- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.244
- 448
- Konu Sahibi sensizlink
Merhaba kızlar,
2 aylık evliyim ve eşinle ilk defa dün bir düğüne gittik anne babasıyla birlikte..
Gelin ve damada dans ile eşlik ettik ve 15 dk oturdu eşim yanımda sonra ben gidiyorum diye bir gitti.. 1 saat felan sonra dans ederken resim çekinmiştik onu getirdi verdi, sonra tekrar gitti takı merasimine kadar hiç yanıma uğramadı.. Çok canım sıkıldı, beni annesinin yanına bırakıp gitti.. Sevgililikte nişanlılıkta dibimden ayrılmazdı, evliliğin getirdiği rahatlık bu kadar mı çabuk gelir...
Sonrasında bana eve dönerken sıkıldın mı ? Diye sordu sıkıldım tabi dedim.. Sen gezdin beni annenin yanına bıraktın, neyse geldiğim ilk ve son düğün olur dedim.. Bayağı tepki gösterdi bu lafıma.. Yanımda otur deseydin felan dedi, kimseye zorla birşey yaptırmak istemem dedim.. daha yeni evliyiz ve 10 yıllık evli gibi umursamaz davranması benim zoruma gitti, ona göre birşey yok amcalarıyla arkadaşlarıyla oturmuşmuş..
Bu durum normal mi kızlar? Ne yapayım Nasıl davranayım ? Gerçekten çok üzüldüm..
Gayet pozitif bir biçimde gülümseyerek "Tamam canım, bundan sonraki düğünlere de geleceğim. Yalnız bir dahakine beni daha iyi anlaman için bunu senin de deneyimlemeni isterim. Benim akrabaların düğününe gittiğimizde ben de annemle birlikte kalkar senin gelemeyeceğin kadınlar masalarında gezerim sen de babamla ve tanımadığın diğer adamlarla saatlerce oturursun. Sonra ikimiz de yaşadığımız bu tecrübelere göre oturur bundan sonraki düğünlerde ne yapacağımıza karar veririz" diyebilirsiniz.