Ilk çocuğunu düşünenler...

Gözlemeyi yağsız yaptırsaydın canımmmm dokunmasın aman aç kalma zaten gerekirse 15dk bir yiyin diyor dr.lar
bundan sonra baş yiyeceğimiz kraker

hiç sorma hayatım. bugün çok ta stresli bir gün. bankalarla kavga ediyorum sabahtan beri.
çok yorgun hissediyorum. buda yetmezmiş gibi . k.v ameliyat oluyo bugün diz kapağından.

bendehapla korunmadım.bizde ilk bebeğimizi düşünmeye başladık ve denemeye başlayacaktık ben rahatsızladım nezle oldum.ilaç kullandığım için ara verdik aralığa kaldı( ben korkudan çok sabırsızlanıyorum olsun diye:))

hiç sorma hayatım. bugün çok ta stresli bir gün. bankalarla kavga ediyorum sabahtan beri.
çok yorgun hissediyorum. buda yetmezmiş gibi . k.v ameliyat oluyo bugün diz kapağından.

hadi ya çok geçmiş olsun hayırdır menüsküs falan mı var yoksa canımmm bence ameliyatı bahane edip kaç sen en iyisi hem aklın onda kalmaz hemde dinlenmiş olursunnn

bende hapla korunmadım.bizde ilk bebeğimizi düşünmeye başladık ve denemeye başlayacaktık ben rahatsızladım nezle oldum.ilaç kullandığım için ara verdik aralığa kaldı( ben korkudan çok sabırsızlanıyorum olsun diye:))

Hayırlı olsun güzellerrrr
Korkmayın endişe etmeyin Allaha emanet edin bebişiniz zamanı gelince siz istemesenizde gelecektir zatennnn
Stres en büyük düşmanınız unutmayınnn

merhaba kızlar bugun kan testi yaptırdım sonuc yarın cıkıcakmış adetime daha 5 6 gün var ama kasıkalrım hafif agrılar sertlik ve midemde gaz var gögüslerimde agrıo ama bakalım sonuçne cıkıcak

allah emi ne dio diyorum şimdi düştü jeton
cnm allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
sizleride peşimizden yollasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…