Ilk çocuğunu düşünenler...

Merhaba kızlar nasılsınız. kusura bakmayın cevap veremedim size. bilgisayarda bi problem oldu. msjlarınızı okuyodum ama cevap yazamıyordum. kocişim halletti :34: cevaplarınız için teşekkür ederim..

Mrb ayva reçeli bende 3 yıllık evliyimm basta istemedik ama şimdi cok pişmanım banada cok soruluyor artık bunaldım valla bazen üzülüyorum bazen sinirleniyorum ama beklemekten Baska yapacak bisi yok umarım fazla beklemeyiz sen tedavi oluyo musun

ben gebeliğe karar verince doktora gitmiştim. görünürde bi problemim yoktu. hatta her yıl düzenli jinekolojik muayenemi olurdum. ama son gidişimde ultrasonda çatlamamış yumurtaları gördü doktorum. polikistik over başlangıcı dedi. bir yıl kendiniz deneyin olmazsa tedaviye geçeriz dedi. şu an tedavi görmüyoruz yani . inşalla gerek de kalmz. sen tedavi görüyo musun.

20
ayvareceli ve Julia hakkınızda hayırlısı olsun vardır bi zamanı..
İnşallah buradan duyarız güzel haberlerinizi.

teşekkürler canım. darısı bizim başımıza. bu topik ilk açıldığında okuyodum sizi. o zaman tabe daha karar vermmiştim. güzel haberleri verişinizi okumuştum. inşallah siz de benim güzel haberlerimi alırsınız tez zamanda :72:
allah bebişine sağlıkla kavuştursun seni.

Ben denemelere başlamadan önce gitmiştim ebrarx. Gerçi bende adet düzensizliği vardı da...
Diğer arkadaşlar bi sıkıntı olmadan en başta gittiler.
Şimdiden gidersen folik asit kullanmaya başlarsın iyi olur.
Eşinde folik asit kullanırsa spermleri hızlanır bilgin olsun.
Hem troid hormonlarına baktırmanda fayda var eğer bi sorun varsa gebelik öncesi tedavi olmuş olursun.

hiç takma bence cnm,bizde 4 sene sonunda istedik ve bekliyoruz hayırlısıyla inşallah,ama tabi bi ameliyat geçirdim,sağlık bu herşeyle karşılaşabiliriz,Rabbim sanada hayırlısıyla nasip etsin inş. güzel haberlerini bekliyoruz :)

teşekkür ederim canım, allah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Günaydın kızlar

Magnesia canım benim BAT 26 temmuz. O yazıyı yazdığımda gebelikten şüpheleniyordum ama değilmişim. Geçen ay o kadar belirti oldu bu ay yumurtlama dönemim başlamasına rağmen bariz bir belirti yok :37:

Kızlar günaydınnnn nasılsınız ??

Ben dün bir şey yaptım ama ne olacak bilmiyorum eşimin birden isteği üzerine kararımız değişti bebek konusunda çalışmaya yeni başlamama rağmen bebek fikrine yenildim :44:

Umarım bu ay hayal kırıklığına uğramam beni topiğin sabırsızı ve kararsızı(bebek konusunda) olarak bilirsiniz ama bu defa sabırsızlık yapmayacağım eşimde "olmazsa üzülmek yok tamam mı ?" diye uyarısını yaptı

Tabi benim o cümleyi duymaya bile tahammülüm olmadığı için gözlerimden yaşlar süzülüverdi . Umarım hayallarimiz gerçekleşir . Bu defa sabırsızlık asla yapmayacağım söz verdim kendime , eşime , size . . .​

Kızlar günaydınnnn nasılsınız ??

Ben dün bir şey yaptım ama ne olacak bilmiyorum eşimin birden isteği üzerine kararımız değişti bebek konusunda çalışmaya yeni başlamama rağmen bebek fikrine yenildim :44:

Umarım bu ay hayal kırıklığına uğramam beni topiğin sabırsızı ve kararsızı(bebek konusunda) olarak bilirsiniz ama bu defa sabırsızlık yapmayacağım eşimde "olmazsa üzülmek yok tamam mı ?" diye uyarısını yaptı

Tabi benim o cümleyi duymaya bile tahammülüm olmadığı için gözlerimden yaşlar süzülüverdi . Umarım hayallarimiz gerçekleşir . Bu defa sabırsızlık asla yapmayacağım söz verdim kendime , eşime , size . . .​

Hakkında hayırlısı olsun canım

Hakkında hayırlısı olsun canım

Amin bakalım bizi neler bekliyor . Eşim sanırım arkadaşları ne zaman baba oluyorsun neyi bekliyorsun daha demişler bir kaç arkadaşı daha baba olmuşlar bazılarının hanımları hamile bunları duydukdan sonra daha bir başka oldu bekleme fikri bir anda yok oldu tabi bende konu bebek olunca yenildim beklemıyorum :44: umarım hayırlı bir zaman da tutunur da bana bebeğim alırız kucagımıza çok heycanlıyım

Selam kızlar ayva reçeli ben suan tedavi olmuyorum kimyasal gebelik geçirmiştim bes aydır bekliyorum henüz bı haber yok o yüzden tekrar gitmeyi dusunuyorum torpiklerde bakıyorum da cok klomen kullanan var doktorum bana niye vermedi diye dusunuyorum kısacası folik asitten baska bisi kullanmıyorum

merhaba kızlar bende 2,5senelik evliyim bebek düşünmediğim için hiç denemedim ,doğum konturol hapıda kullanmadım bu zamana kadar artık bende bebek düşünüyorum inşallh ilk denememizde tutunur bebişim:) çok heycanlıyım ağustozun işk haftası ilk denememizi yapıcaz bunun içinse doktora gideceğim tam yumurtlama günü öğrenmek için iyi yapmış olurmuyum sizce bu konuda cok tecrubesızım yardımcı olmanızı isterim kızlar............:)allhım inşallh hepimiizin gönlüne göre verir ;)

merhaba kızlar bende 2,5senelik evliyim bebek düşünmediğim için hiç denemedim ,doğum konturol hapıda kullanmadım bu zamana kadar artık bende bebek düşünüyorum inşallh ilk denememizde tutunur bebişim:) çok heycanlıyım ağustozun işk haftası ilk denememizi yapıcaz bunun içinse doktora gideceğim tam yumurtlama günü öğrenmek için iyi yapmış olurmuyum sizce bu konuda cok tecrubesızım yardımcı olmanızı isterim kızlar............:)allhım inşallh hepimiizin gönlüne göre verir ;)

aynen canım düşünmeye başladıysan zaten kontrolden geçmen gerek..doktor seni duruma göre yönlendirecek..bende 3.yılım doldu 2 yıldır korunmadık nerdeyse olmadı son zamanlarda gittim doktora bende işte bişi yok ama zaman işte.

aynen canım düşünmeye başladıysan zaten kontrolden geçmen gerek..doktor seni duruma göre yönlendirecek..bende 3.yılım doldu 2 yıldır korunmadık nerdeyse olmadı son zamanlarda gittim doktora bende işte bişi yok ama zaman işte.

eşim korundu bu zamana kadar ilk defa korunmuyucaz bakalım inşallah ilk denemede olur.. aslında dr'da gıttım simir testlerimi fln oldum hersey yolunda cıktı 5 ay önce, ağustozda bebek düşünüdüğümüz sölemiştim herşey yolunda dedi içim rahat bakalım bide günü tam öğrenebilirsek beynimi rahat tutmaya çalışıyorum ..en önemlisinin beynin rahat olması gerektıgını duymustum sonrası allh verıor gönlümüze göre inşşallh tatlım...

Yumurtalama dönemim 2 gün önce bitti canım...

Soğuk aldın o zaman. Regline daha çok olması lazım.
Ben yumurtlama dönemindeyim. Aşırı gaz şikayetim yine başladı.GEçen ayki kadar değil ama yine de fazla. Bu ay göğüslerde hassasiyet yok bende :37:
Bir de afedersin oto b.ka ağlıyorum birkaç gündür. Hemen gözlerimden yaşlar akıyor :43:. Normalde pek ağlamam oysa. Zaten kocama sinirlendim deli ediyor beni, bir de bu ağlamaklı hal iyice gerdi

Soğuk aldın o zaman. Regline daha çok olması lazım.
Ben yumurtlama dönemindeyim. Aşırı gaz şikayetim yine başladı.GEçen ayki kadar değil ama yine de fazla. Bu ay göğüslerde hassasiyet yok bende :37:
Bir de afedersin oto b.ka ağlıyorum birkaç gündür. Hemen gözlerimden yaşlar akıyor :43:. Normalde pek ağlamam oysa. Zaten kocama sinirlendim deli ediyor beni, bir de bu ağlamaklı hal iyice gerdi

bu sıcakta nerde buldum soğuda aldım hiç bilmiyorum.Bravo bana yani..Ben regli olacağım zaman bacaklarımda huzursuzluk olur çekilmez bir durum yani..Birde halsizlik ve uyku hali varki anlatamam..

Bu hamilelik belirtileri neler nezaman başlıyor bilginiz varmı

Son düzenleme:

bu sıcakta nerde buldum soğuda aldım hiç bilmiyorum.Bravo bana yani..Ben regli olacağım zaman bacaklarımda huzursuzluk olur çekilmez bir durum yani..Birde halsizlik ve uyku hali varki anlatamam..

Bende üşüttüm sanırım yine idrar yolu enfeksiyonu kaptım. kesik kesik geliyor akıntım yani katı pütür pütür :43:

Benim bu halsizlik içerisinde birde sporum var.Gitsemmi gitmesemmi bilmiyorum..Birde hamilelik varsa sıkıntı olurmu acaba oda aklımda soru işareti

Back
X