ilk defa evlendiğime pişman oldum

Uyandırın, seninle kırgın uyumak istemiyorum diyin. Geceyi kendinize zehir etmektense adım atmak daha iyidir.
Normalde bunu da yapardim da içim isinmayacak ki çok Üzgünüm çünkü asla isinde Yükselmeyecek ömür boyu parasız kalicaz cocuğumuza bakamicaz en önemlisi yakın zamandaki altın ödemesini yapamicaz olmanın düşüncesi beni rahatsız ediyor

Hamilesiniz, hormonlar da etkiliyor. Evet zorluklar var. Ama bunları eşinizle el ele atlatırsanız kolaylaşır. O da biliyor sonuçta bunları. Kendinizi de oğlunuzu da yıpratmayın boşuna.

kusura bakmayın ama ben sizi haksız buldum, evlenecegimiz insanla nikah masasına oturduğumuzda iyi günde kötü günde diye söz veriyoruz, çocuk doğunca aniden çıkacak olan masraflar için de böyle mi yapacaksınız.. Böyle hem kendinizi hemde karsınızdakini yıpratırsınız. Ve eşinize o sözü söyliyorsanız karşılığında vereceği her cevabı da düşünmeniz gerekir. Yani benim için de evlendiğime pişmanım yazan bir mesajın karşılığı da budur, bence de eşinizin gönlünü almalısınız.. Umarım en kısa zamanda düzelir aranız

bunu nerden biliyorsunuz, yarının ne getireceğini bilemezsiniz ki hem her canlı dünyaya rızkıyla gelir, belki de bebeğinizin rızkı o iş değildi , belki eşinizin önüne daha güzel fırsatlar çıkacak ve eşinizin müdürlük teklifini kabul etmediğine şükredeceksiniz, bu kadar karamsar olmayın lütfen

Canım benim salı günleri haftam doluyor ama ben cumartesi almıştım raporu konuyu bir araştır derim . Bir de bunlar de er edilecek şeyler değil çok hassas bir donemdesin o yüzden böyle hissediyorsun allah ağzınzn tadını bozmasın inşallah hayırlı sağlıklı evlat nasıp etsin bunlar en güzel günleriniz birbirinize zehir etmeyin

siz nasıl bir cevap beklediniz o mesajı atarken
ağır olan sizin mesajınız
o mesaja o cevap hafif bile yani
normalin dışında davranmaya başladı bile
uzatmayın bu konuyu
özür dilemelisiniz

"evlendiğime pişman oldum" cümlesi yerine "mücadele etmemen, denemeden hayır demen ilişkimizin daha güzel olmasını engelliyor" demeniz eşinizde olumlu bir etki yaratabilirdi.

Bunu attim maille simdi

Sana bunu diyeceğim aklıma gelmezdi ama ben doğuma kadar annem de kalayim. Kendimi guvende hissetmiyorum burada. Aksama kadar karar vericem gitmek istersem akşam sen gelmeden alır beni kardesim İkimizde düşünelim evli kalmak bize iyi geliyor mu? İyi değilim yanımda ol izin al dedim kaç gündür almadin, bana iş için ara dedim arayamadin. Ekmek paramiz yok garsonluk diyorum burun kiviriyorsun Borcu dusunmuyorsun ama ben stresten mafoluyorum çünkü annem aracı o rezil olacak. Tüm bunları düşünmek beni çok yordu oglumda bu kaosta yasamamali. Belki ben olmayınca daha sağlıklı karar verirsin isinle kariyerinle alakali. Allah seninde yardimcin olsun işin zor ama benim yapabilecek biseyim yok çocuk olmayınca beni aşağılayan illa çocuk isteyen sendin.

Son düzenleme:
evet keşke acele etmeseydiniz
ne de olsa Allah verir rızkını dimi?
Verir verdi de yemek kartı firması değişti artık çocuk maması bez olan yerlerde geçerli normalde sadece gidaydi. Müdürlük teklifi geldi maasi oynayacakti en az 300 500 o zaten yeterdi ama geri tepti fırsatı. Benim zoruma giden bunlar. Şimdi de iş yeri c tesi de tatil olabilirmis ek iş yapabilir onu da istemiyor. Allah cebe para koyacak değil direk.

eşiniz ilgisiz kalmış evle ilgili sorumluluklarında ama keşke evlenmeseydim pişmanım gibi bir mesaja ben çok memnunum iyiki seninle evlenmişim yazamazdı yanii.. bu mesaj biraz ağır olmuş..

biz evliyiz ayrı bir aileyiz annem değil bu tip işlerimizi biz halletmeliyiz diyebilirsin bu daha mantıklı olur

Buna gerek var mıydı gerçekten? Kocanı cezalandırıp ilişkinizi yıpratma. Sen onu cezalandırınca yalnız bırakınca sorunlarınız şıp diye çözülmeyecek ki. Ben seni anlayamıyorum kusura bakma. Kendimi güvende hissetmiyorum diyorsun ve aynısını kocana yaşatıyorsun. Zorluklarda beni de evimiz de terkediyor bu kadın der ona göre eskisi gibi samimi olmazdım eşinin yerinde olsam. Aklı başına gelsin diye bekliyorsun ama bu yöntem tutmayacak bence...

Bence de. Çünkü hala cevap atmadi. Gece befaber uyuduk içim gitti yemekte hazırlamadim 2 gündür ama maddi olarak duzelmeyecek olmayı bilmek beni yipratiyor.

Bir yanım esime sarılıp bugunler geçer yanindayim iyi ki çocuğumuz var hadi hafta sonu garsonluk ayarlayalim bi süre idare edelim demek ağlamak istiyor ona sarılarak ama diğer yanim yine yok ayakkabı yırtık yok benim suçum nr falan der diye sinirli. Dün gece ikimizde ağlayarak uyuduk ama konusmadik sadece ona istersen oglumuzu sevebilrsin dedim sesim titreyerek o da uyuyan kadar elini karnima koydu. Normalde uyuyordu ben yatagi düzeltiyor gibi yapıp uyandirdim

Onu dediğim de benim kimsem yok hersey bana kalıyor annen sana yardım edebilir diyor (manevi şeyler için tabi ) mesela doktor a gitmek için falan devamli izin alamam diyor

Evet önceki sayfalarda da yazıldı bazı işlerini kendi başına halledebilirsin randevu alabilirsin vs. O senin kocan. Sen de anne adayısın. Yani eşine yardımcı olacağına sırtına kambur olma. Onu yap bunu yap yapmazsan evden giderim seni darlarım.. tavrın bu. Annene bile ihtiyacın yok ki doktora bal gibi de gidebilirsin. Ya da annenle git ne var yani. Moralim bozuk işten izin al diyorsun herkes senin kafana göre hareket etmek zorunda değil oysa...

Yıllık izni var hemde 2 yıllık. Yani istediği zaman alabilir.

hadisi şerifte buyruluyor ki... Allah bir evin rızkının bereketini karı koca arasındaki muhabbete gizlemiştir. Lütfen yapmayın böyle en ufak bir sıkıntıda eşinizi tek başına bırakmayın, karşısında değil yanında olun ve inanın siz onu hoşnut ettikçe Rabbimin de sizi hoşnut ettiğini göreceksiniz, sıkıntılar paylaşıldıkça azalır, eşinizin sıkıntısını paylaşırsanız bu günleri çok daha güzel atlatırsınız... Ve unutmayın bu durumlardaki beraberlik, zorlukların üstesinden gelmek için elele verilerek edilen mücadele eşinizle olan muhabbetinizi de artırır, daha huzurlu olursunuz,zaten asıl önemli olan da çocuğunuzu huzurlu bir ortamda büyütmek degil midir, lütfen yapmayın böyle akşam eşiniz geldiğinde sımsıkı sarılın ona yanında olduğunuzu hissettirin, inanın böyle herşey daha da güzel olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…