İlk defa başıma geldi. Ne yapsam bilemedim

Sirke yakmaz mı

yakiyor tabi..ben uzun yola cikarken kasintidan delirmek uzereydim..doktora gidecek vakit yok,1 saat sonra yol var..disimi sIkip yikamistim sirkeli suyla..ara ara sirkeli su yapip sildim de..bende ise yaradi..baya hafifletti sIkintimi..sonrada kendiliginden gecti..
ama sizinkisi belki daha degisik bi mantardir,eger icinize sinmiyorsa bekleyin doktor zamanini..

Üzgünüm ki fitil kullanmadan geçmeyecek, eczacı bile direkt veriyor parayla alırım dersen.

mantar enfeksiyonu zaten mantar nemlı ortamlarda yasar iç kısımdakını fıtıl dıstakını krem ıle halledeceksın kuru tutmaya calıs o bolgeyı sureklı kı zıra mantarlar uremek ıcın nemlı ve sıcak ortamları severler, kremı esınde kullansın muhakkak eslı tedavı gerkır zaten bı zararı yoktur:)

Ilık suya sirke koyup yıka ne kaşıntı kalır ne kabarıklık. Hamileyken olmuştum doktor tavsiye etti ilaç kullanamıyorum diye

Selam,
Ben de antibiyotik kullanmamdan sonra mantar cok olur. Bilirsiniz cunku kullandiginiz agir antibiyotikler o bolgedeki iyi huylu bakterileri de olduruyor ve mantar firsati degerlendiriyor :)
ilk bir ikisinde doktora gitmistim ama artik doktora gitmeden diger muayenelerde verdigi ilaci aliyorum.
Flucan ikili tablet. Bir tane kullaniyorsunuz bir hafta sonra bir yane daha iciyorsunuz.
Ama tabi bunu mantar oldugunuzdan eminseniz yapin ve eger daha once boyle bisey yasamadiysaniz doktora gidip mantar oldugundan emin olun.
Gecmis olsun

Aynen sirkeli suyla yıka iyi gwliyo mikropları kiriyo ama suyun oranı daha fazla olsn o zaman yakmaz

Sirkeli suyla yapamam sanırım normalde sirke salata da bile nadir kullanıyorum yani vücudumda kullanamam sanırım.
Amoklavin 1000gr lık kullandığım zaman alt tarafta kaşıntı olurdu içten içe ama hiç mantar denecek kadar büyük bir kaşıntı m yoktu hapı kesince kaşıntıda kesiliyordu. Doğum kontrol hapı kullandıktan sonra oldu yani hap bitti bir hafta sonra böyle bacak aram ıslaklığı ile uyanıyordum sonra kaşıntım başladı derken.

Geçen yorumlarda biri çamaşır giyme demişti dün denedim iç çamaşır giymedim evde o kadar kaşıntım olmadı hatta bugünde çok kaşıntım olmadı bide bu gün fark ettim idrara sıkışacağım zaman kaşıntı oluyor. Bilmiyorum mantar mı başka bir şey mi

İdrara ckcagn zaman oluyosa idrar yolu enfeksiyonudur gtmedn mi doktora

İdrara ckcagn zaman oluyosa idrar yolu enfeksiyonudur gtmedn mi doktora
Randevu ayın 16 sına ama hafifledi gibi kaşıntım. Islak kalmıyor du zaten de şimdi günlük İki kez çamaşır değişiyorum. Bide boxer giyiyorum şimdi çok sıkmıyor. Bacaklarımı sürtünme felan olmuyor. Bu gün fark ettim işte idrara sıkışınca kaşıntı oluyor sanki ama sabah kalktığımda ki o terlemeyi çözemedim

anladm mutlaka git ama doktora antibiyotik verir büyük ihtimalle

amoklavin ve doğum kontrol hapları mantar yapıyor zaten...

amoklavin ve doğum kontrol hapları mantar yapıyor zaten...
Mantar oluştu diyemem ama antibiyotik kullandığımda kullandığım süre boyunca hafif kaşıntım oluyordu hapı bırakınca kesiliyor du. Doğum kontrol hapı bittikten sonra kasıklarımda mantar oluşmaya başladı yani mantar olduğunu da sonradan öğrendim

kaşıntı varsa zaten kesin mantardır
antibiyotikler ve doğum kontrol hapları da bir numaralı sebebi maalesef

Büyük ihtimal mantarsınız. Eşinizin de tedavi olması gerek. Aksi taktirde tekrarlar.

Eşinizle birlikte tedavi olmalısınız. Yoksa tedavi sonuç almaz. İkinize de randevu alın.

Dünden beri sen hala bir doktora gitmedin mi?

mantar zor ya, Allah şifa versin... kremi sürüp sarıp yatmıyomusun? ben bi kez öyle kullanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…