İlk çocuğunuzu kaç yaşınızda dünyaya getirdiniz?

Orasini Allah bilir ama planima göre..
Evlendikten 4 yil sonra düsünüyoruz..
Yani en erken 28 yasinda..

19 yasında anne oldum suan kızım 3 5 yasında bence egerkı karıyer yapıcam dıyenlerden degıl ısen yap derım yas ılerledıkce hormonlardan dolayı dusuncede degısıyor

23 yaşında evlendim,25 yaşında meleğimi dünyaya getirdim,
kızım şuan 14 yaşında...
.

Son düzenleme:
seneye kaldı gibi kızlar eşimle bu konuyu konuşamıyoruz kızıyo...ben izin dolayısıyla mayıs haziran gibi kalıp ocak şubat gibi doğurmak istiyorum allah nasip ederse ama bu sene de boş geçicek seneye mayıs haziranda çalışmalara başlarız sanırım..

Hadi siz is , okul derken evlenmeyi ertelemissiniz benim annemle babam neden erteledi acep? Babam is kurmus vs.. annem evde oturmus ama ..

Evlendikerinde annem 27 , babam 32 yasındaymıs ..

Bende 1,5 sene sonra dogmusum iste.

25 yaşında anne oldum.. melegım kucagımda... ama ben 18 yaşımda anne olmayı çok isterdım.. şimdiki aklım olsa... çok geç kaldıgım için üzgünüm...

26 yaşında oğlumu kucağıma aldım. çok hazırlıksız geldi. biz de kendimizi ne maddi ne de manevi olarak hazır hissetmiyorduk, ama o geldi. gerçi gelmese hiç hazır hissetmezdik sanırım. ama iyi ki de doğurmuşum, neden bu kadar beklemişiz diyoruz.
bir de belli bir yaştan sonra daha zor oluyormuş duyduklarıma göre, hem hormonlardan hem de hayatını bir düzene oturtmuşsun, bebek gelince herşey değişecek. bir de 30dan sonra ilk çocuğunu doğurmakla 2. 3. çocuğunu doğurmak aynı şey değil.
son olarak bir şey daha hatırlatmak isterim. uzun süre korunan çiftler korunmayı bırakınca hemen hamile kalınamayabilirler.
umarım istediğiniz zaman hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız ve mutlu bir aile olursunuz.

merak ediyorum ben henüz doğurmadım ama hala hazır değilim yaş 30 olsa da :) şöyle 32-33 de doğursam geç mi olur acep?

Ben doğum yaptığımda 33 yaşını bitirmiş, 34 e basmıştım. Bir kadın-doğum doktoru arkadaşımdan duyduğum kadarı ile 30 u geçince genelde sezaryan oluyormuş. Benimki normal doğum olarak başladı, ama rahim 5 cm den fazla açılmadı. Oğlumun da omuzları genişmiş (canım benim, doğmadan nasıl anlaşılıyor acaba?), neticede sezaryan ile doğdu. Yani geciktirmenin öyle bir riski var. Maamafih, ben sezaryan da hiçbir sıkıntı yaşamadım, onu da belirtmek isterim.

23 yaşında ikizlerimi dünyaya getirdim.29 yaşında oğlumu....30 a girmeme 3 ay var...........

26 yaşında kızım doğdu 25 yaşımda evlendim,(kızım 18)ben kız çocuklarını daha çok seviyorum, erkek çocuk olsa dertleşemezdim onlar hep sokakta kızım ise hep yanımda

19 yaşında evlendim 27 yaşında anne oldum şükürler olsun rabbime.isteyen herkes tatsın bu duyguyu işallah.

22 yaşında evlendim 25 yaşımdayken kızım doğdu 32 yaşındada bir oğlum oldu şimdi 3,5 aylık Allah bağışlarsa emin olun çocuğunuz olduktan sonra keşke daha önce çocuk yapsaydım dersiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…