
Biter biter Allahımın izniyle 9 ay bitecek nasıl geçti diyeceksinnnn
inşalaah canım inşallah...
günaydın anne adaylarıı nasılsınızz
4 aydır istiyorum dr bi sorun yok dedi
Fazla eriyor canım fazlaaaa
aman bir kere gidersem görevim olur o benim kalsın valla ben kendi evimin işini yapatım da o kusur kalsınnn
günaydın hayatım. miğde bulantısı üst safhada.(
sen nasılsın
1 seneye kadar normal diyo doktorlar sonrasında tedaviye yöneliyorlar benim doktorum çok takma üzerine düşme gün takip edeceğim diye strese sokma kendini demişi
eli ayağı tutarken zırtpırt gidip temizlik yapmak bilmem ne yapmak bana da ters geliyo ne yalan söyleyeyim
günaydın hayatım. miğde bulantısı üst safhada.(
sen nasılsın
hadi başladımı cnm bulantılar allah yardımcın olsun
ya ne var holterde abarmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?