'İLK ÇOCUK' heyecanı için hazırlık ve çalışmalar :)

Cnm aramıza hoşgeldin Yanlız prolaktin hormonun biraz yüksek mi? diğer bayanlardan 15-20 civarı değerler okuduğum için sordum. Yoksa bu konuda net bir bilgim yok.

Cnm aramıza hoşgeldin Yanlız prolaktin hormonun biraz yüksek mi? diğer bayanlardan 15-20 civarı değerler okuduğum için sordum. Yoksa bu konuda net bir bilgim yok.
hoşbuldum canım :)
bende çok bilmiyorum ama okuduklarıma göre yüksek sanırım yarın öğreneceğiz artık doktordan bakalım hakkımızda hayırlısı artık ..

Kızlar bende varım 5 aydır bebiş olmuyo bizim :) bu ay ovu testi sipariş verdim yarın elimde olur . Olsun artık bu ay ya .su an 4. Günüm yarın biter zaten . İnş hayırlı haberler veririz birbirimize

Eveeet işte aradığım topik :) bende 1.5 senelik evliyim 6 aylık ilaç tedavim vardı bu ay bitecek bizde ilk denemelerimizi yapacağız hayırlısı inş. Ama ben tedarikli olmak istiyorum yani bu ilaç bitiminde herşeyim sil baştan başlamak istiyorum. İşte yapılacaklar listem:
1- ilaç bitimine son 17 gün + 15 gün prozac kullanımı
2- yıl başı itibariyle eşim ve ben sıgaradan kurtulmuş olcaz
3- folik asit alımı yarından itibaren başlanıcak
4- yrn aile hekimliğinden kan tahlili yapılacak
5- düznli beslenme daha çok sebze tüketilecek
6- spora başlanacak
7- hamilelik,doğum ve çocuk sağlığı hakkında kitaplar okunacak başka varmı listeye ekliyebileceğim. Bu arada çok çok acemiyim doğru pozisyonları bile henüz bilmiyorum onları araştırcam daha

Cnm hoşgeldin aramıza :) hayırlısıyla bende bu ay başlicam çalışmalara :) En yakın zamanda güzel habarler gelmeye başlar inşallah

C Cekhu cum en son mevcut olan belirtilerde bir değişme var mı ?
Vallaha var gibi bi şeyler ama psikolojik mi değil mi bilmiyorum canım yaaa :) o yüzden sinirli bekleyişteyim :))
Sen rahim filmi çektirmişsin galiba di mi? O film çekilirken ilacı nasıl veriyorlar? Bi de film çekilince o ay korunmak mı gerekiyor?
Bu ay adet olursam bende çektiricem film.. Kafaya koydum :))

ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADASLAR HEPİNİZ HOSGELDİNİZ :) İNŞ GÜZEL PAYLASIMLARIMIZ DENEYİMLERİMİZ OLUR HEP BİRLİKTE

HANIMLARRR SANIRIM YUMURTAM CATLADI SİLİKLEŞMEYE BASLADI BU AY İLK DEFA OVULASYON TESTİ DENEDİM GERCEKTEN COK ÖNEMLİMİŞ BENİM CEP TELEFONUNDAN HESAPLATMISTIM ONA GÖRE PAZAR GÜNÜ YUMURTLAMA GÜNÜM GÖRÜNÜYOR AMA BEN DÜN YUMURTLADIM BELKİDE KAC AYDIR ONDAN OLMUYOR KIZLARRR SİZDE TAKİP EDİN BU TESTLERLE

Canım sakin sakin bekle. Stres yasak Bu arada ben rahim filmi çekmedim alttan muayene oldum ultrasonla da alttan baktılar

Canım hayırlısıyla yumurtlamışsın :) Sağ-sol hangi tarafında ağrın vardı onuda dikkatlice takip ettiysen nasipse bu ay sendende bir gebelik haberi alırız artık

Yumurtlamışssın canım süper . İnş ovülasyon testi işe yarar. Benimki bugün elimde olur heralde . Gelişmelerden haberda et bizi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…