- 11 Eylül 2015
- 391
- 211
- 33
- 37
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
Siz gidin yatağa. Bu kadar ufacık şeyden ayrı yatılmaz. Ayrıca sizde de kabahat var. Kendi kendinizi doldurmayın.Uyudum uyandım salonda gelmedi yanıma zorda olsa sabahlicam normalde ayrı yatamazdiz çok sogumusuz. Demek birikmiş ikimizde de.
İnşAllah. Çok zorlukları aşarak evlendik ama suan ilk kez bu kadar karamsarim. Cocuk var bosanamam diyenleri ilk kez anlar gibiyim. Bu gece benim hamile halimle koltukta yatmama gönlü razi gelirse aramizda bişeyler kopar diye düşünüyorum. Hiç yanıma gelmedi direk odaya gitti ilk kez.Kombinin cikan 400 liralik masrafi icin veya doktoru aramadi diye o mesaj agir olmamis mi :/
Bu tavrının hamilelikle alakasi oldugunu dusunuyorum.AMa uzulme bebısın rızkıyla gelır gör bak :)
Normalde suçlu da olsak haklı da olsam birimiz gider kivrilirdi yanına gece de sarilirdik şimdi içimden gelmiyor o gelip alsa ses etmeden gider susar yatarım ama ilk kez gelmedi bende uyudum çok uzun gelmişti zaman daha sabaha cook varmış. Hiç gidelim yok maalesef içimde soğukluk var gözüm kapıda ama ilk defa gelmeyecek diyebiliyorumSiz gidin yatağa. Bu kadar ufacık şeyden ayrı yatılmaz. Ayrıca sizde de kabahat var. Kendi kendinizi doldurmayın.
İnşAllah. Çok zorlukları aşarak evlendik ama suan ilk kez bu kadar karamsarim. Cocuk var bosanamam diyenleri ilk kez anlar gibiyim. Bu gece benim hamile halimle koltukta yatmama gönlü razi gelirse aramizda bişeyler kopar diye düşünüyorum. Hiç yanıma gelmedi direk odaya gitti ilk kez.[/QUOTE
sen hamilesin ozel oldugunu biliyosun ama bazi erkekler bebegi kucagina almadan o hassasiyeti anlayamiyor ne yazik ki. Hani yanina gelmezse cok da saapma :)
Sen hamileligin tadini cikarsana. Bol bol uyu. vaktini istedigin seyleri yaparak gecir. bebis olunca anlicaksin ne demek istedigimizi :)
Hamilesiniz kırmak istemem ama hem suçlusunuz hem güçlü.Bunun hamilelikle alakalı olduğunu da hiç sanmıyorum.İnşAllah. Çok zorlukları aşarak evlendik ama suan ilk kez bu kadar karamsarim. Cocuk var bosanamam diyenleri ilk kez anlar gibiyim. Bu gece benim hamile halimle koltukta yatmama gönlü razi gelirse aramizda bişeyler kopar diye düşünüyorum. Hiç yanıma gelmedi direk odaya gitti ilk kez.
Ama kombi çok eski ve bozulan şey anakart. Servis te sizlik bişey yok dedi. Müdürlük kısmını hala anlayamadık belki de cocugun kısmeti oydu çünkü onun la ayni tarihe geliyordu tam emin değilim ya varlığı belliydi ya 1 ay var arada ama sonuçta planlaniyordu.1.si ben ev sahibi olsam böyle bir şeyi kabul etmezdim kombi siz kullanırken bozulmuş tabiki siz ödeyeceksiniz. diğer konularda eşinizi çok rahat ve sorumsuz buldum. keşke cevabına üzüleceğiniz böyle bir mesaj atmasaymışşsınız. insanlar cevabına hazır olmadıkları soruları kimseye sormamalı bence ...müdürlüğü reddetmesi tam bir rezalet ...
Öyle deseydi konu uzardı anneme gidim o zaman derdim belki de giderdim yada sen de biliyorsun derdim. Bana bu yaptığı daha ağır geldi öyle ki cevaplayacak bişey değil, ne denilir ki. İlk defa zili çalmadan açmaya çalıştı kapıyı, anahtar var diye ben açtım yüzüne bakmadan salona geçiyordumki selam verdi yokoldu. Normalde gece kavgalı olsak sabah sarılan, gündüz tartissak akşam bişey yok gibi davranıp guluserek konusan bir ciftiz daha doğrusu o öyle.Hamilesiniz kırmak istemem ama hem suçlusunuz hem güçlü.Bunun hamilelikle alakalı olduğunu da hiç sanmıyorum.
Eşim sizin attığınız mesajı bana atsa (hemde böyle saçma sapan sebepler için) "kapının yerini biliyorsun" derim adama.Yinede misillemeyle yetinmiş eşiniz.
Hala triplerdesiniz.Siz gidip özür dileyin.
Bazen benim kızım değil öyle canım.. özellikle şu kombi bizde Dr sorun oldu.. 500 masraf çıktı bizimki boşver odeyelim dedi bende ağzından girdim burnundan çıktım.. çünkü yasalarda böyle birşey yok.. demirbaş herşeyi o yaptırmak zorunda sonucta siz taşınırken kombi kalcak.. ödedi bizim ev sahibiağlamaktan helak olucam şuan hem sinir hem üzüntü hissediyorum.
basta çok iyiydi özellikle sevgiliyken tuttuğunu koparan biriydi öyle ki ben bi ürün alsam değişim yapmana yer bile olsa o kesin değiştirirdi. işyerinden ben çıksam da paramı bırakmazdı. bunlar ne saçma seyler demeyin yaşlar 18 e 20 olunca bakış açısı farklı oluyor.
şimdi ise taşındıgımız evde rutubet çıktı ev sahibine diyemem diyor.
dün kombi bozuktu 400 lira masraf çıktı ev sahibi siz verin demiş ya vericez ya taşınıcaz diyor ki ne tamire ne taşınmaya para yok!
şimdi ise geçici iş başı yaptım doğum izni parası için 1 kaç gün gec kalmısım doktorla görüşelim diyorum belki rapor ona göre düzenlenir olmaz diyor direk. ve gelecek parayı borca vereceğiz.
acaba ne planlıyor çocuk olunca nasıl ödenecek?
en canımı yakan müdürlük teklifi gelmişti tamda çocuk düşünürken( kurumsal firmada çalışıyor) bana sormadan hayır demiş akşam marifet gibi anlatıyor hiç başıma bela alamam müdürlük amelelik diye.
eşime mesaj attım sinirle:
oğlum böyle 1 hayatı haketmiyor borcumuz olan kişi çocuk olunca isterse sütüm bile kesilebilir senle evlendiğime ilk kez pişmanım
yazdım
(edit: cevap olarak ben ilk günden pişmanım yazdı.)
bu arada
kombi işini annem ev sahibiyle görüşerek halletti!
şimdi de annem doktoru aradı olmuyormuş günü gününe yazılacakmış. bunu eşim öğrenseydi nasip değilmiş der ona sarılırdım üzülmeyelim diye ama onun direk olmaz demesi beni bıktırıyor.
bende kontör yok o durumdayız olsa da ev sahibini aramazdım da doktora sorardım.
keşke oğlum için acele etmeseydik Allah onu bizden almasın ama ona haksızlık yaptığımıza eminim.bu beni kahrediyor.
Uyandırın, seninle kırgın uyumak istemiyorum diyin. Geceyi kendinize zehir etmektense adım atmak daha iyidir.Öyle 1 uyuyor ki sanki uyumak için yaratilmis. Boşuna kafamda kurmusum onun umrunda değil üstünü bile değiştirmeden gelir gelmez uyumuş görüntüsü var. Uyansin diye yataktaki yastigi aldim farketmedi bile. Şimdi ben saat başı uyanarak sabahlicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?