- Konu Sahibi meleksimam
-
- #15.601
İyi akşamlar kızlar...
DÜn akşam yazdım ama acemiperi haricinde kimse karşılığında selam vermedim küstüm..
Şaka bir yana nasılsınız
Eşim grip oldu korkuyorum banada geçecek diye..
Neyse ben gideyim gelirim yine
bu adet döngüne bağlı canım idrar testiyle bakacaksan adetinin gecikmesi gerek çıkması için bazı arkadaşalrın bikaç gün öncesinden de çıkabiliyor ama kesin sonuç adet gecikmesiyle çıkar kandaysa döllenmeden 5-6gün sonra belli oluyormuş
iyi akşamlar küsen bacım :) işte arada gelince karışıyo yorumlar görülemiyon ihmal etmemen lazım bizi :) geçmiş olsun eşine aman dikkat et canım
ben ilaçlarla adet gören biriyim hapları bıraktıktan sonra adet görmüyorum tedavi görüyorum klomen kullandım şuan bekleme aşamasındayım 10 gun gibi bakalım ne olcak
günaydın kızlar
boswer özledik seniiiiiiiiii
ya gamze sorma bende çok kötüyüm
Geçmiş olsun eşine. Sen akşamları yaz biz gündüz sana laf yetiştiririz
İki hafta önceye kadar gündüzleri buralardaydım ama net sorunumuz olduğundan iş yerinden giremiyorum..Ne yapalım bende kaderime küserim
Teşekkür ederim ayrıca..İnşallah bana bulaştırmadan iyileşir
KV geçmiş olsun canım. Sen de düzelirsin 12.haftadan sonragünaydın kızlar...
bowser ben akşam çok erken çıktım hayatım . geçmiş olsun sen dikkat et aman kendine.
gülümsün. bacım bende fenayım patates haşlaması rahatlattı biraz bugün.
k.v ameliyatı başarılı geçmemiş. platin takılması gerekicek bacağına. ayrıca genel anestezi veremeyecekler beyin enfaktüsü geçirdiği için lokal anestezi ilede platin ameliyatını yapmak istemiyolar. biraz toparlayıp öyle karar vereceğini söyledi ameliyata. hayırlısı bakalı. öğleden önce hastaneden taburcu olacağını söyledi dr. ayy inş çabuk toparlar
o bana çok yardımcı oluyo.en az annem kadar ..
Günaydın herkese
Geçmiş olsun eşine. Sen akşamları yaz biz gündüz sana laf yetiştiririz
KV geçmiş olsun canım. Sen de düzelirsin 12.haftadan sonra
günaydın hatunlar nasılsınız bakim
kızlar midemde cok kötü bi gaz var hamilelikle alakalı olabilirmi?
günaydın canım. herkesin belirtisi aynı olmaz ama. sen ne zaman yapıcan testi daha bat geçmedi dimi.
kan testi yaptırmıştın dimi.bugünmüydü sonuç
geçmedi canım bugün öğleden sora cıkıcak bekliyorum bakalım
hayırlısı olsun. bak kendini her duruma hazırla olurmu. inş güzel hbrlerle gelirsin
saol canım ya hazırladım zaten olmazsa bidakine inş sonucu aldımda heber veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?