ilk defa hakarete uğradım

penceremden yorumlarini sevdigim bir üyesin
Esin agir konusmus haklisin ben de senin gibiyim sevgisiz duramam param pulum olmasin ama surekli sevileyim oksanayim istiyorum
Ama bana kalirsa sen bosanmayi kafanda oturtmussun oglun universiteyi kazanincaya kadar bekle sinav arefesinde cocugunuzun psikolojisi bozulmasin.
Insallah cok mutlu olursun.

Çok teşekkür ederim.Aynen beni çok iyi anlamışsın.İhtiyacım olan şey sevgi ,şefkat, değer görülmek,paylaşım .Para pul umrumda değil.Yoksa ben aşırı birşeyler isteyen bir kadın olsaydım zaten onunla evlenmezdim.O elindekinin farkında değil.Kıymet bilmiyor.Böyle yaptıkça da beni kendinden soğutuyor.

Belki o davranışlarının yeterli olduğunu düşünüyor .Onun normali o ama bence değil.Aile yapılarımız, aileden gördüklerimiz farklı olduğu için kadın erkek ilişkilerine bakışımız da farklı.

Beni istemeye gelmeden önce yengesi birşeyler söylemişti ama ben ciddiye almamıştım benden şunları şunları yaparmısın demişti.Bahsettiği şeylerde çok çok önceden biz kayınpederimizin yanında yaşmak bağladık,ağzımızı açmadık,erkekler yemek yerken ayakta bekledik şimdi yapmıyoruz ama kayınpederimizin kayınvalidemizin her akşam yatağını yaparız ayağını yıkarız sende yaparmısın dedi.Tabiki yapmam ne münasebet dedim.Bunlar eski kafalı ama eşim onlar gibi değil diye düşünüyordum.Hal ve hareketleri daha moderndi.

Çok önceden olan dayak olaylarından da haberim yoktu.Evlendikten sonra kayınvalidemden öğrendim.Etrafta çok sevilen sayılan bir aileydi bende eşimin annesini babasını seviyordum bana çok iyilerdi özellikle babası çok severdi beni.Annem çok beğeniyordu onları.

Ben evlenirken onlarda şiddet v.s gibi absürd bir durum görmemiştim.Abisi çalışıyor ,babası, annesi, karısı ,çocuklarıyla, kadınlar ev işlerine çocuklara bakıyorlardı ,bol bol misafir ağırlıyorlardı

Ailesindeki erkeklere göre çok yol katetti.

Ben hiçbir zaman hemen ayrılalım düşüncesinde olmadım çabaladım sevginin anlayışın,karşılıklı fedakarlığın herşeyi çözeceğini düşündüm ama o bunu yapmaya zorluyor.

Son düzenleme:
koskoca insanların konuşmalarına bakın aklım almıyor . 17 yaşında çocğunuz olduğunu göre 40 lı yaşlardasınız .

koskoca insanların konuşmalarına bakın aklım almıyor . 17 yaşında çocğunuz olduğunu göre 40 lı yaşlardasınız .

38 yaşındayım.Benim ki haketmediğimi düşündüğümden .Aramızda en ufak bir sorun yokken bana bunu söyledi.Siz olsanız ne cevap verirdiniz?

38 yaşındayım.Benim ki haketmediğimi düşündüğümden .Aramızda en ufak bir sorun yokken bana bunu söyledi.Siz olsanız ne cevap verirdiniz?
ne bileyim tuhaf geldi . 17 yaşında oğlunuz varmış . bu şekilde konuşması eşinin ilginç geldi muhabbet ..yıllar olgunlaştırmamış demek ki neyse bu konu beni aşar ben gideyim ..

Cuma akşam,cumartesi,pazar ve bu sabah benimle konuşmuyordu bende onunla.Hem suçlu hem güçlü akşam işten gelince odaya kapanıyordu.Ben ona surat yaptıkça oda bana yaptı.

Bu sabah işe gidecektim.Gitmeden önce çocuğun ilaçlarını vereyim dedim.Çocuğun beslenme hortumu tıkanmış ne yaptıysam açamadım.Öyle bırakıp gidemedimde.Nöbet geçirebilirdi.Baktım kocam yatakta cep telefonuyla oynuyor.Yine gidip hortumu açmayı denedim .Olmayınca taksiyi çağırmaya karar verdim.

Bir yandan da öfkem kabardı içimden söylenip duruyorum.
Herşeyi kendimde hallederim ,onsuzda yaparım, ne olacak yapmadığım şeymi ,hatta büyük düşünüp asansörlü eve taşınacağım ,otomatik araba alacağım,çocuğa bakıcı tutacağım.Olmadı annemlerle dublex ev tutarız falan eşim olmadan ki hayatımı düşünüp duruyordum.

Sonra çocuğun kimliğini almak için yatak odasına gittim.Baktım o hala cep telefonuyla oynuyor.Bir hışımla makyaj masasının üstündeki ferforjeyi yere fırlattım.Sonra taksi için balkona çıktım telefonla arıyordum .O seslendi içeri gel diye. Çamaşır sepetini tekmelemeye başladım.Parçalamışım.O belimden tutup içeri gel derdin ne söyle dedi.Elini çektim üzerimden.Taksiyi çağırdım.İçeride tekrar sorunca çocuğu hastaneye götüreceğim dedim.O da beraber gideriz dedi.Hayır taksiyi çağırdım onunla gideceğim dedim.

Çocuğu hazırladım çıktım taksiyle gittik.Neyse çocuk kucağımda hastanede kayıt v.s hallettim.İçerde doktor işlemleri yaparken bir baktım o gelmiş.Onu görünce sessizce ağlamaya başladım.Engel olamadım gözyaşlarıma.
İşlem bitince çocuğu aldık arabımıza bindik eve geldik.Ama bir kelime konuşmadık.Üstümü değiştirdim işe geldim.

Son düzenleme:
Hemen hemen bütün konularımda bana yardımcı bir insansın
Allah razı olsun, hakkını helal et...
Bu konuya ne diyeyim bilemedim
Boşboğaz birisi mi eşin?
Bazen insanlar lafların nereye gittiğini bilmeden çıkarırlar bir anda ağızlarından.
Yinede üzme kendini ne diyeyim.
Zaten haksızken böyle haklı gibi davranmalarıda çok sinir bozucu

Bu evlilik değil resmen hizmetçilik. Evlilikte herşey karşılıklı olur. Kocanız baya baya bi abartmış

Helal olsun ne demek yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.

Sağolasın iyi ki varsın dertleşmeye ihtiyacım vardı birisi bir cevap yazsa diye bekliyordum.Kafam karmakarışık ne yapacağımı bilmiyorum.Beynim duygularım allak bullak.

Çözümü çok basit aslında beni kucaklasa sarsa,özür diliyorum seni seviyorum seni üzmek istememiştim düşünemedim ben bir aptalım dese bitecek ama onun bu sevgisizliğinden ve egoistliklerinden bıktım.Tek amacı kendini tatmin etmek.Söylediği lafın basit bir şey olduğunu zannediyor .Söylerkende zaten dalga geçiyor gibi gülümsüyordu.Sanki ben onun iş arkadaşıyım mahalle arkadaşıyım.Hayat arkadaşıyım halbuki.

Duygusal hassas bir insan olduğumuzun farkında değiller.

acaba yanlış birşey söylediğinin farkında değil mi?

yani bazen erkekler
bak bu yanlıştı denilince anlıyorlar
belkide söylemen gereklidir
ne kadar incitici bir söz olduğunu

Tepki gösterdim neler yaptım hala algılamıyorsa ne diyeyim.

Sakin kalıp konuşmalıydım belkide ummadığım davranışlar gösterince ve söyleyince kendime hakim olamıyorum .Tahammülüm kalmamış beni çıldırtıyor

Allah yardımcımız olsun canım
Ne diyeyim
artık yorum bile yapamıyorum çoğu erkeğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…