- Konu Sahibi meleksimam
-
- #15.561
iyiymişş walla
yahu kimi arasam 2 gün sora doğuruyo :) var mı doğumu yakın hamile tanıdığınız doğurtayım 2 dk da
aslında aradığım hamile kalsa daha iiyi olacakmış topikte patlama yapardık valla
ilahi yaa:))) alemsin... hamile oluncada fanusa koy kendini:))))
hadi bakalım hayırlısı olsun .
biri arkadaşı ablasıydı sordum ne zaman doğuruyo diye 1 hafta var dedi 1 saat sora annesi aradı hastaedeyiz diye diğerii e aradım 10 gü içide dedi 2 gün sürmedi doğurdu 3. yü şimdi aradım 1 hafta var dedi ama şüpheleniyomuş daha erken gelecek diye oluca söylerim :)nasıl yani:O
herkesmi hamile
:))) herkes sana telefon numarasını verir....baloncuğum çıktı. sen bir ofis açıyomuşsun bununla ilgili
valla öle olacak galiba
sizlere fanustan sesleniyorum derim heralde o zaman da.. arada bide cuk cuk gulu gulu yaparımm hahahhahaha
:))) oda iyiymiş. benimde çıkmam lazım. k.v ziyarete gitcem.yahu mtfakta isim var, durdum burda çene çalıyom , ilahi ben sen çok ömürsün
e ben mtfaga gitsem, burda kim çene çalıcak
kızlar yarın görüşürüz.. k.v birazdan çıkar ameliyattan kendimi bıraktırayım bari.. anneciğimde yanındaymış.
kızlar yarın görüşürüz.. k.v birazdan çıkar ameliyattan kendimi bıraktırayım bari.. anneciğimde yanındaymış.
evet hayatım menisküs ameliyatı oluyor şu anda. kısa sürecek. aslında işlerimde bitti sayılır kaçsam :)))
iyi fikir yaa:))
:))) herkes sana telefon numarasını verir....baloncuğum çıktı. sen bir ofis açıyomuşsun bununla ilgili
hamilelik kacıncı haftada belli oluyor
kendi kendime nazar değirdim offfffffffffff bea
hayırdır miden mi bulanıyo yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?