- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
- #2.141
evet regl gecmeden test yapmak yasak ben sabırsızdım yapmıstım regl olsam o kadar üzülmezdim ve tek cizgi beni cok üzdü.
Benim kasıklarım agrıyor bacaklarıma vuruyor bazen belim de agrımaya basladı erkenden belırtı verıyor adetım emınım yok bebek bu ay![]()
Adet belirtisi değildir şimdiden. Belki psikolojik olarak olmuştur. Ama umudunu sıcak tut.
Acemiperi
Halsizlik,gaz sancsı,sık sık idrara çıkma sözkonusu bende..Bu ay küçük bir ihtimal diye görüyorum.Olmaz herhalde diyorum ama.Yinede insann içinde bir umut.Çelişkili bir dönemdeyim.
Eşimde bende ilk denemiz olduğundan bilmiyoruz bu ay tutmazsa sıkıntısını..Bu ay ağzımızın payını alalım.Önümüzdeki ay heveslenmemeye bakarız artık
Bunların bir çoğu psikolojik olabilir. İnsan hamile kalacağım umuduyla yaşayabiliyormuş.
Benim çevremde ilk denemede hamile kalan çoktu. Bariz bir sebep olmadığı için ben de ilk ay hemen hamile kalırım sandım.
Ama sen BAT ı umutla bekle. Diğer topicte bir arkadaş da böyleydi. Hamişmiş meğer
ben artık düşünme me kararı aldım benden size tavsiye sizde düşünmeyin zamanı gelince olucak hepimiz bunun farkındayız ben ilk denememde internetten okuduğum bütün belirtiler bende vardı ozaman gebe kalsaydım şimdi 3 aylık hamileydim hayırlısı değilmiş az önce arkadaşım aradı sesini duyunca ağlamaya başladım psikolojim bozulucak diye korkuyorum :S
Ağlamak yok. Stres girerse bedenine bebek gider