ilk defa evlendiğime pişman oldum

Ûzulme canım herşey olur gelir geçer evliliğin ilk yılların da olur böyle şeyler.Üzülüpte daha fazla bebeği strese sokma..

Kombinin cikan 400 liralik masrafi icin veya doktoru aramadi diye o mesaj agir olmamis mi :/

Bu tavrının hamilelikle alakasi oldugunu dusunuyorum.AMa uzulme bebısın rızkıyla gelır gör bak :)

Kombinin cikan 400 liralik masrafi icin veya doktoru aramadi diye o mesaj agir olmamis mi :/

Bu tavrının hamilelikle alakasi oldugunu dusunuyorum.AMa uzulme bebısın rızkıyla gelır gör bak :)
İnşAllah. Çok zorlukları aşarak evlendik ama suan ilk kez bu kadar karamsarim. Cocuk var bosanamam diyenleri ilk kez anlar gibiyim. Bu gece benim hamile halimle koltukta yatmama gönlü razi gelirse aramizda bişeyler kopar diye düşünüyorum. Hiç yanıma gelmedi direk odaya gitti ilk kez.

Siz gidin yatağa. Bu kadar ufacık şeyden ayrı yatılmaz. Ayrıca sizde de kabahat var. Kendi kendinizi doldurmayın.
Normalde suçlu da olsak haklı da olsam birimiz gider kivrilirdi yanına gece de sarilirdik şimdi içimden gelmiyor o gelip alsa ses etmeden gider susar yatarım ama ilk kez gelmedi bende uyudum çok uzun gelmişti zaman daha sabaha cook varmış. Hiç gidelim yok maalesef içimde soğukluk var gözüm kapıda ama ilk defa gelmeyecek diyebiliyorum

1.si ben ev sahibi olsam böyle bir şeyi kabul etmezdim kombi siz kullanırken bozulmuş tabiki siz ödeyeceksiniz. diğer konularda eşinizi çok rahat ve sorumsuz buldum. keşke cevabına üzüleceğiniz böyle bir mesaj atmasaymışşsınız. insanlar cevabına hazır olmadıkları soruları kimseye sormamalı bence ...müdürlüğü reddetmesi tam bir rezalet ...

Hamilesiniz kırmak istemem ama hem suçlusunuz hem güçlü.Bunun hamilelikle alakalı olduğunu da hiç sanmıyorum.
Eşim sizin attığınız mesajı bana atsa (hemde böyle saçma sapan sebepler için) "kapının yerini biliyorsun" derim adama.Yinede misillemeyle yetinmiş eşiniz.
Hala triplerdesiniz.Siz gidip özür dileyin.

Ama kombi çok eski ve bozulan şey anakart. Servis te sizlik bişey yok dedi. Müdürlük kısmını hala anlayamadık belki de cocugun kısmeti oydu çünkü onun la ayni tarihe geliyordu tam emin değilim ya varlığı belliydi ya 1 ay var arada ama sonuçta planlaniyordu.

Öyle deseydi konu uzardı anneme gidim o zaman derdim belki de giderdim yada sen de biliyorsun derdim. Bana bu yaptığı daha ağır geldi öyle ki cevaplayacak bişey değil, ne denilir ki. İlk defa zili çalmadan açmaya çalıştı kapıyı, anahtar var diye ben açtım yüzüne bakmadan salona geçiyordumki selam verdi yokoldu. Normalde gece kavgalı olsak sabah sarılan, gündüz tartissak akşam bişey yok gibi davranıp guluserek konusan bir ciftiz daha doğrusu o öyle.

Odaya gidip üstüme bişey alıyor gibi yapıcam uyuyorsa yandim ben asla uyuyamam nasılsa daha gelmez diye uyumuyorsa uyumaya çalışıcam geri dönüp her an gelebilirin dusuncesiyle

neyse artık olan olmuş kombi de hallolmuş zaten...ben de eski evde 10 yıl kiracı kaldım her şeyini yaptırmak zorunda kaldım maalesef ama apacak bir şey yok. ben bu rızkıyla gelir olayına inanmıyorum zaten ben ve eşim mesela sabit maaşlıyız çocuk gelse de maaşlarımız bir anda artmayacak. artması çok süpriz olur. kocanız böyle bir fırsatı tepip aynı yerde devam ediyorsa tuhaf bir durumoluşmuş çünkü millet müdür olmak için kıyasıya yarışıyor bu devirde. ben genel olarak sizi haklı buldum ama üslubunuz yanlıış her içinizden geçeni bu şekilde ne kocanıza ne başkasına söylemeyin. daha usturuplu söyleyebilirdiniz bu kadar kırıcı olmazdı. bence olayda ipleri koparak bir şey de yok. oturup konuşup aşılacak sorunlar siz mesajla ağır giriş yapmışsınız...ama düzeleceğini hissettim ben

Öyle 1 uyuyor ki sanki uyumak için yaratilmis. Boşuna kafamda kurmusum onun umrunda değil üstünü bile değiştirmeden gelir gelmez uyumuş görüntüsü var. Uyansin diye yataktaki yastigi aldim farketmedi bile. Şimdi ben saat başı uyanarak sabahlicam.

Bir ev sahibi olarak evin demirbaşı olan eşyaların tamiri vs ev sahibi tarafından yaptırılmalı, eğer kiracı yaptırırsa parasını kiradan düşer. Yani bu bir rica filan değil gayet yasal hakkınız! Unutmamanız gereken bir konu var ki o da: siz evlendiniz ve artık ayrı bir eviniz, ayrı bir aileniz var! Her şeyi anne babaya anlatmak ve hayatınızın her noktasına onları dahil etmek çok yanlış. Kendi ayaklarınızın üzerinde duramayacaksaniz neden evlendiniz? Bu soru hem size hem de eşinize. Ayrıca böyle basit şeylerde de biraz kendiniz hayatınızın yönetimini kendiniz elinize alın. Hayat bu. Ölüm var kalım var.

Bazen benim kızım değil öyle canım.. özellikle şu kombi bizde Dr sorun oldu.. 500 masraf çıktı bizimki boşver odeyelim dedi bende ağzından girdim burnundan çıktım.. çünkü yasalarda böyle birşey yok.. demirbaş herşeyi o yaptırmak zorunda sonucta siz taşınırken kombi kalcak.. ödedi bizim ev sahibi

Uyandırın, seninle kırgın uyumak istemiyorum diyin. Geceyi kendinize zehir etmektense adım atmak daha iyidir.

Bizimki de ödedi hatta kirayi beklemedi aradığınız akşam hallettik parayi geçen ay verdiğimiz kira duruyordu sanırım alt katta oğlunda o ödedi kendi 2 kiradir koyde.
Evet biz halletsek iyiydi ama ikimizde terslesmeyip illa ödemem derse o zaman biz çıkıp gidiyoruz diyecek insanlariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…