İlk çocuk için kararsızlık

saçmalama. Teyzem 47 de doğurdu diye sen demedin mi? Ben de mesela hemen arkasından bir tane daha ileride 40ımdan sonra da 3. Yü istiyorum inşallah emeklilikte
40imda doğurmak istemiyorum tabiki ailemizde erken menopoz yok demek istedim. İnşallah siz sağlıklı bir şekilde 3.uncuyu alırsınız kucağınıza

Tabi ki oyle. Ama siz en iyi zaman suan dediginiz icin diyorum. 2021 bana gore 2020den cok daha kotu gececek. Artik durumun cok iyiye gidecegine inanmıyorum. Ben mesela 2.cocuk zaten düşünmüyordum. Suan asla düşünmüyorum.

Tabi ki oyle. Ama siz en iyi zaman suan dediginiz icin diyorum. 2021 bana gore 2020den cok daha kotu gececek. Artik durumun cok iyiye gidecegine inanmıyorum. Ben mesela 2.cocuk zaten düşünmüyordum. Suan asla düşünmüyorum.

Bence çalışan kadınlar için mantıklı genel olarak aslında hayatımız daha yavaş olduğu için demek istedim. İş durumları yavaşladığı gezmeler tozmalar bittiği için. Tatile gitme imkanım olmayan bir dönemde şu süreci atlatmış olacağım inşallah tabi sorunsuz giderse.

Evet anca birikim o da su zamanda imkansiza yakin. Mavi yakada bazen tecrube tam ters etki yapabiliyor. Adamlar az maasla cok is istedginden tecrubeli olan yuksekten baslamak ister diye eleyebiliyor. Boyle saçmalıklara sahit oldum malesef. Patron haklari coook nedense

Sadece evde olmak acisindan uygun olabilir. Ama maddi acidan, onumuzu gorememe acisindan falan cok uygunsuz.
Gecen bir baktım da ogluma 3 kutusunu 200 liraya aldigim mamanin suan kutusu 200 liraya yaklasmis. Bez ayni sekilde. Ekonomi de berbat yani. Imkani olanlar ertelemeli bence.

ekonomi daha iyi olmayacak ya. 30un altında olanlar erteleyebilir tabi ki. Hem de birikim yapılır bu dönemde hem de önümüzü daha iyi görürüz..

Benim bu fiyatlardan hiç haberim yok bakmadım markette nedense. Yahu bu çocuk buyutenler nasıl kıvırıyor bu işi

Ay evet ya 2019 martta sıfırını indirimsiz 300 liraya aldığım buharlı pişiriciyi şuan 950 lira şok oldum. Aynı şekilde mama ve bezlerde uçuşta kıyafetleri hiç saymayım. Şuan sadece bez ve mama masrafımız aylık 500 lira

1,5 ayda evlilik mi olur 2. Evlilik için çok acele etmişsiniz
İnşaAllah doğru kişidir eşiniz

Birkaç gün sonra bile ne olacağını bilemeyiz. Kötü bir deneyim yaşamışsınız. Bugününüzü gölgelemesine izin vermeyin. Hazır gençken mutluyken yaşayın istediklerinizi. İnşallah doğal yolla, sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz

Evet ben de hamileyim sadece bez masrafımız olacak ama korkuyorum Kızımda anne sütü dışında bir şey kullanmadık çok şükür ama mama kullanan arkadaşlar söylüyor. Mama masrafı yüzünden araba almaktan vazgeçtik diyorlar. Şok oldum

Benim oğlum dokuz ay emdi sütümde boldu ama bi türlü kilo almıyordu mama destekli dokuz ay emdi sonra meme reddi yasadık bi daha istemedi mecbur mama devam. Hiç belli olmuyor yani meme mama olayı. Genel olarak pahalılar maalesef

9 ay emdiyse çok zorlamamıştır sanırım. İlk 6 ay sadece mama yiyorsa bebek aşırı pahalıya geliyormuş. Arabayı değiştirmekten vazgeçtiler. Ocak ayında bebekleri doğacak

Şakamısın bacım sen yaa tamam ilk evlilik iyi gitmedi ee bunda iyi düşündün evlendin bilemezsiniz ki belki evliliğin çok uzun yıllar mutlu sonla bitecek belki 1,10,20,30 sene sonra bunu bilemzsinki bak eşin ve ailesi ne güzel insanlarmış sende çocuk istiyorsan önce şu evliliğim bitecekmi diye düşünme ve ilk evliliğinle kıyaslama onu unut bitti gitti hiç yaşanmadı say önüne. Bak eşinle mutlu ol çocukta yap hayırlısı olsun

Böyle evham yapmaya devam edersenız hepsı gercekleşir.Kendımden bılıorum.Ne dusunursen o olur .Bırazcık oluruna bırakın.

9 ay emdiyse çok zorlamamıştır sanırım. İlk 6 ay sadece mama yiyorsa bebek aşırı pahalıya geliyormuş. Arabayı değiştirmekten vazgeçtiler. Ocak ayında bebekleri doğacak
Evet ilk altı ay çok zorlar sanırım biz ayda bir kutu alıyoruz 800 gram 180 tl gece yatarken ve sabah uyanınca içiyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…