- 13 Ocak 2012
- 682
- 331
- 73
- Konu Sahibi revan_revan
-
Kızlar bugünlerde doğurganlık günlerim ilişki oldu.. sizce en erken ne zaman belirti olur ? Ne zaman test yapıym yada adet günü gelmeden belirti olmazmi
Gecikmenin 5 . Günü benim sanmıyorum gebe olduğumu ama geç döllenme olursa diye de düşünmeden alamıyorum kendimimrb ben adetın 1.gununden ıtıbaren 25. gun ıdrarda gördum gebelıgı.
Birde ondan önceki günler test yapmismiydiniz negatif miydi geç döllenme sizinde sanırımmrb ben adetın 1.gununden ıtıbaren 25. gun ıdrarda gördum gebelıgı.
Bu arada hayırlı olsunkızlar selamlar bende hamıleyım. rabbıme cok sukur. sızler ne durumdasınız
Canım gözün aydın olsunkızlar selamlar bende hamıleyım. rabbıme cok sukur. sızler ne durumdasınız
Bu arada hayırlı olsun
Birde ondan önceki günler test yapmismiydiniz negatif miydi geç döllenme sizinde sanırım
Canım gözün aydın olsunAllah İsteyen herkese nasip etsin :)) çok çok mutlu oldum senin adına
Yani regl geciktiginde devam ettiniz ilişkiye ve bir sonraki yumurtlama gününe mi denk geldi karıştı birazcnm benım gec dollenme degıldı ben reglın 1. gununden ıtıbaren 13-14 ılıskı oldu 15. gun doktora gıttım ve sag yumurtalarım catlamıstı sonrasında hıc bırlıktelık olmadı .
Ya şimdi ne desem evet ağrım oldu gerçekten hani kendim ce abartiyor da olabilirim. Mesela regl günü gelmeden göğüs um çok ağrıdı içten bir damar gibi boyleDuammmm cnm bir şey soracagım. ılıskı olan gunlerınde kasık agrın varmıydı. benım yumurtalarımın catladıgı gune denk geldı tam ılıskı esnasında yanı tum gun boyunca da ınanılmazzzz derecede kasık agrım vardı.
Ben kasık ağrım ilişki den sebepten diye düşündüm haliyle Sperm protein demeketkilemiştir fln diye
Ama uzun ağrıdı birkaç gün hem sağ hem sol
Ben kasık ağrım ilişki den sebepten diye düşündüm haliyle Sperm protein demeketkilemiştir fln diye
Ama uzun ağrıdı birkaç gün hem sağ hem sol
Baya ağrı olmuştu artık hayırlısı suan hiçbişey yok gecikmemin 8. Günü.işte o ağrımalar yumurtanın çatladıgı gun oluyor canım ortalama 24 saatten fazla suruyor.
bırde benım gecıkmem gıc olması cnm 12 nısansa regl oldum. 6 mayıs da öğrendım hamıle oldugumu.
Baya ağrı olmuştu artık hayırlısı suan hiçbişey yok gecikmemin 8. Günü.
Hamis olarak dua edersin bana
Merhaba maalesef ya regl de olmadım bu arada Hayırlı Ramazan lar hepinize kızlarmrb cnm varmı hayırlı bır haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?