ilk defa evlendiğime pişman oldum

vay arkadaş kombiden nerelere gelmiş konu. kırk yıl düşünsem sonunda aklıma gelmezdi sonunda bu hale geleceğiniz.

yahu evlenirken bu iyi günde kötü günde yeminini sırf banamı ettirdiler acaba. oldumu şimdi parasız kalınca zorda kalınca evi terk etmek. ben eşinizin yerinde olsam doğumdan sonrada gelme derim.

tamam hamilelik nedeni ile hassassınız. daha çok ilgi beklerken ilgi görmemek sizi üzüyor. hormonlarınız 1 i 1000 yapıyor. anlıyorum. ama daha doğmamış bebeğe bu kadar stress fazla değil mi. eşiniz hatalımı hatalı ikinizinde hayatını etkileyen kararlar alırken sizede danışmalı idi. ama her insanın egosu olur. şuan işi ne eşinizin bilmiyorum ama yaptığı işin üzerine garsonluk yapmayı gururuna yediremeyebilir. her insan değişiktir. sorunlara farklı tepkiler verir. benim eşim mesela bir sorun olunca uyur. ben korkudan stressten gözümü kırpamam ama onu bıraksan 3 ay uyur. sizinde şuan çözülmesi gereken bariz sorunlarınız var.ama bunun çözümü gitmek değil. bence kendiniz ve bebeğiniz için bu konuyu daha fazla uzatmayın. bırakın eşiniz sorunları kendisi çözsün. annenizde size anlayış gösterecektir.

yemek kartı markette geçmeye basşladı diye bı rızk mı oluyor lütfen biraz daha derin ve geniş düşünün...
eşinizin dinlenmeye ihtiyacı yok mu adam hafta sonuda ek iş mi yapacak

erkek kadın ne farkeder esınız yapmıyorsa aramama dıyorsa sız arayacaksanız ne var kı bunda annenız dış kapının mandalı hem adam bellıkı bıkmış birşeylerden belki parasızlık belki borçlar belki de siz farkına varmadan sıkıyorsunuz onu bende sızın gıbı doğacak çocuga acıdım insallah aklınızı basınıza toplarsınız da evlılıgın çocuk oyuncağı olmadığını ve 2 kişilik bir ilişki olması gerektiğini taki çocuk olana kadar idrak edersiniz yani demem o ki sorunlarınız sadece sizi ilgilendirir, çözümü bulacak olanda siz ve eşinizsiniz....!!!

Mesajlastik. Gidersem ailemin nizi beceriksiz göreceğini, garsonluk icin bu hafta başlayacağını(numaraları verdim ben aradin mi diye daha sormicam bir isi 10 kere demem gerekiyor yapmasi icin normalde)izin içinde alamadığını şirkette sorun olduğunu en musait zamanda almaya çalışacağını söyledi. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Yani eşiniz daha evlenmenin, aile olmanın sorumluluğunun farkında değil de bekar hayatı kafasında yaşıyor gibi geldi bana. "Ben hiçbir şeyle ilgilenmeyim, üstüme fazla sorumluluk binmesin, keyfime bakayım, rahat olayım." Zannediyorum flört, nişan dönemlerinde de böyleydi bu adam, birden kafasına saksı düşerek değişmemiştir. Keşke bir süre çocuk fikrini erteleseydiniz ama yapacak bir şey yok. Artık çocuk sahibi olacağınızı bir değil, iki kişilik düşünmesi gerektiğini, bakıma muhtaç bir bebeğe sahip olacağınızı eşinize her fırsatta hatırlatın, sadece kendini düşünmeyi bıraksın. Ama çok büyük bir değişim görür müsünüz sanmıyorum, yapısı böyledir artık onun 180 derece değişmesi zor.

Bence eşinizin üzerine fazla gidiyorsunuz. Adam çalışmıyor, parayı kumarda yiyor değil ki. Haftasonu ek iş yapmak istemiyor olabilir. Onun da dinlenmeye ihtiyacı var. İşyerindeki şartları o daha iyi bilir. O sorumluluğu kaldıramayacağını hissetmiştir. Madem ki çalışamıyorsunuz biraz da elinizde olanla yetinmenizi tavsiye ederim. Eşinizin sabrı tükenmiş gibi geldi bana. Çocuğunuzun 40 tane zıbını olmasındansa mutlu bir ailede büyümes daha önemli.

Onu dediğim de benim kimsem yok hersey bana kalıyor annen sana yardım edebilir diyor (manevi şeyler için tabi ) mesela doktor a gitmek için falan devamli izin alamam diyor
E siz kendiniz gidin doktora? Elden ayaktan mı düştünüz? Özel sektörde çalışan adam evet ikide bir izin alamaz biraz anlayışlı olun sizde.
Haftasonları da garsonluk yapsın ooo yeter yani. Ayağınızı yorganınıza göre uZatsaydınız, çocuk için baskı kurduysa kurdu, boyun eğmeseydiniz. Topu bu şekilde ona atamazsınız. Sizde elinizi taşın altına koyacaksınız, bu yolda berabersiniz

Ben anlamadım şimdi siz işsiz güçsüz mü evlendiniz kiraya çıkarken neye güveniniz vardı bebeği kazayla mi yaptınız adam ilk günden beri pişman ise bunu hiç mi belli etmedi nasıl oldu da siz bi anne olma yoluna girdiniz maddi olarak böyle kötüyken. Çaba sarf etmediği için mi tüm sorun. İş mi yok istemiyor mu

Ya ne olursun yazik gunah adama. Zaten bence oda bu son tartismanizdan sonra dahada caba gosterecektir.
SANA SOYLEYEYIM KENDINDEN SOGUTURSUN SONRA. Yapma

Rapor u sormak için sağlık ocağına gittim izlemim varmış zaten en az 3 dört dk çocuğun kalp atışı duyulmadi o kadar kötü oldum ki. Hemşire küçüktü ondan bulamıyor diye kendimi sakinlestirdım sonunda buldu kalbi. Hemen ekmek alıp yemek yedim eve dönüp dünden beri yemiyordum istahim yok diye. Şansıma sağlık ocağı içinde kütüphane de varmış (burda yeniyiz bilmiyordum) oksuzler treni diye bir roman aldım arada gidip orda da kitap okumayı oyalanmayi planlıyorum oglum doğduktan sonra da Eylül de ucretli ogretmenlige geri döneceğim elimden geleni yapacağım bende. Eşimin benden soğumasi isteyecegim en son şey bile değil. Ya ben para yok diye bu kadar dusmusken onun da gücünü kirarsam ? O zaman bitik oluruz. Umarım bu dusuncemde sabit kalıp daha sakin düşünebilirim. Hafta sonu garsonluga gitmeli ama bende parayi savurmadan kenara koymaya çalışıcam. Teşekkür ederim tüm yorum ve dilekler için Mune konu kapanabilir mi lütfen
Oğlumun canı saolsun yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…