- Konu Sahibi meleksimam
- #1.941
Merhaba kızlar nasılsınız. kusura bakmayın cevap veremedim size. bilgisayarda bi problem oldu. msjlarınızı okuyodum ama cevap yazamıyordum. kocişim halletti
cevaplarınız için teşekkür ederim..
ben gebeliğe karar verince doktora gitmiştim. görünürde bi problemim yoktu. hatta her yıl düzenli jinekolojik muayenemi olurdum. ama son gidişimde ultrasonda çatlamamış yumurtaları gördü doktorum. polikistik over başlangıcı dedi. bir yıl kendiniz deneyin olmazsa tedaviye geçeriz dedi. şu an tedavi görmüyoruz yani . inşalla gerek de kalmz. sen tedavi görüyo musun.
teşekkür ederim canım, allah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Mrb ayva reçeli bende 3 yıllık evliyimm basta istemedik ama şimdi cok pişmanım banada cok soruluyor artık bunaldım valla bazen üzülüyorum bazen sinirleniyorum ama beklemekten Baska yapacak bisi yok umarım fazla beklemeyiz sen tedavi oluyo musun
ben gebeliğe karar verince doktora gitmiştim. görünürde bi problemim yoktu. hatta her yıl düzenli jinekolojik muayenemi olurdum. ama son gidişimde ultrasonda çatlamamış yumurtaları gördü doktorum. polikistik over başlangıcı dedi. bir yıl kendiniz deneyin olmazsa tedaviye geçeriz dedi. şu an tedavi görmüyoruz yani . inşalla gerek de kalmz. sen tedavi görüyo musun.
20
ayvareceli ve Julia hakkınızda hayırlısı olsun vardır bi zamanı..
İnşallah buradan duyarız güzel haberlerinizi.
teşekkürler canım. darısı bizim başımıza. bu topik ilk açıldığında okuyodum sizi. o zaman tabe daha karar vermmiştim. güzel haberleri verişinizi okumuştum. inşallah siz de benim güzel haberlerimi alırsınız tez zamanda
allah bebişine sağlıkla kavuştursun seni.
Ben denemelere başlamadan önce gitmiştim ebrarx. Gerçi bende adet düzensizliği vardı da...
Diğer arkadaşlar bi sıkıntı olmadan en başta gittiler.
Şimdiden gidersen folik asit kullanmaya başlarsın iyi olur.
Eşinde folik asit kullanırsa spermleri hızlanır bilgin olsun.
Hem troid hormonlarına baktırmanda fayda var eğer bi sorun varsa gebelik öncesi tedavi olmuş olursun.
hiç takma bence cnm,bizde 4 sene sonunda istedik ve bekliyoruz hayırlısıyla inşallah,ama tabi bi ameliyat geçirdim,sağlık bu herşeyle karşılaşabiliriz,Rabbim sanada hayırlısıyla nasip etsin inş. güzel haberlerini bekliyoruz :)
teşekkür ederim canım, allah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.