- Konu Sahibi meleksimam
- #16.401
amin inşallah...allah isteyen herkese nasip etsin![]()
Amin ins.neler yaptın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin inşallah...allah isteyen herkese nasip etsin![]()
asbelove sorun olmasına üzüldüm inş çabuk iyileşirsiniz ve bebişlerinize kavuSursunuz.umarım sorun kötü değildir.biz şimdiye kadar korunduk daha doğrusu eşim korundu hap kullanmadım.doktora gittik sorun yok folic acide başladım yaklaşık 3 hafadır kullanıyorum bu ay denemelere başladık surpriz yaparsa sevineceğim batı bekliyorum
hakkımızda hayırlısı canım Allahım herşeyi bilir verir deyip ona sığınıyoruz
hap sıkıntı yapabiliyor canım en iyisini yapmışsınız biz de aynı şekilde korunduk ama bakalım
İnşallah bebişin çok bekletmez seniii
Canım korkarsan kötü şeylere davetiye çıkarırsın. Hiç aklına getirme. 10.haftadan sonra düşük ihtimali çok azalıyor. Bunu da bil. İçin rahat olsunya tabi sağlıklı olsunda sağlıkla doğsunda
temmuz annalrıne bakıyorum arada o kadar çok bebeğini kaybedeb var ki korkuyorum
Maşallah canım çok sevindim bu haberegünaydın kızlaaaaar:))) dr da bebişimin kalp atışlarını doya doya dinledik. eşim yine elinde kamera kayıttaydı. bi ara gözünden yaşlar süzüldüğünü gördüm:)))) çok güzeldi. Allahıma çok şükür sağlıklıymış şu anda bebişim.
vee en güzel tarafı kan değerlerim normale yakın olduğu için pıhtılaşma iğnesine başlamadık:))) çok mutluyum. iyi bir hafta olsun hepimiz için.
günaydın kızlaaaaar:))) dr da bebişimin kalp atışlarını doya doya dinledik. eşim yine elinde kamera kayıttaydı. bi ara gözünden yaşlar süzüldüğünü gördüm:)))) çok güzeldi. Allahıma çok şükür sağlıklıymış şu anda bebişim.
vee en güzel tarafı kan değerlerim normale yakın olduğu için pıhtılaşma iğnesine başlamadık:))) çok mutluyum. iyi bir hafta olsun hepimiz için.
Günaydın
Bu haftaya çok durgun başlamış bu topik. Normalde ben gelene kadar kazanları kaynatıyordunuz
Canım korkarsan kötü şeylere davetiye çıkarırsın. Hiç aklına getirme. 10.haftadan sonra düşük ihtimali çok azalıyor. Bunu da bil. İçin rahat olsun
Maşallah canım çok sevindim bu habere![]()
Durgun bugün buralar. Pazartesi sendromu sanırımgünaydın şekercim bende aynı fikirdeyimmm şimdi nasıl okuyacağım geçmişi diyordum ama ne gelen var ne gidennnn![]()
günaydın kızlaaaaar:))) dr da bebişimin kalp atışlarını doya doya dinledik. eşim yine elinde kamera kayıttaydı. bi ara gözünden yaşlar süzüldüğünü gördüm:)))) çok güzeldi. Allahıma çok şükür sağlıklıymış şu anda bebişim.
Günaydın balımmmmm:))))) çok şükür harika haberlerini aldık c.tesiiii maaşallahhhh Allahım hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsinnnn inşallahhhhh
iğneye başlamadınız mı bu daha bi güzel haber canımmmm
Amin canımmmm aminnnnn inşallah güzel haberler alırızzz![]()
canımmm çok sevindimmmm çok güzel bi haber buu
rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallahhhh
Durgun bugün buralar. Pazartesi sendromu sanırım
:))) canım benim çok tşk ederim. Rabbim sanada tatdırsın bu duyguyu. hala aklıma geldikçe gözlerim doluyor. çok güzeldi pıt pıt..:)))
amiiinnn gülümmm. Rabbim sanada nasip etsin çok sağol... başka mutluluk başka bişey tarifi yok inan
günaydın hanımlarrrr
cuma günü sperm sonucumuzu aldık
haftasonuda öğretmenler günü yemeğine gittik misafir geldi hiç fırsat olmadı
değerlerimi yazıyorum yardımcı olursanız sevinirim
test edilen sperm 82.600.000 ml deki sper sayısı 82.600.000 totel sperm sayısı 330.400.000
klas a (hızlı düz hatta hareket) 58
klas b(yavaş düz hatta hareket) 28
kklas c (hareket var ama düz hatta değil ) 4
klas d (hareketsiz) 10
ph:7.6
likefikasyon durumu:normal
karsılarında olması gereken değerleri de yazmışlar onlara göre normal görünüyo ama bide sizlere sormak istedim
günaydın hanımlarrrr
cuma günü sperm sonucumuzu aldık
haftasonuda öğretmenler günü yemeğine gittik misafir geldi hiç fırsat olmadı
değerlerimi yazıyorum yardımcı olursanız sevinirim
test edilen sperm 82.600.000 ml deki sper sayısı 82.600.000 totel sperm sayısı 330.400.000
klas a (hızlı düz hatta hareket) 58
klas b(yavaş düz hatta hareket) 28
kklas c (hareket var ama düz hatta değil ) 4
klas d (hareketsiz) 10
ph:7.6
likefikasyon durumu:normal
karsılarında olması gereken değerleri de yazmışlar onlara göre normal görünüyo ama bide sizlere sormak istedim
Çok iyi canım değerler maaşallahhh
morfoloji kaç bir de onu yazarsan tam olsun