İlk defa boyle hissetmistim?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
Ben hayatimda sadece 1 kere sevdim iliskim uzun yillar sursu ve nisan attim Sonra kimseyi sevemem derken kimseden hoslanamazken . Birini tanidim ...
Bu kisiyle daha cok karsilastim ama o beni tanimiyodu sosyal medyadan ekledim bunun ezikligiyle hareket ettim . Ama o birgun bana yazdi ve biz konusmaya basladik . Ama ben hayatimda ilk defa boyle oldum ve kendimi farkli tanittim yani oldugum gibi davranamadim hic . Neyse biz bi gorusme ayarladik hersey cok guzel gitti cok sohbet etmedik ama ilk bulusma sonucta dedim bi kac kez konuyu evlenince de mi oylw olacak ozaman napacaksin gibi yerlere getirdi ( genel olarak evlenmekten bahsetti) . Beni eve birakacagi sira bi pot kirdi benim eski kiz arkadasim rahat birakmaz bizi gorse dedi o yuzden onun oldugu mekanlara gitmek istememis ve beni farkli bi ilceye goturdu bunu da donerken sacma bi sekilde soyledi . Bende bozuldum güldürmek icin babamla tanismaktan fln bahsetti bende tanışırsan ozaman dusun gibi bi laf ettim ida bozuldu daha sonrada infim eve geldim zaten . Aksam arayip sormadı ben yazdim .
Kendi kendime gelin guvey olmusum agzimin payini verdin dedi . Daha sonra ben rahatsizligimi dile getirdim oda bundan sonra senin istedigin yerde bulusuruz dedi ve biraz bu konuyu tartıştıktan sonra iyi gecele dedik ve ertesi gun mesaj attim cevap yok 2 gun sonra aradim cevap yok . Cok uzuldum 2 ay gecti hala beni takip ediyo . Ama farkli ilcedeyiz hic gormedim sonra ve ben akllimdan atamadim bi turlu neden boyle oldu cok istemistim olmasini ?

Ben sizi pek anlamıyorum. Geçen de başka bir konuda akşam arkadaşları ile içti diye kavga ettiğiniz biri vardı. O zaman size bu patavatsızlik eden kişiyi sorduğumda o kısa bir florttu bundan önceki demiştiniz. Şimdi de bu patavatsizlik eden için konu acmissiniz . Ee o içki içene ne oldu? Kendinizi birine aşık olmak için zorluyorsunuz bence. Biri çıkınca hayatinizdan, aaa şu vardı ya diyip onu düşünmeye başlıyorsunuz . Biraz hayatınızdan herkesi çıkarıp kabugunuza cekilseniz daha sağlıklı olacak sizin için. Kendinizi zorlayarak kimseye aşık olamazsınız , zorlamayla olmaz o işler.

Kız arkadaşıyla barışmış olabilir.
Sana bozulduğu için önce ümit verip sonra da böyle yapmış, böylece intikam almış olabilir.
Sonuçta bu adamdan hiçbir şey olmaz. Engelle sosyal medyadan. Bitir kafanda. Böylesiyle uğraşacağına ömür boyu kimse olmasın hayatında -ki bu çok minik bir ihtimal- daha iyi.

Ne yani şimdi babamla tanışınca sen düşün dediniz diye mi aramadı sizi

Eski konularınız tam evlere şenlik. Çelişkili bu konunuzla. Hatayı biraz kendinizde aramanız gerek sanırım. Amacınız bir şekilde evlenmek mi?

Exine görünmemek için seni uzak mekana götüren ve bunu da sırıtarak anlatan birinin yazmasını istiyorsun valla kafan güzelmiş he.

:deli: var biseyler cozmek icin decoder lazim.. ben sizden ve konularinizdan hicbir halt anlamiyorum..

Bugun hoslandigim cocukla ilk kez bulustum . Guzel hos sohbet ettik neyse beni eve birakirken . Laf olsun diye dost var düsman var dedi bende benim düsmanim yok dedim oda ' belki benimle sevgili olursa olur' dedi . Bende ben hic cekemem ama oyle seyleri dedim ve bana oraya da oyuzden gitmedim eski tanidiklarim var seni benimle gorurlerse sana mesaj atarlar aramiz bozulur dedi bende benimde tanidigim gecmisim olan insanlar var ama ben kacmiyorum saklanmaya ihtiyacim yok dedim oda saklanmak degil ama dedi daha sonra suratim dustu beni güldurmek icin babam kasap babanla zor anlascaz dedi bende babami görursen ozaman dusunuruz dedim . Ve evime geldim bu ne densizliktir cok canim sıkıldi .
Eski sevgili mi eski tanıdık mı?

Gözünü sevdiklerim, neden soru cümlesi olmayan cümlelerin sonuna soru işareti koyuyorsunuz

en
Ben hayatimda sadece 1 kere sevdim iliskim uzun yillar sursu ve nisan attim Sonra kimseyi sevemem derken kimseden hoslanamazken . Birini tanidim ...
Bu kisiyle daha cok karsilastim ama o beni tanimiyodu sosyal medyadan ekledim bunun ezikligiyle hareket ettim . Ama o birgun bana yazdi ve biz konusmaya basladik . Ama ben hayatimda ilk defa boyle oldum ve kendimi farkli tanittim yani oldugum gibi davranamadim hic . Neyse biz bi gorusme ayarladik hersey cok guzel gitti cok sohbet etmedik ama ilk bulusma sonucta dedim bi kac kez konuyu evlenince de mi oylw olacak ozaman napacaksin gibi yerlere getirdi ( genel olarak evlenmekten bahsetti) . Beni eve birakacagi sira bi pot kirdi benim eski kiz arkadasim rahat birakmaz bizi gorse dedi o yuzden onun oldugu mekanlara gitmek istememis ve beni farkli bi ilceye goturdu bunu da donerken sacma bi sekilde soyledi . Bende bozuldum güldürmek icin babamla tanismaktan fln bahsetti bende tanışırsan ozaman dusun gibi bi laf ettim ida bozuldu daha sonrada infim eve geldim zaten . Aksam arayip sormadı ben yazdim .
Kendi kendime gelin guvey olmusum agzimin payini verdin dedi . Daha sonra ben rahatsizligimi dile getirdim oda bundan sonra senin istedigin yerde bulusuruz dedi ve biraz bu konuyu tartıştıktan sonra iyi gecele dedik ve ertesi gun mesaj attim cevap yok 2 gun sonra aradim cevap yok . Cok uzuldum 2 ay gecti hala beni takip ediyo . Ama farkli ilcedeyiz hic gormedim sonra ve ben akllimdan atamadim bi turlu neden boyle oldu cok istemistim olmasini ?
engeli bas geç klasik ne istediğini bilmeyen boşa gurur yapan erkek

Daha geçen gün eski nisanlinin Fotoğraflarina bakıp ağlıyodun şimdi ne değişti? Hayatınızda hemen erkek olmak zorunda degil ki . Eğer calismiyorsan bi kursa yazıl yada bir iş bul böyle şeyleri dusunmeyecek kaliteli zaman geçir ki kafanda takıntı yapma bence. Bu hastalığa kadar gider hepsini takip etmek ve sürekli neden olmuyor düşüncesi Kendine bu iskenceyi yapma herseyi zamana ve oluruna birak. Ha bu arada kötü niyetim yok yorumumu yanlış anlama :KK17:

Saplantılı mı seviyorsunuz? Bana öyle dicek buluştuğum kişi ben soğurum. Bide msj atmışsınız cvp yok hadi bi de arayım demişsiniz açmamış ve sen aklından çıkaramıyorsun. Çabuk bağlanan bi karakteriniz var sanırım. Muhtemelen o unutmuştur belki o eski kız arkadaşıyladır ya da başkasıyla.

Back
X