Ilk çocuğunu düşünenler...

benimde içime bir şey doğmuyor valla ne diyim çin takvımınden dolayı kız dıyorum heheh erkek olursa cok şaşırıcam

dimi yaaa. bende alıştırmak istemiyorum kendimi sanırım:))) neyse hayırlı ve sağlıklı olsun bakalım. nasılsa ilk teyzelerinin haberi olacak dimi:)))

ayyy susamım benim dünyamm yavvv şimdiden:))) korkuturmu hiç... yavv ben çok acı çektim doğum ne kadar zor olabilirki. birgün çekicen ve bitecek yani. 1,5 yıl ağrılarla dolaştım 2 büklüm. k.t ler. neler neler..

allah gönlüne göre versinn canım :)) ne güzel resmen hissetim duygularını rabbim hayırlısıyla tez vakitte bize de nasip etsin doğru söylüyorsun onu kucağına aldığını düşündükten sonra o kadar acı bişey değil gibi tabi allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

allah gönlüne göre versinn canım :)) ne güzel resmen hissetim duygularını rabbim hayırlısıyla tez vakitte bize de nasip etsin doğru söylüyorsun onu kucağına aldığını düşündükten sonra o kadar acı bişey değil gibi tabi allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

:))) amiiinnnn... hepinize nasip edecek rabbim. ben çok dua ediyorum her sabah açtığımda net i. biri bana güzel hbr verecekmi diye bakıyorum.

Selam Kizlar,

Evet dun itibariyle kirmizilar geldi:( maalesef bu ay da tutmadi,eh biraz moralim bozuldu ama denemeye devam:)
Oysa bu ay farkli hissediodum biraz,olmadi:(

Selam Kizlar,

Evet dun itibariyle kirmizilar geldi:( maalesef bu ay da tutmadi,eh biraz moralim bozuldu ama denemeye devam:)

mrb canım. sağlık olsun. işte o psikolojiyle bekleyince o kadar göze batıyoki belirtiler tamam oldu derken bakıyosun olmamış.
tabiki dediğin gibi pes etmek yok devam. Bebiş bilir ne zaman geleceğini.:)

Selam Kizlar,

Bende aynıydım bu ay canım yaa öyle hazırlamışım ki kendimi vücudum psikolojik olarak belirti vermeye başladı bütün belirtiler tutuyor diyodum kiiii tek çizgiyi gördüm yine
Ama bi daha ki ay daha bi umutla başlayacağız inşallahhh
Allahım tez zamanda dualarımızı kabul edecek karamsarlık yokkkkk:16::16::16:

Back
X