İlk defa düğüne gittik ve beni yalnız bıraktı??

Merhaba kızlar,

2 aylık evliyim ve eşinle ilk defa dün bir düğüne gittik anne babasıyla birlikte..
Gelin ve damada dans ile eşlik ettik ve 15 dk oturdu eşim yanımda sonra ben gidiyorum diye bir gitti.. 1 saat felan sonra dans ederken resim çekinmiştik onu getirdi verdi, sonra tekrar gitti takı merasimine kadar hiç yanıma uğramadı.. Çok canım sıkıldı, beni annesinin yanına bırakıp gitti.. Sevgililikte nişanlılıkta dibimden ayrılmazdı, evliliğin getirdiği rahatlık bu kadar mı çabuk gelir...
Sonrasında bana eve dönerken sıkıldın mı ? Diye sordu sıkıldım tabi dedim.. Sen gezdin beni annenin yanına bıraktın, neyse geldiğim ilk ve son düğün olur dedim.. Bayağı tepki gösterdi bu lafıma.. Yanımda otur deseydin felan dedi, kimseye zorla birşey yaptırmak istemem dedim.. daha yeni evliyiz ve 10 yıllık evli gibi umursamaz davranması benim zoruma gitti, ona göre birşey yok amcalarıyla arkadaşlarıyla oturmuşmuş..
Bu durum normal mi kızlar? Ne yapayım Nasıl davranayım ? Gerçekten çok üzüldüm..

Gayet pozitif bir biçimde gülümseyerek "Tamam canım, bundan sonraki düğünlere de geleceğim. Yalnız bir dahakine beni daha iyi anlaman için bunu senin de deneyimlemeni isterim. Benim akrabaların düğününe gittiğimizde ben de annemle birlikte kalkar senin gelemeyeceğin kadınlar masalarında gezerim sen de babamla ve tanımadığın diğer adamlarla saatlerce oturursun. Sonra ikimiz de yaşadığımız bu tecrübelere göre oturur bundan sonraki düğünlerde ne yapacağımıza karar veririz" diyebilirsiniz.

Akrabaları değil canım mesela amcalarının yanında arkadaşlarının yanında oturmuş yani erkekli ortamda, o zaten yanında götürmezdi beni öyle ortama

o zaman düşünememiş. kendi de demiş söyleseydin diye.. erkekler düşünemiyor canım bizim gibi değil boşver uzatma bi sonrakinde birlikte oturalım , sende arkadaşlarına git ama beni de çok yalnız bırakma dersin biraz senle biraz onlarla takılır. uzun süredir görmediği arkadaşlarsa onları da görmek istemesi normal biraz

eşinizi o an uyarsaydınız keşke, yada siz de gidip onunla birlikte gezseydiniz. Çok uzun kalmak istemediğinizi belirtseydiniz.

En son trip atmak tam yerinde olmamış ,eşiniz düz mantık, siz bir şey söylemediğinize göre bir problem yok diye düşünmüş. Yanınıza gidip geldiğinde söyleyebilirdiniz yada ben sıkıldım gidelim artık diyebilirdiniz

Abartmayin lutfen. Eger rahatsuz olduysanizda belirtseydiniz. Adam kahinmide yuzunden anlasin??

Merhaba kızlar,

2 aylık evliyim ve eşinle ilk defa dün bir düğüne gittik anne babasıyla birlikte..
Gelin ve damada dans ile eşlik ettik ve 15 dk oturdu eşim yanımda sonra ben gidiyorum diye bir gitti.. 1 saat felan sonra dans ederken resim çekinmiştik onu getirdi verdi, sonra tekrar gitti takı merasimine kadar hiç yanıma uğramadı.. Çok canım sıkıldı, beni annesinin yanına bırakıp gitti.. Sevgililikte nişanlılıkta dibimden ayrılmazdı, evliliğin getirdiği rahatlık bu kadar mı çabuk gelir...
Sonrasında bana eve dönerken sıkıldın mı ? Diye sordu sıkıldım tabi dedim.. Sen gezdin beni annenin yanına bıraktın, neyse geldiğim ilk ve son düğün olur dedim.. Bayağı tepki gösterdi bu lafıma.. Yanımda otur deseydin felan dedi, kimseye zorla birşey yaptırmak istemem dedim.. daha yeni evliyiz ve 10 yıllık evli gibi umursamaz davranması benim zoruma gitti, ona göre birşey yok amcalarıyla arkadaşlarıyla oturmuşmuş..
Bu durum normal mi kızlar? Ne yapayım Nasıl davranayım ? Gerçekten çok üzüldüm..
cicim ayları bitmiş senin eş ....ıçım aylarına geçmiş

eşinizi o an uyarsaydınız keşke, yada siz de gidip onunla birlikte gezseydiniz. Çok uzun kalmak istemediğinizi belirtseydiniz.

En son trip atmak tam yerinde olmamış ,eşiniz düz mantık, siz bir şey söylemediğinize göre bir problem yok diye düşünmüş. Yanınıza gidip geldiğinde söyleyebilirdiniz yada ben sıkıldım gidelim artık diyebilirdiniz

Gerçekten evlilik çok farklı derlerdi de ne demek istediklerini anlamazdım, şuan çok iyi anlıyorum.. Mesela nişanlılık döneminde bize geldiğinde ben mutfak topluyorsam yardım ederdi, çay servisi yapıyorsam o da birşey götürürdü, sofra kuruyorsam yardım ederdi..
Böyle olan insan evlenince beni 1.5-2 saat bırakıp Nasıl gidebiliyor ..

Erkeklerin başına vura vura yontacaksın odun diyip ağaca hakaret edemem bu cinsler resmen mermer kafalı sen gidip kızlarla otursan burnundan döker ama kendileri için ne var ki olur

Merhaba kızlar,

Çok hassas davranmışsın, daha 2 aylık evlisin bu sorunlarla kendini üzersen çok, çok yıpranırsın

Çok hassas davranmışsın, daha 2 aylık evlisin bu sorunlarla kendini üzersen çok, çok yıpranırsın
Alıngan, kırılgan bir yapıya sahibim.. Üzüldüğüm nokta ise bu Ada'm önceden böyle olsa derim ki haa böyleydi ben bile bile kabul ettim, ama yok değildi...
Tanımadığım bilmediğim bu huyları beni umursamaz ilgilenmez tavırları üzdü beni :(

İyi de düğünde yanınızda otursa ne olacak zaten sürekli berabersiniz erkekler genelde zaten düğünlerde eşlerinin yanında durmazlar ki erkek erkeğe takılırlar muhabbet ederler akrabalar biraraya gelince. Kadınlarda bir takılır. Kalkardın oynardın niye onu bekledin ki anlayamadım. Fotoğrafı getirdiğinde gel otur deseydin. O da senin yanında sıkılırdı sonuçta otur otur yani. Eğleneceksiniz böyle durumlarda akrabalarla insanlarla kaynaşın yapışık ikiz olmak zorunda değilsiniz ki.

Merhaba kızlar,

allah başka dert vermesin canım, benim koca da gidiyor alıştım ben artık =) bazen istemiyorum gitmesini, o zaman söylüyorum yanımda kal diye, bazen de masa kalabalık oluyor annemler kardeşim falan olursa o zaman kendisini erkeklerle takılmak üzere azad ediyorum =)

ben sorun etmezdım acıkcası.. ne o oyle yanımda sureklı oturan adam.. ıstemem valla.. bence esınız haklı, sız de bıraz fazla ılgı beklıyorsunuz... asılmayacak bır problem degıl.

Merhaba kızlar,

Düğün kadar kalabalik bir yerde yalniz kalmak kötü evet. Insan sıkılır.

Yahu adam arkadaslarini arabalarını gorur, yanlarina gider hakki degil mi ki?

Bilemedim yani.. Ayrica 10 yillik evli gibi demissiniz ben bunu hic anlamadim. Bizim 17 yil oldu hic boyle dertlerimiz olmadi..
Evlilikte ilgisizlik yil ile olculuyor benim mi haberim yok?

Bence bu kadar bogmayin adami...

Benim eşimde ilk kez gittiğimiz düğünde takıya annesiyle gitti beni resmen tek bıraktı masada çok kırılmıştım sonra geldi geri masaya çağırdı fln ama gitmedim bu erkek milleti evliliğe hemen alışamıyor galiba arkadaşım benim durum daha kötüydü seninkinden :KK34:

Düğün kadar kalabalik bir yerde yalniz kalmak kötü evet. Insan sıkılır.

Yahu adam arkadaslarini arabalarını gorur, yanlarina gider hakki degil mi ki?

Bilemedim yani.. Ayrica 10 yillik evli gibi demissiniz ben bunu hic anlamadim. Bizim 17 yil oldu hic boyle dertlerimiz olmadi..
Evlilikte ilgisizlik yil ile olculuyor benim mi haberim yok?

Bence bu kadar bogmayin adami...

Canım cicim ayları çabuk bitti, çok monotonlaşmış gibi anlamında demiştim..

Benim eşimde hiç sevmez düğün dernek.beni oturtur düzgün biyere ,başımada bekçi koyar :) sora arkadaşları ile düğün mekanının arka kısmında erkek erkeğe takılırlar.arada uğrar bişe istionmu der saolsun :) büyütcek ne var anlamadım adam sevmio demekki oturup izlemeyi.

Benim eşimde ilk kez gittiğimiz düğünde takıya annesiyle gitti beni resmen tek bıraktı masada çok kırılmıştım sonra geldi geri masaya çağırdı fln ama gitmedim bu erkek milleti evliliğe hemen alışamıyor galiba arkadaşım benim durum daha kötüydü seninkinden :KK34:

Gerçekten bende çok kırıldım.. Beklenti yüksek olunca hayal kırıklığı da fazla olurmuş, neyse kendimi geri çekmesini de bilirim.. Ben de ona onun anlayacağı şekilde davranırım...

Back
X