İlk defa düğüne gittik ve beni yalnız bıraktı??

sensizlink

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
686
146
33
Merhaba kızlar,

2 aylık evliyim ve eşinle ilk defa dün bir düğüne gittik anne babasıyla birlikte..
Gelin ve damada dans ile eşlik ettik ve 15 dk oturdu eşim yanımda sonra ben gidiyorum diye bir gitti.. 1 saat felan sonra dans ederken resim çekinmiştik onu getirdi verdi, sonra tekrar gitti takı merasimine kadar hiç yanıma uğramadı.. Çok canım sıkıldı, beni annesinin yanına bırakıp gitti.. Sevgililikte nişanlılıkta dibimden ayrılmazdı, evliliğin getirdiği rahatlık bu kadar mı çabuk gelir...
Sonrasında bana eve dönerken sıkıldın mı ? Diye sordu sıkıldım tabi dedim.. Sen gezdin beni annenin yanına bıraktın, neyse geldiğim ilk ve son düğün olur dedim.. Bayağı tepki gösterdi bu lafıma.. Yanımda otur deseydin felan dedi, kimseye zorla birşey yaptırmak istemem dedim.. daha yeni evliyiz ve 10 yıllık evli gibi umursamaz davranması benim zoruma gitti, ona göre birşey yok amcalarıyla arkadaşlarıyla oturmuşmuş..
Bu durum normal mi kızlar? Ne yapayım Nasıl davranayım ? Gerçekten çok üzüldüm..

Siz de gitseydiniz eşinizin yanına o zaman. Düğünde oturduğu yerde kalmaktan herkes hoşlanmaz. Demek ki adam akrabayı dostu görmek istemiş. Takılsaydınız, birlikte gezseydiniz.
Bir de bana evlenince yapışık ikili gibi gezmek garip geliyor, sanki kocanız yanınızdan ayrılınca kaçacakmış gibi tepkiler vermek anlamsız bence.

Merhaba kızlar,

2 aylık evliyim ve eşinle ilk defa dün bir düğüne gittik anne babasıyla birlikte..
Gelin ve damada dans ile eşlik ettik ve 15 dk oturdu eşim yanımda sonra ben gidiyorum diye bir gitti.. 1 saat felan sonra dans ederken resim çekinmiştik onu getirdi verdi, sonra tekrar gitti takı merasimine kadar hiç yanıma uğramadı.. Çok canım sıkıldı, beni annesinin yanına bırakıp gitti.. Sevgililikte nişanlılıkta dibimden ayrılmazdı, evliliğin getirdiği rahatlık bu kadar mı çabuk gelir...
Sonrasında bana eve dönerken sıkıldın mı ? Diye sordu sıkıldım tabi dedim.. Sen gezdin beni annenin yanına bıraktın, neyse geldiğim ilk ve son düğün olur dedim.. Bayağı tepki gösterdi bu lafıma.. Yanımda otur deseydin felan dedi, kimseye zorla birşey yaptırmak istemem dedim.. daha yeni evliyiz ve 10 yıllık evli gibi umursamaz davranması benim zoruma gitti, ona göre birşey yok amcalarıyla arkadaşlarıyla oturmuşmuş..
Bu durum normal mi kızlar? Ne yapayım Nasıl davranayım ? Gerçekten çok üzüldüm..

Ben bazen tanımadığım bir ortam olursa çok gerilirim. Onca saat ne konuşacağımı falan bilemem. Öyle bir durumunuz olmadıysa çok da önemsemeyin derim. Sonuçta belki uzun zamandır görmediği insanlarla konuşma fırsatı bulmuş.

10 yıllık evliler birbirini bırakıp gidiyor mu :KK70:
eşiniz kendi açısından haklı siz kendi açınızdan.
ben de kimseyi tanımadığım bir ortamda yaşlıların arasında yalnız bırakılmak istemezdim.
ama bunu eşime söylerdim, sıkıldım diye sıkıştırırdım hatta :cool: bütün akşam darlandıktan sonra trip için epeyce geç kalmışsınız.

Çokta sıkıntı yapilacak bir durum göremedim.bizde en son düğüne gittiğimizde esim arkadaşlarıyla bekar masasında oturmuştu☺Ama ara ara hep geldi masaya.Eşinizde öyle yapsaydi sizde takmazdiniz saniyorum, hiç gelmemesi üzm üş sizi..

neyazılkı bazen anlayamıyorlar yaptıklarının sacmalıgını evleniyor ama hala bekar adetleri devam ediyor. onunda dediği gibi söylemelisin istedipğin seyi eger yapmassa ozman surat asarsın

10 yıllık evliler birbirini bırakıp gidiyor mu :KK70:
eşiniz kendi açısından haklı siz kendi açınızdan.
ben de kimseyi tanımadığım bir ortamda yaşlıların arasında yalnız bırakılmak istemezdim.
ama bunu eşime söylerdim, sıkıldım diye sıkıştırırdım hatta :cool: bütün akşam darlandıktan sonra trip için epeyce geç kalmışsınız.

Hani cicim ayları denir ya o anlamda demiştim ben.. Çabuk eskimişiz gibi.. Annesi vardı masada birkaç tane de kadın.. ben söylemedim işte o anlasın istedim o düşünsün istedim.. Benim baskım ile yanımda olsun istemedim..

Merhaba kızlar,

Notmal degil. Ya seni orda kacirsalar ne olacakti?

Yani normal mi bu durum ?
Normali şöyle
Erkekler düğün derneği pek sevmez , birinci derece aile yada arkadaşı evlenmiyosa o ortamda sıkılabilir. Biz evden çıkmadan konuşuruz bu tur ortamlara giderken o yuzden kafama takmam.

bence seni de koluna takıp akrabalarını görmeye gitseymiş. benim eşim öyle yapsa bende bozulurdum.
benimki de evlenmeden önce böyleydi annesine bırakıp bırakıp giderdi bozulurdum şimdi evlendik dibimden ayrılmıyor

Çok üzülmeyin benim eșim kendi kız kardeşinin düğününde bile salonda durmadı beni kendi annemle masada bırakıp bırakıp gitti......nereye gidiyorsun beni atıp dedim sıkıldım dedi.bende geleyim bende sıkıldım dedim .dışarda oturduk bazıları kalabalığı ve düğünü sevmez onu sıkmak yerine onun yaninda olun

bence seni de koluna takıp akrabalarını görmeye gitseymiş. benim eşim öyle yapsa bende bozulurdum.
benimki de evlenmeden önce böyleydi annesine bırakıp bırakıp giderdi bozulurdum şimdi evlendik dibimden ayrılmıyor
Akrabaları değil canım mesela amcalarının yanında arkadaşlarının yanında oturmuş yani erkekli ortamda, o zaten yanında götürmezdi beni öyle ortama

Eşinizin yaptığı anormal bişey değil aslında düğün yeri akraba eş dost görünce sohbet edilir zaman geçiyo o aradada siz gitseydiniz eşinizin yanına yada o an sölemeniz lazımdı sıkıldım hayatım gibisine adam nerden bilsin yada düğün boyunca sabit yanınızda oturamaz ki tepki vermekte geç kalmışsınız düşünememiş olabilir büyütmeye gerek yk

Artık uğraşmama gerek yok, nasıl olsa evlendik kafası.

Ne ki 2 aylik evli ve bilmedigin bir yerde ve bence birakip birakip gitmesi cok sacma. Sen daha yenisin ve sıkılacagini bilmesi gerek.

Hani cicim ayları denir ya o anlamda demiştim ben.. Çabuk eskimişiz gibi.. Annesi vardı masada birkaç tane de kadın.. ben söylemedim işte o anlasın istedim o düşünsün istedim.. Benim baskım ile yanımda olsun istemedim..

bu baskıyla yanında tutmak değil ki, adam düşünememiştir senin orda tek kalınca sıkılacağını. ha bir kere söylersin yine yine yaparsa trip atarsın ama o an hiçbir şey olmamış gibi davranıp sonradan beni yalnız bıraktın moduna geçersen daha çooook sorun yaşarsınız. o anlasın o düşünsün istiyorsun da daha 2 aylık evlilikte senin ne durumda ne hissedeceğini kestirmesi baya zor. baştan söyleyeceksin ben kalabalık ortamda yalnız kalmaktan sıkılıyorum beni yalnız bırakma diye, sen söylemeden anlamasını beklersen çok bekleyebilirsin.

Back
X