- 21 Temmuz 2013
- 919
- 211
- 33
kızlar çok kötüyüm sakinleştiricilerin etkisi biraz geçtikten sonra acımı hafifletmek için yazmak istedim
nişanlımla ilk defa bugün ayrılık konuşması yaptık öncesinde çok ağır tartıştık bağırıştık
daha önce de bitti dediğimiz oldu ama bitmeyeceğini ikimizde biliyorduk hemen bırkac saat sonra arardık birbirimizi nekadar sevdiğimizi özlediğimizi birbirimizsiz olamayacağımızı bilirdik
bu defa farklı
o bayramdan sonra babama yüzükleri yollayacağını söyledi
sessiz kaldım... sanada ailenede hakkımı helal etmiyorum dedim sadece
tartışmalarımız genelde onun ailesi uzaklık sık görüşememekten kaynaklı birde bilenler bilir bazı başlıklar açmıştım yine düğün tarıhı koyamamak
nişanlımın iş bulaması falan
elim telefonda süreklı dua ediyorum arasın dıye aramıyor ben aramam cunku arama ararsan gurursuzluk yaparsın dedi asla aramam
ağlıyorum sabahtan beri
vakit geçmiyor çok kötüyüm
bir ilaç daha içip uyumayı düşünuyorum yine
nefes bile alamıyorum boğuluyorum ne yapacağımı bilmıyorum
nişanlımla ilk defa bugün ayrılık konuşması yaptık öncesinde çok ağır tartıştık bağırıştık
daha önce de bitti dediğimiz oldu ama bitmeyeceğini ikimizde biliyorduk hemen bırkac saat sonra arardık birbirimizi nekadar sevdiğimizi özlediğimizi birbirimizsiz olamayacağımızı bilirdik
bu defa farklı
o bayramdan sonra babama yüzükleri yollayacağını söyledi
sessiz kaldım... sanada ailenede hakkımı helal etmiyorum dedim sadece
tartışmalarımız genelde onun ailesi uzaklık sık görüşememekten kaynaklı birde bilenler bilir bazı başlıklar açmıştım yine düğün tarıhı koyamamak
nişanlımın iş bulaması falan
elim telefonda süreklı dua ediyorum arasın dıye aramıyor ben aramam cunku arama ararsan gurursuzluk yaparsın dedi asla aramam
ağlıyorum sabahtan beri
vakit geçmiyor çok kötüyüm
bir ilaç daha içip uyumayı düşünuyorum yine
nefes bile alamıyorum boğuluyorum ne yapacağımı bilmıyorum