ilk defa ayrılık...

Şu nişanlılık evresi..
Ben 6 ay nişanlı kaldım. Öncesinde de 6 ay birlikteliğimiz vardı. 1 yıl içinde evlendik ama özellikle nişanlandıktan sonra çok zor günler geçirdik..
Nişan evresi çok sıkıntılıdır.. Insan çok stres yaşıyor..
Nikah günü almak, düğün tarihi, yeri. Gelinlik damatlık seçimi vs. Bunlar çok yoruyor insanı..
Arada yaşanan başka sıkıntılar da cabası...
Ama benim eşimin ailesi ile asla problemim olmadı..
Olsaydı evlenmeden önce geniş çaplı düşünürdum..
Çünkü ailesi ile anlaşabilmek de eş ile anlaşabilmek kadar önemlidir bana göre..
Stres sıkıntılar her nişanlı iki insanda olur, bunları kafaya takmamak lazım ama söz konusu ailesi ise bunu otur ciddi ciddi düşün..
Bu sana ilerde sıkıntı olabilir...

Son düzenleme:

Tebrikler ve de mutluluklar kuzum. ..:))

Hep böyle yüzünüz güler insallah:) iyiki aramamissin gördünmü:))

Çok sevindim canım.İnşallah hep mutlu olursunuz.

Mutlu olmak çok güzel ama yaşanan olumsuzlukların tekrarlanmaması için olanları unutmadan önce lütfen kendine şu soruları sor.
Biz neden küsmüştük?Bir daha bu şekilde tartışmamak için neler yapmalıyız?
Ben ayrılıkta neden güçlü duramadım.Tedavime devam etmeli miyim?

Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.

Canım benim anlıyorum seni. Çok zor elbette. Ama sana birşey söyliyim mi? DEĞMEZ...

Bekarlık çok büyük bir nimet. Bırak gitsin başkası mı yok?

Daha şimdiden böyleyse kimbilir evlendikten sonra nasl olur bu adam. Evlenip boşanmak daha mı iyi?

Koy kapının önüne gitsin, boşver canım yaaa...

Son düzenleme:

Ohooo, siz barışmışsınız bile

CtrlZ yaptım gitti...

Mutluluklar

çok haklısın
ben yaptıgım hataları yınelememeye dıkkat edecegım oda benı geren olaylara son verecegını soyledı mesela dugun tarıhı olayına bir çozum bulduk aılesı 2 hafta sonra evlerıne donecek yazlıktan ve bır sure sonra düğün tarıhı koymaya davet edecegız :) buyuk bır sorun ortadan kalkmıs olacak

canımm çok sevindim barıştığınıza inan senin mutluluğun benide mutlu etti. barıştığınızı aradığını okuyunca çok sevindim. Allah bir daha ayırmasın. umarım en kısa zamanda düğün tarihide belirlersiniz mutlu mesut olursunuz.. hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…