baştan iç yüzlerini göstermişler ailecek bence zorlmaya gerek yok.kendini toparlamaya çalış hakkına belki böyle daha hayırlıydı takma kafanı
canım benim ya...senin o göz yaşlarının zerresine yazık.bunda bir hayır var de bekle ne olur çok zorlama.
eşimi çok sevdiğim halde, uzak oldukları halde hatta doğru dürüst konuşmamamıza rağmen ailesi beni inanılmaz geriyor. sebep düğün arefesindeki umursamazlıkları.o kadar zoruma gidiyor ki bazı şeyler...ne olur kendini yıpratma bazı şeyler hiç unutulmuyor şimdi zoruna gidiyor ama sonra içine oturuyor
ayrıca kızlar bu gece çok kötü bir rüya gördüm genç bir öğretmen kız onun yanındaydı bi sınıftalar benden almaya çalısıyor onu kızı bir dövdüm ki...
bilinçaltım çok kötü
kavga ettiğimiz gün sabahtan hafta sonu için turizm şirketınden yanıma gelmek için bilet alıcaktı
bilet sorgulattım az önce almamış düşünebılıyormusunuz?
ama aileside aramadı yani kötü birşey olsaydı nasıl olurdu bilemıyorumki tamamen bitseydi nasıl olurdu ailesi arayıp bu iş bitiyor demezmiydi bu belirsizliklerden bıktım
bence arama sakin. sen onsuz olamiyorsun? o ola biliyormu peki? bu kadar sözden sonra senin onu araman normalmi? birak o sensiz yapamasin, birak o telefonun basinda aramani beklesin.. ama sen arama! nisanliyken bunun olmasi bence cok isine yaramis.
ya evlendikten sonra böyle seyler olsa, evi birakip gitse, veya sen ailene geri dönsen ve o seni bidaha hic aramasa? nisani bozman, bosanmaktan daha kolaydir.
simdi onu özlüyorsun, simdi onu yaninda istiyorsun, ama simdiyi degil yarini düsün.. yarin bunlar yine olursa, erken bitirmek daha iyi degilmidir?
bitmesinden, ayrilikdan yana degilim asla.. ama bugün tavrini koy sen, bugün anlasin senin hep arayacak kisi olmicagini.. bugün tavrini koyarsan, onu aramazsan, deger dahada cok yükselir, illerde evlilik olursa insallah, seni el üstüne tutar!
o da senin durumunda oldugundan adim gibi eminim suan, bu yüzden sabir et, o seni arayacaktir mutlaka.. hosckal demek icin olsa bile arayacaktir, ve senin sesini duydugu an dayanamicaktir! ama sen arayan kisi olma sakin!
uzak mesafe ilişkileri her zaman çok zordur, çok yıpratır insanı. sizin öyle aşılmayacak kadar büyük engeliniz yok gibi geldi bana. seni gerçekten seviyorsa ve istiyorsa zaten ayrılığa dayanamaz, döner. bayramdan sonra yüzükleri yollayacağını söylemiş ya, eğer bu kadar basitse onun için sakın arkana bile bakma.
hakkınızda hayırlısı olsun
kavga sebebinizde çok saçma buldum
bence daha önceden kalmış bi birikim var yada nişanlın bitirmek için bahane arıyordu
telefonda arkadaşınla konuşmak bahane oldu
balık baştan kokar..
evlenip kucağında çocukla ayrılmak çok daha zor olacaktır senin için...
boşver, seni istemeyeni sende isteme...
yoluna bak..
ona mı kaldın Allah aşkına
daha öncede çok dedık bırbırmıze ama bukadar uzun sessız kalmamıstık ustelık yarına bulusma ayarlamıstık 2 güntartışmanız çok şiddettli mi oldu ki
yani kimse kolay kolay yüzükleri göndercem demez heralde,bu kadar basit mi bu işler,üzülme diyemem seni çok iyi anlıyorum çünkü
inş çabuk geçer bu kötü günler
yanlis anlama ama ben onun sana "beni arama, ararsan gurursuz olursun" demesine takildim. ne demek bu yani simdi? sanki bahane ariyormus, bulmus ve nisani atmis birde onu arama da rahat rahat ayrilsin diye sana öyle demis gibi geldi bana. yaniliyor da olabilirim ama arama demekle bence iyi etmemis. belki de onun baska planlari vardi, sende arayip o arada rahatsiz etme diye sana öyle söyledi. her ne yapiyorsa da bitince seni arayacak ve barismak isteyecek. olabilir mi bu? öyle bir karaktere sahip mi tabi ben bilmem ama nedense bu sözü cok takildi kafama. belki de ben cok detayciyim tabi o da olabilir.
tüm arkadaslarin da dedigi gibi degmez hic kimse icin kendini bu kadar yipratmaya. ilerde baktiginda cok pisman olursun üzülüp kendini hasta ettigin zamanlar icin. hic kimse vazgecilmez degildir ve hayatlarimiz kimseye bagli degildir aslinda. eger hayirliysa insallah barisirsiniz ama degilse de insallah seni hic aramaz ve konu kapanir diye düsünmelisin bence.
üzme kendini hersey olacagina variyor neticede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?