Ilk çocuğunu düşünenler...

ysmn canım sen hep bizlerle ilgileniyorsun sağol da
senin bat ne zaman hiç kendinden bahsetmiyorsun:44:

7 aralık kritik dönemlerdeyim yani :)) tai yine bi hastalık çıkmazsa nezleyi atlattım gibi işte söylemesi ayıp büyük tuvalletimle sorunum vardı oda toparlıyo gibi bakalım öyle karışık yani :)

ya o kadar da yakın olmak istemezdim birazcık uzak olmalı ya düşüsene canı sıkıldıkça geldiğini ya da sürekli gelmeni istediğini işin olur canın istemez bişey diyemezsin yani bizim ki yakın olsa öyle olurdu hergün eşimle konuşurlar ben bile annemle o kadar konumuyorum he ii kadındır allah razı olsun düşüncelidir ama sıkılırım ben yaa eşime kalsa herkesi çevremize getirecek

işte görümcemin emrivakileri olmadığı sürece biz çöok görüşmeyiz zaten kp nin 2 eşi öz annesi olmadığı için eşimin rahatım bir de biz evlenirken beni hiç istemedi bayağı badireler yaşadık eşimle o yüzden çok fazla sıkı fıkı değiliz arada gider geliriz o kadar çok şükür kiiiiiii............

aman aman atlat tatlım valla tam hastalık havası bende aynıyım ilaç da almak istemiyoruz malum durumdan dolayı sonra 2günde geçecek olay 1haftaya sarkıyor.
hayırlısıyla gelir inşallah bebişin bu ayyyy

tüm hayatımız bebişler oldu zaten kociş bile girip araştırıyor bana çaktırmadan takviye ne yapabilirim diye

ayy ne güzel işte benim ki gibi sözde bırakmıyo olayı babasına yaşlanmışsın dede olacak yaşa gelmişsin diyo zaten insanlar istiyo yiyecek taşı bigün görecek ama benle bekleyemiyo 1 saat gene aldıklarımı yiyo gerçi o herşeyi yiyo

inşallah canım hayırlısı ya eylül sonu doktora gittim mayıstan beri korunmuyoruz doktor 4 ay deneyin o zaman gelin yumurta takibi vs yaparız dedi folik asit verdi işte ama ekim başı troidim intehaplandı ara verdim adet falan derken 2 hafta oldu ilaca tekrar başlayalı nezle falan oldum sürekli bişey çıkıyo hayırlısı ya çok kasmayacağım artık daha vakti değil herhalde ama yine de dayaamam yaaa

inşallah cnm :18::18: kan pıhtılasması sorunu yasayanlar varmı yada bu yuzden bebegını kaybeden :26::26:

benim düşük yaptıgımda bebegimin yanında kan pıtılaşması vardı kahverengi lekeler gelmişti doktor pıtılaşma olmus dedi 3 gün sorada bebegin keseden kayıp gttini ögrendim

hadi ya çok geçmiş olsun hayırdır menüsküs falan mı var yoksa canımmm bence ameliyatı bahane edip kaç sen en iyisi hem aklın onda kalmaz hemde dinlenmiş olursunnn

evet hayatım menisküs ameliyatı oluyor şu anda. kısa sürecek. aslında işlerimde bitti sayılır kaçsam :)))
iyi fikir yaa:))

ama bat a daha var demişsin . idrar adet tarihi geçmeyince çıkmazki bildiğim kadarıyla.

ya çok kişide 1 hafta önceden cıkmış burda okuduğuma göre ama kişiden kişiye değişirmi bilmiyorumki normalde idrar testinde adet geçkmesinden sora cıkıo sanırım arkadsda varsa çıkar dedi ama en iyisi yarını beklemek çok düşükde olsa varsa cıkar beklemek ne kadar zormus stres olmaya basladım

canım benim tabiki değişir. mesela benim adetliyken bile yapsam idrar testim hep pozitif çıkıyo. kaç kere hamleyim sandım:)
kan testi en doğrusu.

slm kızlar nasılsınız
hamis arkadaslar iyisinizdir ins
Rabbim bizleri de sizlerin gibi sevindiren kullarından eylesin ins aminn

slm hayatım. miğde bulantılarım var benim. gülümsünün hafiflemiş :)
sen nasılsın

hmmm.. hadi hayırlısınla sende hafiflersin ins..
nasıl oliim... benmde bat a 1hafta var iste.. 27 kasımm..
dua edin bu kez olsun hayırlısınla.. aldığım tedbirlerle ve emeklerimiz le ins..

ama şuan için kolumda bi kasınıt var ve alt tarafta bi sıcaklık hissediom .. bunlar ne ola ki ..
sinek geçse hamileyim dicem nerdeyse hahaha

ilahi yaa:))) alemsin... hamile oluncada fanusa koy kendini:))))
hadi bakalım hayırlısı olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…