Üç farklı krem kullandım kabarcıklar kuruyor gibi krem etkisi geçince tekrar kaşınıyor. Kaşıntıyı geçtimde neden sabaha karşı iç çamaşırı nemleniyor onu anlamadım en çok ona sinir oluyorumGeçmiş olsun canım .Kabarıklar için çinko kremini tahriş olan veya pişik olan bölgen için kullanabilirsin iyi geliyor
Evet. 3 üncü yılıma giriyorumEvlimisin?
Furacin, advantan losyon, trosyd deri kremi kullandım trosyd hala kullanıyorum ama geçmediKasinti gecmeden iyilesmesi guclesir gibime geliyor. Bir de eczaciniza danisin, ilacinizi degistirin. Kasinti icin alerji ilaclarindan alabilirsiniz. Kasintiyi keser en azindan. Cok gecmis olsun. Allah sifa versin.
Gecelik giydiğimde problem oluyor. Bakalım denicem inşallah faydası olurgece camasirsiz yatin hava alsin. bi deneyin
Adette olmadım daha o yüzden doktora gitmek istiyorumŞikayetlerin genital mantarı işaret ediyor. Randevuyu bekleme. Sağlık ocağına gidip şikayetini anlat. Hap ve fitil veriyor.
Adette olmadım daha o yüzden doktora gitmek istiyorum
Eşimden mi bulaştı zaten orası düşüncem. Eşimde tırnak mantarı vardı sonra ayağına dağılmaya başladı kasık bölgesinde hep kaşıntı olurdu ama ben kilosundan dolayı oluyor diye hiç düşünmedim. Üç ay doğum kontrol hapı kullandım acaba ondan mı bir sürü soru geliyor aklıma sanırım doktora gitmeden öğrenemicem neden olduğunuEşine de bulaşabilir dikkat et.
Sirke yakmaz mıSirkeli suyla yika
İyi olsun derken daha kötü olmasın sonra bide önemli bir nokta kasıkSirkeli suyla yika
Bilmiyorum ki üst bölgeye attı kaşıntı böyle yuvarlak şişlik oluştu ortada birşey yok kenarlar şiş rahimde kaşıntı yok ama içine atar diye korkuyorum fitil alırım almasına da ben sebebini merak ediyorum ilk defa geldi başıma neden dolayı oldu tekrarlar mımantarsa fitilsiz geçmez canım
kaşımaktan kendimi yara ettiğimi kaç gün evden çıkamadığımı biliyorum. ben özllikle peçete ıslatıp koyuyordum daha rahat ediyordum öyle yanması falan geçiyordu bence 16 sını bekleme bir eczaneden bile alabilirsin fitili. zira ben aynı şikayetlerle gittiğimde muayene bile etmemişti direkt fitil vermişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?