ilk defa evlendiğime pişman oldum

Hayatım bebek bebektir kız erkek ayirmiyor Allah hoş bereketiyle gelir merak etme :) birazda mukemmelliyetci bı yapın var galiba birşeyler ters gidince panik atak geliyor olumsuz bakıyorsun herşeye tabi hamilelikkk çok büyük etken . Benim bebişim daha 4 aylık cinsiyetini ogrenemedik henüz sadece hayırlısını ve şanslı talihli bı bebek olmasını istiyorum allahimdan .. sende eşinin üstüne fazla gitme , anlattığına göre adam tam aile babası ailesini düşünüyor parasını ailesine sana harcıyor , olabilir herşeyi senin kadar ayrıntılı dusunemiyor olabilir ki çoğu erkek böyle .. güzel bi dille anlat eksikleri hayatım sürekli dırdır yapıyormuş gibi değil , senin yapabilecegin seylerse hiç ona söyleme bile hallet sonuçta ikinizin evi ..

Öyle demeyin inşallah sağlıklı olur da hastalanmaz bebeğiniz. .aileden iyi birisi yok mu kredi çektirip ödememek çok fena...konuşabilecek falan..

maalesef ben ev sahibi,müdür,patron gibi kişilerle konuşamam tatlılıkla. yani ters bişey deseydi kombi için zaten evin rutubetli çıktı vicdanın olsa bebeğim olacak diye baska ev bakın derdin hadi bakalım daha kira veriyor muyum der,sonra ağlar evi taşırdım. okul bitmeden öğrenciyken işyerlerinden çıkışımda hep haksızlığa susup suusp en sonunda patlayıp para mara almadan çıkmamla sonuclandı.

Allah a havale ettik biz 5 ev değiştirdik onlar her sene evlerine keyfen tadilat yapıyorlar. ben hep iyi 1 anne baba oluruz sanıyordum ama sanırım hasta olunca doktora zor götüreceğiz.
İyi anne baba olmak sadece maddiyatla olmuyor hayatım , ona güzel ahlak vermek sevgini vermek .. zaten doğumdan sonra sende çalışırsın rahatlarsiniz cocugunada iyi gelecek hazırlarsin. Çok fazla olumsuz bakıyorsun herşeye ...

Öyle demeyin inşallah sağlıklı olur da hastalanmaz bebeğiniz. .aileden iyi birisi yok mu kredi çektirip ödememek çok fena...konuşabilecek falan..
ödendi kredi bitti ama gecikme nedeniyle sicil bozuldu. sülale eşimi benim değiştirdiğimi düşündüğü için anandır babandır el kızı için atma para gelir geçer öde yavrum diye aradı sadece !

ben hamileyken babamda şeker çıktı annem bakacaktı ben çalışacaktım o da kaldı artık babama bakar ancak emekli olacak babam sehir dısına gidecekler. gerci bakıcı parası veriyor devlet artık ama ben cocugumu bırakamam baskasına düşüncesi bile beni uyutmuyor. ama secme sansım yok mecbur kalınca tabii ki oyle olacak...

Anladım. .ama eşiniz farkındaymis olayların en azından. .bu kadar olumsuz olmayın ..inşallah bugünlerde geçer. .çoğu kadının yıllar boyu hayal kurduğu hamileliği böyle geçirmeyin. .çok şükür sağlıkta yerinde..saygıyı kaybetmeden bugünleri atlatmaya çalışın. .ilerde sizde çalışırsınız para da olur ondan dedim..

rapor parasının olmaması kötü cidden
ama rapor parası olayında da sorumluluk sizdeydi aslında
eşiniz hiç kızdı mı size
sizin ona kızdığınız gibi
o para için kızmaz takmazda şükreder, yada içine kapanır çok sıkıştığımız zaman. ben ise parasız kalmak yerine evdeki işe yaramaz esyları elden cıkarmak isterim karşı çıkar.

Tek sağlık olsun..bende kızım 3 aylıki mecbur çalıştım. .ama şansıma bakıcım çok iyi çıktı. .hiç pişman olmadım. .inşallah sizede öyle olur. .
inşAllah. olmazsa annemleri gittiği şehre gidip hayat kurmayı planlıyorum kiralar 400 ortalama satın alacak para bile birikebilir. burda bizi bağlayan pek bişey yok akrabalar orda 1 kardesim var o da evlenince pek görüşemeyecek gibiyiz gelinimiz soğuk. işinde gücünde daha doğrusu.

o para için kızmaz takmazda şükreder, yada içine kapanır çok sıkıştığımız zaman. ben ise parasız kalmak yerine evdeki işe yaramaz esyları elden cıkarmak isterim karşı çıkar.

eşyaları elden çıkarmaktansa
evden yemek pasta börek işine girebilirsiniz
ya da nette görüyorum hep kapı süsleri doğum için özellikle
eve katkıda bulunmak için bişeyler yapın bence
doğumdan sonra da iş hayatına dönemeyeceksiniz gibi

kapı süsleme için keçe kursuna bakıyorum ama ona bile sermaye yok. yani ayarlarız tabi ama satılmazsa her harcama canımızı sıkar. şükür ki çalışırken kısa sürede çocuğun esyalarını almıştım çantası bile hazır sayılır

etrafında bu işleri yapan birileri vardır
onları bul önce
onlar sana yol gösterir öğretir üzerinden komisyonda alır tabi malzemeleri bile verirler
satılması konusunda sıkıntı yaşamazsın böylece
çocuğun eşyalarının çantasının hazır olması güzel
ama bence ek gelire ihtiyacınız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…