Ilk çocuğunu düşünenler...

günaydın hayatım. bulantıya çözüm buldum ve geçti:)))
yoğurt çorbası yapmış annem dün akşam tam 2 kase içtim geçirdi valla.:))
sen naslsın

yok cnm oda geçirmiyo beni denedim :)))
ya bana hiç bişey iyi gelmiyo anladım ben
çekecem bunu yapacak bişey yok
nasıl oluyum ole işte orta şeker cnm ya
bide iki gündür çok iğrenç ama geğirme ihtiyacı duyuyorum sanki içimde doğalgaz yatağı var

ay kızlar az önce arkadşımdan mesaj geldi
eşi normal doğumla doğum yapmış bebeklerini kucaklarına almışlar
çok sevindim
oğlumuz doğdu
çok değer verdiğim bi arkadşımdı kendisi nasıl mutlu oldum anlatamam

hamilelikte gaz olması çok normal bebeğim. sen zaten pilav ve salatadan başka bişey de yiyemiyosun. e doğal olarak pilavda azda olsa baklagil gaz yapar. bide salatanda turp şalgam falan varsa bunları rendeleyerek yapıyosa oda yapar. tabi soğanda.

iyiyim gamzecim aynen bugün son yatış olur inşallah..yarın kontrol var cici doktorumuzla..umarım her şey yolundadır ve pıtpıtları duyarız

ayyy inşallah hayatım aynı gidiyorum bak. inş yarın sen duyarsın. cumarteside benim kontrol var. bende duyarım.
kanaman yoksa yapıştırıcıyı ağızdan alnmaya devam edersin. 1-2 ay daha. sakın endişelenme olurmu.

allah analı babalı büyütsün..saglıklı uzun ömürler versin

yok cnm turp ta yok soğanda
zaten soğan yemem ben

darısı bizlerin başına. ooh ne güzel normal doğum valla. cesaret gelsede bizde yapsak.
Allah analı babalı sağlıkla büyütsün hayatım

şimdilik kanamada lekelenmede yok çok şükür...

umarım ikimizde hayırlı haberlerle geliriz canım.kötü şeyler getirmemeye çalışarak kendimi mümkün oldukça stresten kaygıdan uzak tutmaya çalışıyom..

yoksa 9 ay bitmez valla

:):) inş hayatım. hadi güzel haberi önce sen ver. banada moral olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…