• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk defa ayrılık...

ladyLynn

sunset boulevard
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
919
211
33
kızlar çok kötüyüm sakinleştiricilerin etkisi biraz geçtikten sonra acımı hafifletmek için yazmak istedim
nişanlımla ilk defa bugün ayrılık konuşması yaptık öncesinde çok ağır tartıştık bağırıştık
daha önce de bitti dediğimiz oldu ama bitmeyeceğini ikimizde biliyorduk hemen bırkac saat sonra arardık birbirimizi nekadar sevdiğimizi özlediğimizi birbirimizsiz olamayacağımızı bilirdik
bu defa farklı
o bayramdan sonra babama yüzükleri yollayacağını söyledi
sessiz kaldım... sanada ailenede hakkımı helal etmiyorum dedim sadece
tartışmalarımız genelde onun ailesi uzaklık sık görüşememekten kaynaklı birde bilenler bilir bazı başlıklar açmıştım yine düğün tarıhı koyamamak
nişanlımın iş bulaması falan
elim telefonda süreklı dua ediyorum arasın dıye aramıyor ben aramam cunku arama ararsan gurursuzluk yaparsın dedi asla aramam
ağlıyorum sabahtan beri
vakit geçmiyor çok kötüyüm
bir ilaç daha içip uyumayı düşünuyorum yine
nefes bile alamıyorum boğuluyorum ne yapacağımı bilmıyorum

ailesiyle ilgili sorun yasanıyorsa, evlendikten sonra aynı sorunlar artarak devam edecektir
yasamış biri olarak söylüyorum canım

canım uyumaya çalış bence de, eminim çok zor ama sabretmeye çalış. umarım pişman olur ve biran evvel arar seni,hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...

canım uyumaya çalış bence de, eminim çok zor ama sabretmeye çalış. umarım pişman olur ve biran evvel arar seni,hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...
amin saol canım dilimde sürekli dua aramasını istiyorum hemde çok

emin ol eğer aramazsa böylesi senin için daha hayırlı olduğu içindir. çok acı çekiyorsun belli ki ama emin ol evlenip daha farklı sorunlarla karşılaştığın zaman keşke ozaman ayrılsaymışım,ozaman ne kadar kolaymış şimdi çok daha zor diye düşünceksin...hiç kimse için kendini bu kadar üzmeye değmez.

emin ol eğer aramazsa böylesi senin için daha hayırlı olduğu içindir. çok acı çekiyorsun belli ki ama emin ol evlenip daha farklı sorunlarla karşılaştığın zaman keşke ozaman ayrılsaymışım,ozaman ne kadar kolaymış şimdi çok daha zor diye düşünceksin...hiç kimse için kendini bu kadar üzmeye değmez.

keşke içimdeki duyguları atabılsem... belkı kolay olurdu ama zor ... uyuştum resmen hayatın hıc tadı yokmus ıkı bucuk yıldr ben onla nefes alıyormusum

keşke içimdeki duyguları atabılsem... belkı kolay olurdu ama zor ... uyuştum resmen hayatın hıc tadı yokmus ıkı bucuk yıldr ben onla nefes alıyormusum

sakın onu imkansızlaştırıp kendini çıkmaz bir yola sokma.. onsuz yapamam deme.. o yokken de nefes alıyodun tabii ki.. aileler şimdiden işin içine giirip sizi yıpratıyosa onsuz ne yaparım sorusundan çok bunu daaha çok düşün derim ben. inan evlenince aile çok çok çok önemli rol oynuyor ilişkinin gidişatında.. heleki erkek ailesine bağımlıysa..

sakın onu imkansızlaştırıp kendini çıkmaz bir yola sokma.. onsuz yapamam deme.. o yokken de nefes alıyodun tabii ki.. aileler şimdiden işin içine giirip sizi yıpratıyosa onsuz ne yaparım sorusundan çok bunu daaha çok düşün derim ben. inan evlenince aile çok çok çok önemli rol oynuyor ilişkinin gidişatında.. heleki erkek ailesine bağımlıysa..

ailesine çok düşkün degıl allah için benı tutar bır cok konuda ben objektfımdır cunku
ailesi sorumsuz geride duruyorlar bır cok konuda sıkıntımız bu
ama kavgamızın nedenı cok basit birşey ama büyüdü işte bende artık sinirlerım yıprandı oda tahammulsuzuz

süreklı dua edıyorum zaten bakalım neler olacak

Bende bir bayram gunu atmistim nisani...uzerinden kac bayram gecti hatırlamıyorum bile..simdi cok mutlu bir yuvam ve guzeller guzeli bir kizim var...cok şükürler olsun rabbime..demek ki dogru insan degilmis...

git vur kafayı yat...erkekler icin gozyasi dokmeye değmez canim...

Bende bir bayram gunu atmistim nisani...uzerinden kac bayram gecti hatırlamıyorum bile..simdi cok mutlu bir yuvam ve guzeller guzeli bir kizim var...cok şükürler olsun rabbime..demek ki dogru insan degilmis...

git vur kafayı yat...erkekler icin gozyasi dokmeye değmez canim...
bütün gun uyudum uyandım zaten uykuyla gerçeği karstırır oldum rüya sanıryorum zaten brazdan bır ılac daha alıcam
uyumak en ıyısı bencede
hakkımızda hayırlısını bız bılemıyoruz işte
allah mutlulugnu daim etsın

hayırlısı için dua et düşünmemeye çalış sonra kendiini bukadar üzdüğüne pişman olursun.. inşallah sorunlarınız çözülür mutlu olursunuz ama hiç kimse vazgeçilmez değil unutma. bu arada antidepresan kullanıyosun sanırım insanı uyuşturuyolar ama mutsuzluk hissini yoketmiyo o ilaçlar.. antidepresanı bırakmıştım çok uzun zaman önce bu ara melissa çayı içiyorum doktor tavsiyesiyle çok iyi geliyor tavsiye ederim..

hayırlısı için dua et düşünmemeye çalış sonra kendiini bukadar üzdüğüne pişman olursun.. inşallah sorunlarınız çözülür mutlu olursunuz ama hiç kimse vazgeçilmez değil unutma. bu arada antidepresan kullanıyosun sanırım insanı uyuşturuyolar ama mutsuzluk hissini yoketmiyo o ilaçlar.. antidepresanı bırakmıştım çok uzun zaman önce bu ara melissa çayı içiyorum doktor tavsiyesiyle çok iyi geliyor tavsiye ederim..

nısanlımla tanışmadan önce 7 aylık bir tedavım vardı ben sana herşeyı unutturcam dedi bıraktırdı bana ama sonra dahada kötü oldum
açıkçası içmiyordum hiç şimdi sadece uyku amaçlı aldım bugun bir tane
süreklı uyuyorum uykularım bölük bölük tuhaf bi şekılde
ne dıyım nefes alamamak kötü boguluyor gıbıyım umarım aramız düzelir ama o aramadan asla aramam asla

nısanlımla tanışmadan önce 7 aylık bir tedavım vardı ben sana herşeyı unutturcam dedi bıraktırdı bana ama sonra dahada kötü oldum
açıkçası içmiyordum hiç şimdi sadece uyku amaçlı aldım bugun bir tane
süreklı uyuyorum uykularım bölük bölük tuhaf bi şekılde
ne dıyım nefes alamamak kötü boguluyor gıbıyım umarım aramız düzelir ama o aramadan asla aramam asla
en doğrusunu yaparsın.. bu arada melissa uykuya,strese,iştahsızlığa çok iyi geliyor ben yıllardır uyku sorunu çekiyodum 1 aydır düzene girdi uykularım. ve zor bi süreçten geçtiğim halde hem çok sakinim hem halimden memnun antidepresanlar bana bukadar iyi hissettirmemişti.

en doğrusunu yaparsın.. bu arada melissa uykuya,strese,iştahsızlığa çok iyi geliyor ben yıllardır uyku sorunu çekiyodum 1 aydır düzene girdi uykularım. ve zor bi süreçten geçtiğim halde hem çok sakinim hem halimden memnun antidepresanlar bana bukadar iyi hissettirmemişti.
melisa, lavanta,anason,rezene bunlar hep rahatlatıcı bitkiler hepsını ıcıyorum ama artık bunye ye normal gelıyor
faydası yok bana...

melisa, lavanta,anason,rezene bunlar hep rahatlatıcı bitkiler hepsını ıcıyorum ama artık bunye ye normal gelıyor
faydası yok bana...

ozaman muhakkak yarım bıraktığın tedaviyi tamamla.. önce kendini düşün. sonra nişanlını.

Back
X