ilk çocuğunuza kaç yaşında hamile kaldınız?

inşallah çok rahatlattın içimi sağ ol testle dolaşır oldum evde kimseyede haber veremiyorum hamileyim diye ya yoksa korkuyorum ama eczaneciye gösterdim pozitif dedi labaratuvara gittim kan testi yapmak için kız testime baktı hamilesin işte bizde bu testlerden yapıyoruz ne gerek var bi daha teste çok zenginsin galiba dedi ama benim günüm baya geçti en son haziranın 13 ünde olmuştum sende sakın yoksa üzülme sakın strese girme bak ben ilk çocuğuma hamile kalmak için 4 sene gitmediğim doktor hastane klinik kalmadı en son oldu anlıcan ben hep tedavi gördüm ama ikiside hiç düşünmediğim zaman oldu

haı hayırlısı ınallah bende kafama takmıyorum aslında ama regl gunum gecınce heyecanlanıyorum ıste
hamıs degılsemde bıran once regl olsamda calısmalara baslasak barı:icecream:

benim bi önceki ay 10 gün geçmişti o yüzden bende 10 gün geçene kadar önemsemedim 13. gün test yaptım çıktı 15 . gün bi daha yaptım gene çıktı akşam yapmama rağmen hemen çıktı ama işte bide keseyi görsem çok mutlu olucam inşallah bi sorun çıkmazda görürüm keseyi darısı senin başına

benim bi önceki ay 10 gün geçmişti o yüzden bende 10 gün geçene kadar önemsemedim 13. gün test yaptım çıktı 15 . gün bi daha yaptım gene çıktı akşam yapmama rağmen hemen çıktı ama işte bide keseyi görsem çok mutlu olucam inşallah bi sorun çıkmazda görürüm keseyi darısı senin başına

amin canım ınsallah ıcını rahat tut allahın ıznıyle sorun cıkmayacak dua et bol bol:1hug:

allah isteyen herkese versin inşallah hüzün yılı sana da versin canım

ben ilk çocuğumu 21 ikinciyi 25 yaşında doğurdum şu an 33 yaşındayım ve 10 aydır 3. ye uğraşıyorum olmuyor.iyi ki onları erken doğurmuşum.allaha şükür.rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah aminn.

dua ediyorum canım ham kendim için hemde çocuk hasreti çekenler için çünkü çok iyi biliyorum her ay nası beklendiğini adet olunca neler hissedildiğini şu an bile hala kontrol ediyorum iç çamaşırımı acaba bişeler varmı ya olursam diye anlıcan bebeği görmeden içim rahat etmicek inanmak istiyorum hamile olduğuma çift çizgi işte hep bakıyorum duruyo orda ama ben gene de bakıyorum ya silinirse diye biraz saçma belki ama napim elimde değil

dua ediyorum canım ham kendim için hemde çocuk hasreti çekenler için çünkü çok iyi biliyorum her ay nası beklendiğini adet olunca neler hissedildiğini şu an bile hala kontrol ediyorum iç çamaşırımı acaba bişeler varmı ya olursam diye anlıcan bebeği görmeden içim rahat etmicek inanmak istiyorum hamile olduğuma çift çizgi işte hep bakıyorum duruyo orda ama ben gene de bakıyorum ya silinirse diye biraz saçma belki ama napim elimde değil

canım senı cok ıyı anlıyorum
ılk hamılelıgımde bende oyleydım hergun test yaptım hep sılık cıkıyodu ınanamıyodum
ılk evlendıgım zamanlar cok sıkıntı cektım ben maddı ve manevı anlamda
ınanırmısın doktora gıdecek param yoktu hamılelıgımde tam 7 ay bebegıme hıc bırsey alamamıstım cok uzuluyodum ama yapacak bısey yoktu esımın aldıgı para bellıydı
zaten kaybettım bebegımı dogum masraflarımı bıle annem babam karsıladı
sımdı bıraz daha ıyıyız allaha sukur ınsallah bu sefer rabbım bebekle bırlıkte berekette verecek buna ınanıyorum

inşallah canım inşallah vardır senin için hep dua edicem yoksada en kısa zamanda olur inşallah

ilk cocuğuma 29 yasında hamile kaldım şimdi yaşım 33 ve ikinciyi bekliyorum Allah nasip ederse:)

Back
X