- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
- #16.381
4 aralıkta cnm daha bir haftdan fazla zaman var
olsun hayatım sesini duyda :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 aralıkta cnm daha bir haftdan fazla zaman var
olsun hayatım sesini duyda :)
ya tabi sağlıklı olsunda sağlıkla doğsunda
temmuz annalrıne bakıyorum arada o kadar çok bebeğini kaybedeb var ki korkuyorum
canım korkuyla yaşanmıyor bu hayat. kendine zehir etme anneliği. :)
çok üzücü şeyler yaşıyoruz yaşayacağız ama hayat hep devam edecek. bir şekilde edecek?
Gamze de kaybetti ama kendini bırakmadı. bak ne güzel kalp atışını duydu bugün :)
ya ne biliyim korkuyorum işte zor bulunca
hiç bişey yiyemiyorum doğru düzgün asya
hem halsizim midem çok kötü
3 kilo vermişim bu sabah tartıya çıktım cnm sıkıldı
zar zor bişeyler yiyorum oda çıkıyo çıkmazsada dönüp duruyo
günaydın nasılsın asyaeren?karşıyakada,sen? ilk msjım gelmemişaa? bende izmirliyim. hangi semttesin???
günaydın nasılsın asyaeren?karşıyakada,sen? ilk msjım gelmemiş
ne güzel:)) ben de aksoy şimdi çıkmam gerek akSam burda olursan devam ederiz kib byeaaa bende 35 buçuk'um :))) karşıyakanın neresi hadi komşu çıkalımbenim, bahriyeüçok
ne güzel:)) ben de aksoy şimdi çıkmam gerek aksam burda olursan devam ederiz kib bye
Maaşallah canım Allah kucağında hayırla sağlıkla göstersin inşallahhhh
çocukluğum aksoyda geçti, demek zorlasak komşu çıkacağız. :) tamam canım, kendine iyi bak.
Günaydın arkadaşlar nasılsınız?hamişler bebişleriniz nasıl?
günaydın....iyi valla bebişte iyi..bura haftasonu baya durgun h.içi yetişemiyosun bile iletilere..
sen nasılsın?
iyi olmanıza sevindim ben de iyiyim.kaç aylık hamilesin?kendinden bahseder misin?benim çıkmam gerekiyor kocişle dolaşacağız gelince yazarım kib
daha 7 haftalıkbebişim çok küçük..
eşimin işi dolayısıyla ıgdırda yaşıyorum ankaradan geldik.26 yaşındayım 3,5 senelik evliyim..başkada aklıma bi şy gelmiyo ya öle işte..
özellikle h.içi hep burda çenedeyiz senide bekleriz
bu duruma üzüldüm çok geçmiş olsuninş çabuk iyileşir eşin.niye kusura bakayım anlatırım tabiki başlıyorum. Ben 32 yaşında,izmirli,evhanımı ve öğrenci,4 yıldır evli ve 4 aydır istiyoruz fakat sağlık sorunumdan dolayı bu ay denemelere basladık.doktora gittim sorun yok folic acide başladım.sen de bahseder misin?
günaydın bayanlar gamze ve bebeği gayet iyiyimiş
kalb atışını duymuşlar
sağlıklıymış baya maşallah
evet daha küçükmüş allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.ben çoğunlukla sabahları ve geceledi girebiliyorum
Bende 4,5 yıldır evliyim ara ara korunmayı bıraktık ama olmamasını hiç soruna bağlamamıştık sorunumuzu 6ay önce öğrendik şimdi gerekli testlerimizi yaptırıyoruz bakalım Allahım hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar nasip edecek inşallah bu arada ben muhasebeciyim istanbuldayımmmm
Çok şükür yarabbimmmmmm ne güzel haberler alıyoruz böyle hayırlısıyla kucağınıza da alacaksınız tatlımmm
bu arada dün dün edirneye gezmeye gittim harikaydı o yüzden giremedim canlarım özledim siziiii