ilk defa eşimden utandım:(

diger arkadaslara katiliyorum bizde meshurdur toplum olarak hangi yanlisi görsek hemen egitimsizlige baglariz...peki eslerine siddet uygulayan erkeklerin cogunun üniversite

mezunu oldugu gercegine ne diyecegiz..egitim önce ailede baslar okullarda gelistirilir..erkek cocuklarin babalarinin kötü davranislarina kucukken cok kizdiklarini

ama ilerleyen yillarda onlari bilincsizce örnek alip taklit ettiklerini biliyoruz..tipki kv cok ceken bir gelinin kendi kv oldugunda ayni seyleri gelinine yasatmasi gibi...

senin konuna gelince esinin yaptigindan utanma sen nie utaniyorsun ki..onun yaptigi görgüsüzlükten öte düpedüz kabalik...

ne kadar kendini gelistirmis olursa olsun, okumus bir insanla okumamis bir insan arasinda coook fark vardir
eskiler bosuna dememis davul bile dengi dengine diye. allah kolaylik versin

bu konuyu bu sorunu egıtım durumuna nasıl baglıyıorsunuz hayret edıyorum eskı ınsnlar cok mu okuyorlardı evlılıkler 30 sene suruyordu bosananların cogu unıversıte mezunu hep bı ego tatmınınde ınsanlar evlılıkte bı sorun olunca yok esım kultursuz ben kulturluyum o yuzden bu sorunu yasıyoruz havası verılmesın lutfen bu huy ve yapıyla ılgılı erkeklerın cogu esının aılesını pek sevmez seven de cok cok azz yenı evlısın esınle aynı evı yenı paylasıyrsun daha ne bılmedıgın ve senı cok sasırtacak huyları cıkacak nısanlılıkla aynı evı paylasmak aynı deyıl malaesef esının ıc yuzunu yenı yenı gorecksın

herkes bunu eğitim durumuna bağladığımı düşünmüş sanırım yazdığım şeyi iyi okumamışsınız eşim lize mezunu olduğu için etrafımdaki bi çok insan karşı çıktı yani ben onu hor görmüyorum herkes öyle yaparken ben onu savundum onun arkasından oldum ama onun bu yaptığını hiç bişeye dayandıramadım demek istediğim bu

Çok ayıp etmiş, bence bu hayal kırıklığınızı ondan böyle bir tepki görmeyi hiç ummadığınızı eşinize söylemelisiniz.
Sebep neymiş peki onu anlamadım, anneniz neden rahatsızlık veriyormuş?
Birde aileniz ilk defa mı sizde kalıyor?
Ve en önemlisi anneniz bu durumun farkında mı?
Eğer öyleyse kimbilir kadıncağız ne kadar üzülmüştür.
İstenmemekten ziyade kızının böyle bir adamla hayatını geçireceği düşüncesi onu daha çok yıpratır.
İnşallah bu olanların farkında değildir.

canım ne alakadı var tahsille.
bizde senle aynı durumdayız ama eşim aksine çok düşkendür aileme.
bu fıtratla alakalı bişi sanırım.ben aile yanında yaşayan erkeklerin çogunda aynı durumu gördüm.
ama daha çok erken yavaş yavaş oturacagıa inanıyorum.

Son düzenleme:
Yahu kadıncağız cevap yazmış neden kimse okumadan direk yorum yazıyor.
Eğitimle alakası olduğundan değil, herkes bu konuda bizi eleştirip yakıştırmazken ben onun insanlığını,
iyi yönlerini savundum oda beni yanılttı diyor.

Esinizin yaptigi dupeduz saygisizlik evine ilk kez gelen misafire helede o misafir esinin annesi diyecek kelime bulamiyorum daha 3 aylik evlisin esine tavrini koy sen kaynana bunu yapsan kotu gelin ilan edilirsin ama kocan yapsin ohhh ne ala memleket esinizin sizin ailenizden 3 gun yatiya kaldi diye rahatsiz olma luksu olamaz ayrica neden annenizin kendi akrabalariyla gorusmesinden rahatsiz oluyor anlamadim cok cok garip esinize bu hakki tanimayin siz kayinvalidenize saygisizlik yapmiyosaniz onunda sizin annenize yapmaya hakki yok sahsen ben annenizin yerinde olsam bi daha kolay kolay yatiya kalmazdim bide esiniz sizin gibi üni mezunu olsaydi inanin tepkisini dahad acik belli ederdi

Eşinizle konuştunuz mu, gerekçesi neymiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…