'İLK ÇOCUK' heyecanı için hazırlık ve çalışmalar :)

Kızlar bugünlerde doğurganlık günlerim ilişki oldu.. sizce en erken ne zaman belirti olur ? Ne zaman test yapıym yada adet günü gelmeden belirti olmazmi

mrb ben adetın 1.gununden ıtıbaren 25. gun ıdrarda gördum gebelıgı.

mrb ben adetın 1.gununden ıtıbaren 25. gun ıdrarda gördum gebelıgı.
Gecikmenin 5 . Günü benim sanmıyorum gebe olduğumu ama geç döllenme olursa diye de düşünmeden alamıyorum kendimi

Bir 10 gün daha bekleyip test yapmayı düşünüyorum yeniden.. dua edin kızlar hayırlısı olsun

Bu arada hayırlı olsun

mrb çok teşekkür ederim. cnm ben regle 8-9 gun kala ınanılmaz belırtıler vardı ama adet belırtılerımın bır tık ustundeydı. bende dayanamadım regle 5 gun kala test yaptım sılık cızgı cıktı hemen kan testıne gıttık cok sukur gorduk. yanı benım gecıkmem olmadan ögrendım ben.

Birde ondan önceki günler test yapmismiydiniz negatif miydi geç döllenme sizinde sanırım

cnm benım gec dollenme degıldı ben reglın 1. gununden ıtıbaren 13-14 ılıskı oldu 15. gun doktora gıttım ve sag yumurtalarım catlamıstı sonrasında hıc bırlıktelık olmadı .

Canım gözün aydın olsun Allah İsteyen herkese nasip etsin :)) çok çok mutlu oldum senin adına

cnm çok teşekkür ederim rabbim tüm isteyenlere nasip etsın cok guzel bır duyguymus. 3 senedır bekledıgım ama goremedıgım ıkıncı cızgıyı sılıkte olsa gordugumdekı heyecanımı anlatamam. Allah isteyen herkese nasıp etsin

Duammmm cnm bir şey soracagım. ılıskı olan gunlerınde kasık agrın varmıydı. benım yumurtalarımın catladıgı gune denk geldı tam ılıskı esnasında yanı tum gun boyunca da ınanılmazzzz derecede kasık agrım vardı.

cnm benım gec dollenme degıldı ben reglın 1. gununden ıtıbaren 13-14 ılıskı oldu 15. gun doktora gıttım ve sag yumurtalarım catlamıstı sonrasında hıc bırlıktelık olmadı .
Yani regl geciktiginde devam ettiniz ilişkiye ve bir sonraki yumurtlama gününe mi denk geldi karıştı biraz

Benim suan 7. Gün gecikme. Ve birkaç gün sonra bu ay ki doğurganlık günlerim geliyor takvime göre yani calismaya devam
Ya şimdi ne desem evet ağrım oldu gerçekten hani kendim ce abartiyor da olabilirim. Mesela regl günü gelmeden göğüs um çok ağrıdı içten bir damar gibi boyle bir gün başım çok ağrıdı arada ağrıya da devam ediyor mesela. Karnım ağrıyor bu aralar bağırsak kısmı sanki. Diyorum ki regl olucam ama tık yok.. normal günlük akıntı var beyaz veya şeffaf azıcık. Gecikmesi normal görünmüyor.
Gecikmesi ikinci günü test negatif cikmisti buarada. Yani canım Allah Kerim anlamadım bende sen neler seziyorsun ?

Ben kasık ağrım ilişki den sebepten diye düşündüm haliyle Sperm protein demek etkilemiştir fln diye
Ama uzun ağrıdı birkaç gün hem sağ hem sol

Ben kasık ağrım ilişki den sebepten diye düşündüm haliyle Sperm protein demek etkilemiştir fln diye

işte o ağrımalar yumurtanın çatladıgı gun oluyor canım ortalama 24 saatten fazla suruyor.
bırde benım gecıkmem gıc olması cnm 12 nısansa regl oldum. 6 mayıs da öğrendım hamıle oldugumu.

ha bırde benım kasık agrım sag taraftaydı ben ılıskıden sonra hemen sagıma yatıp bekledım yarım saat kadar

Allah bılıyor ya kendım de 3 sene bekledıgımden her kelımemde dua edıyorum tum ısteyenlere tum olmayanlara . Rabbım herkese tattırsın bu duyguyu kucaklarımızı doldursun.

işte o ağrımalar yumurtanın çatladıgı gun oluyor canım ortalama 24 saatten fazla suruyor.
bırde benım gecıkmem gıc olması cnm 12 nısansa regl oldum. 6 mayıs da öğrendım hamıle oldugumu.
Baya ağrı olmuştu artık hayırlısı suan hiçbişey yok gecikmemin 8. Günü.
Hamis olarak dua edersin bana

mrb cnm varmı hayırlı bır haber
Merhaba maalesef ya regl de olmadım bu arada Hayırlı Ramazan lar hepinize kızlar

Test yapmayı düşünüyorum yarın sabah ..
İlişki sonraları genelde midem çok bulanıyor sizinde oluyormuş? Bugün iftar sonraki ilişki ağır geldi heralde midem aşırı bulanıyor suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…