Ilk çocuğunu düşünenler...

nasıl yani:O
herkesmi hamile
biri arkadaşı ablasıydı sordum ne zaman doğuruyo diye 1 hafta var dedi 1 saat sora annesi aradı hastaedeyiz diye diğerii e aradım 10 gü içide dedi 2 gün sürmedi doğurdu 3. yü şimdi aradım 1 hafta var dedi ama şüpheleniyomuş daha erken gelecek diye oluca söylerim :)

:))) herkes sana telefon numarasını verir....baloncuğum çıktı. sen bir ofis açıyomuşsun bununla ilgili

sorma ysmn tel doğum ofis sonra bi de falcılara baskı yapar ya polisler beni öyle basarlarmış

aybishimm nerelerdesin sen yaa. göremiyom seni ne zamandır denk mi gelemiyoruz ne :44:
napıyon nasılsın bakim , bebis ve sen iyi misin
kaynanan da iyi mi

yahu mtfakta isim var, durdum burda çene çalıyom , ilahi ben sen çok ömürsün
e ben mtfaga gitsem, burda kim çene çalıcak

kızlar yarın görüşürüz.. k.v birazdan çıkar ameliyattan kendimi bıraktırayım bari.. anneciğimde yanındaymış.

hamilelik kacıncı haftada belli oluyor

bu adet döngüne bağlı canım idrar testiyle bakacaksan adetinin gecikmesi gerek çıkması için bazı arkadaşalrın bikaç gün öncesinden de çıkabiliyor ama kesin sonuç adet gecikmesiyle çıkar kandaysa döllenmeden 5-6gün sonra belli oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…